- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Πυθαγόρας επικράτησε 3-0 του Κουρσάρου στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος


Ο Πυθαγόρας επικράτησε 3-0 του Κουρσάρου στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
 
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πυθαγόρας προσπαθούσε να βάλει τη μπάλα κάτω και να κάνει παιχίδι όμως η ομάδα των φούρνων σωστά στημένη δεν άφηνε κενά στην άμυνα και έτσι κάθε επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων έμενε ατελέσφορη, καθώς ο Σέντερ φόρ Σταμάτης Βελάνης, κάθε φορά που έπαιρνε τη μπάλα ήταν εγκλωβισμένος ανάμεσα σε 3 και 4 αμυντικούς. Όλα αυτά μέχρι το 25' στη συνέχεια η ομάδα του Κουρσάρου ανέλαβε τα ηνία μέχρι το 38', είχε τη κατοχή της μπάλας , όμως δεν απείλησε ουσιαστικά.
Στο 38' μετά από "γέμισμα" του Π. Βελάνη και απόκρουση των αμυντικών η μπάλα έφτασε 6 μέτρα έξω από την περιοχή εκεί την υποδέχτηκε ο Ευγενικός και με μονοκόματο αριστερό βολέ απείλησε την αντίπαλη εστία, πρίν η μπάλα καταλήξει στα δύχτια, ώς από μηχανής θεός, αμυντικός του Κουρσάρου έδιωξε πάνω στη γραμμή, η μπάλα έφτασε έξω από τη περιοχή και ο Ευαγγέλου με καταπληκτικό γυριστό αριστερό κουτουπιέ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα αναπήδησε στη γραμμή του τέρματος. Ο έμπειρος Στ. Βελάνης χώθηκε στη φάση, τσιμπώντας τη μπάλα και έτσι ανάγκασε το τερματοφύλακα του Κουρσάρου να τον ανατρέψει, ο διαιτητής Ιορδανίδης υπέδειξε Πέναλτι και ο Στ. Βελάνης το μετουσίωσε σε γκόλ.(1-0).
Δύο λεπτά αργότερα ο Πυθαγόρας κέρδισε φάουλ ο Πυθαγόρας κέρδισε φάουλ 10 μέτρα , δεξιά κάτω από το κέντρο. Μετά την εκτέλεση του φάουλ ο Σανίτσας με κεφαλιά κεραυνό έκανε το 2-0. Στο 44 Σαράντου απο θέση αριστερού εξτρεμ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και φτάνοντας από αριστερά στη μικρή περιοχή "έκοψε" τη μπάλα στη μικρή περιοχή και επερχόμενος αμυντικός του Κουρσάρου με αυτογκόλ έκανε το 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα ήταν κάκιστο. Ο Κουρσάρος είχε τη ατοχή της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει, παρά μόνο στο 70' όταν το νούμερο 8 ξέφυγε απο θέση δεξιού εξτρέμ και στο σουτ που επιχείρησε ο Σκουντριάνος με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ. Ο Πυθαγόρας έκανε τη μοναδική αξιόλογη φάση στο 83' όταν ο Βελονάκης πήρε τη μπάλα απ' την άμυνα ανένηκε προς το κέντρο, έδωσε στο Βαγιανό, αυτός αμέσως πάσαρε αριστερά στον Ευαγγέλου και αυτόςέβγαλε τετ ατετ τον Βελάνη ο οποίος πλάσαρε ιδανικά αλλά ο τερματοφύλακας του Κουρσάρου με καταπληκτική επέμβαση έστειλε τη μπάλα στην αριστερή δοκό και στη συνέχεια κόρνερ.
Το τέλος του αγώνα βρήκε και τους δύο προπονητές μη ικανοποιημένους καθώς ο μεν Ηλ. Αναγνώστου έμεινε ικανοποιημένος μόνο από την νίκη αλλά περίμενε καλύτερο θέαμα από τους παίχτες του ο δε του Κουρσάρου επειδή δεν κατάφερε να κλέψει ,τουλάχιστον, την ισοπαλία.
Πυθαγόρας (ΑναγνώστουΗλ.) . Σκουδριάνος, Σαπουνάς,. Σαράντου, .Χατζημανώλης,. Σανίτσας, Βελάνης, .Κοκκινάκης, .Ευαγγέλου, .Βελάνης, .Ευγενικός,. Κατσίκας.


Κουρσάρος  (Βαρθάλης Γ.)  Μαρκάκης, Γλάρος, Σκλάβος, Διαμαντίδης,Γλάρος, Μαούνης, Σκλάβος, φλυτζάνης, Μαρκάκης, Φλυτζάνης, Μίτικας.



 
Ένωση-Διαγόρας : 7-1
Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ένωσης πήρε τελικά μια εύκολη νίκη από το φιλότιμο Διαγόρα που προσπάθησε μόνο στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο . Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 21΄ με τον Τσαμουδάκη, στο 32΄ ο Θύμιος, ισοφάρισε  το 1-1  σκορ ημίχρονου.  Στο 53΄ο Βούρος  πέτυχε το 2-1 , το 3-1 έκανε με αυτογκόλ ο Τσεπέρκας  στο  60΄ , το 4-1 ο Φτενογιάννης  στο 71΄ το δείκτη του σκορ ανέβασε στο 5-1 ο Βούρος στο 79΄ (δεύτερο προσωπικό) , το τελικό 7-1 έκανε ο Γιαννούλης  με γκολ που πέτυχε στο 83΄και 98΄.

Πολυκράτης – Αρίσταρχος  2-1
Ο Πολυκράτης  πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος  για τη σεζόν 2012-2013 από τον Αρίσταρχο με 2-1 .  Το  1-0 έκανε ο Φλώρος στο 35΄  για να ισοφαρίσει ο Κάρσας στο 60΄ σε 1-1, το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Πυθαγορείου πέτυχε ο Λιόγκας στο 80΄ . Οι γηπεδούχοι είχαν και τρία δοκάρια στο παιγνίδι επίσης από το 60΄επαιζαν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Λάζη .

ΑΟ Σάμου –Φοίνικας  : 3-0
Ο  νεοφώτιστος  ΑΟ Σάμου στην στο πρωτάθλημα της β΄  κατηγορία Σάμου  αν και δεν ικανοποίησε τον προπονητή του με την απόδοση του  πήρε τη νίκη και τους  τρεις βαθμούς με αντίπαλο το Φοίνικα  με σκορ 3-0 . Το σκορ άνοιξε ο Καζνακίδης με σουτ  στο 18,΄  στο 40΄ ο Τσελίλης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του με εύστοχο  χτύπημα  πέναλτι  που κέρδισε ο Καζνακίδης ,  Το  σκορ έκλεισε ο Τσελίλης στο 43΄με πλασέ.

Σπαθαραίοι – Κεραυνός Πλατάνου:  1-0
Με γκολ του Κονταξή  στο 58΄ η ομάδα των Σπαθαραίων  συνεχίζοντας και φέτος την καλή περσινή πορεία στο πρωτάθλημα της β΄κατιγοριας κέρδισε την ομάδα του Πλατάνου με 1-0 ο οποίος  από το 17΄  έπαιζε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Μπεάϊ  με απευθείας κόκκινη κάρτα  . Να  σημειώσουμε  ότι πριν την έναρξη του αγώνα κράτησαν ενός λεπτού σιγή για στη μνήμη του Γιώργου Τραγάρη που έφυγε από τη ζωή από τροχαίο ατύχημα  και στο τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές  της ομάδας των Σπαθαραιων πήγαν στο κέντρο του γηπέδου και χάρισαν τη νίκη στο Γιώργο φωνάζοντας  το ονομά του .

 

Καρλόβασι-Ίκαρος  4-3
Το Καρλόβασι  ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι κάνοντας το 1-0 με την σέντρα του παιχνιδιού με τον Κατσιάνη Α. να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν και ο ίδιος παίκτης στο 12' έκανε το 2-0 με σουτ ύστερα από σέντρα του Κουφογιάννη. Στην συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν με τον Ίκαρο να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ και στο Καρλόβασι να φαίνεται καθαρά το αμυντικό πρόβλημα που έχει. Στο 40' λοιπόν ο Πετσέτας μειώνει σε 2-1 για την ομάδα του με σουτ μπροστά στην εστία του Πέτρου όπου και διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου.  Στο δεύτερο ημίχρονο  ο Ίκαρος πίεσε αρκετά δυσκόλεψε την γηπεδούχο ομάδα άλλο στο 71' ο Κατσιάννης Γ. με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-1 . Στο 76' ο Πετσέτας με σουτ από κοντά μειώνει και πάλι για τον Ίκαρο σε 3-2 όπου και προβλημάτισε τους  γηπεδούχους. Στο  80΄ ο Κατσιάννης Γ με σουτ έξω από την περιοχή κάνει το 4-2 και στο 90' ο Πούλος περνάει το τερματοφύλακα ύστερα από λάθος τις άμυνας του Καρλοβάσου και κάνει το τελικό 4-3 , οι τρεις βαθμοί για το Καρλόβασι αλλά τις εντυπώσεις της έκλεψε ο  Ίκαρος.

Α.Ε. Καρλόβασι (Λατσάρας Στ . )Πετρου,  Ζορμπάς, Τζερβενάκου, Κατσιλιέρης , Καραμαρούδης (80' Κωσταντινίδης), Ντάγιας, Μαρτζάβας (45' Πάνος) Τσιτζικλής, Κουφογιάννης(63' Πλατιγκος), Κατσιάννης Γ., Κατσιάννης Α.

Ίκαρος (Λακιός  Στρ. )  Κουλουμπής, Μπρατζής, Καρνάβας(45' Τριπόδης), Χατζηλάμπρου (75'Τσαρνάς), Τσαμπής, Κοτσορές, Πούλος, Παραλίμνος(63' Μανουσάκης)  Πετσέτας,  Περρης,  Κουτσογιάνος. 
Γιατρός αγώνα Βαγγέλης Χατζηελεθεριάδης

 

Πυθαγόρας- Κουρσάρος 3-0&Άγιος Αθανάσιος-Κέρκης :2-2 του Κυρ. Αγγελέτου


Πυθαγόρας- Κουρσάρος 3-0
Με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα του Πυθαγόρα που νίκησε την ομάδα του Κουρσάρου με 3-0. ο Πυθαγόρας έπαιξε πολύ καλα στο πρώτο ημίχρονο έβαλε τρία γκολ και απλώς στο δεύτερο έριξε το ρυθμό του παιχνιδιού.
Στο 25' ο Ευαγγελου χάνει μεγαλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στέλνοντας την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Μαρκάκη,στο 28' ο Βελάνης κερδίζει πέναλτι το εκτελεί ο ίδιος και κάνει το 1-0 ,στο 34' σέντρα Κοκκινάκη κέφαλιά Σανίτσα και 2-0 και στο 38' ο νεαρός Σαράντου μεπλασέ κάνει το τελικό Πυθαγόρας-Κουσάρος3-0.

Πυθαγόρας(ΑναγνώστουΗλ.) . Σκουδριάνος, Σαπουνάς,. Σαράντου, .Χατζημανώλης,. Σανίτσας, Βελάνης, .Κοκκινάκης, .Ευαγγέλου, .Βελάνης, .Ευγενικός,. Κατσίκας.

Κουρσάρος (Βαρθάλης) Μαρκάκης, Γλάρος, Σκλάβος, Διαμαντίδης,Γλάρος, Μαούνης, Σκλάβος, φλυτζάνης, Μαρκάκης, Φλυτζάνης, Μίτικας.

Άγιος  Αθανάσιος-Κέρκης :2-2
πολύ καλή πρεμιέρα για τον Κέρκη που βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρις στα γκολ που έβαλαν ο Καλβίνος στο 7' με πλασέ και του Χιώτη στο 50' ,ο Άγιος Αθανάσιος μείωσε  στο 53' με τον Ιατρόπουλο να κερδίζει το πέναλτι και να το εκτελεί εύστοχα και στο 83'ο Τριανταφύλλου με πλασέ κάνει το τελικό 2-2 παρότι η ομάδα του έπαιζε με 10 παίκτες ύστερα από την απευθείας κόκκινη που έδειξε ο διαιτητής του αγώνα στον Στασινή.

Άγιος  Αθανάσιος (Λατσάρας Στ.) . Μουρίκης,.Χατζηνικολάου, Πετρου,. Στασινής, Γιασκουλίδης, Ιατρόπουλος, Τριαντφύλου,. Κοντοβίλης, Πηττας,. Βushati,.Ταισόπουλος

Κέρκης .Καλβίνος,.Βαγιανός,Καλαβούρης,Χατζημανώλης,,Παπαγεωργίου,,Κουτσοδόντης,. Χιώτης,. Παπαγεωργίου, Χατζημανώλης., Καλβίνος, Παπαγεωργίου

 

 

Φωτογραφίες από τον αγώνα 'Ενωση- Διαγόρα

 



 






Φωτογραφίες από τον αγώνα ΑΟ Σάμου- Φοίνικα




 




Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Δ.Ο.Π.Ο.Ν.Α.Σ.

Στις 29/09/2012 και ώρα 9:00 πμ συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του Δ.Ο.Π.Ο.Ν.Α.Σ.  στα γραφεία τους (πρώην ΙΚΑ) με θέμα τις προπονήσεις των ομάδων στο Κλειστό γήπεδο Πυθαγορείου .
Δεν υπήρχε απαρτία (Δ. Μαυροτζιώτης, Μ. Κτίστου, Μ. Φρατζής, Ε. Καρράς, Ι. Αρχοντούλης) και οι εκπρόσωποι σωματείων αποτελούνταν από την κ. Γεωργίου από Α.Σ. Λαίλαψ και ο κ.Νικολαΐδης από α Α.Σ. Πολυκράτη.
Ξεκίνησε η συνεδρίαση με απόντα τον πρόεδρο κ. Τριανταφύλλου Νικόλαο (ειδοποίησε για σοβαρή δουλειά που είχε και θα ερχόταν σύντομα).
Πρώτος μίλησε ο Ευάγγελος Καρράς που ανάφερε ότι το πρόβλημα του Κλειστού γυμναστηρίου έγινε σύμφωνα με τις ώρες και τα τμήματα που δόθηκαν και από τις δύο ομάδες. Συνέχισε με το ότι δεν υπάρχει φύλακας ούτε συντηρητής στο γήπεδο. Υπάρχουν μεγάλα προβλήματα θέρμανσης και ότι ένας καθαριστής υπήρχε και αυτός έφυγε.
Ο κ.Νικολαΐδης είπε πως ο πραγματισμός των ωρών των τμημάτων πρέπει να βγαίνει από τις πόσες ομάδες διαθέτει το κάθε σωματείο (Α.Σ. Πολυκράτης 13 τμήματα – Α.Σ. Λαίλαψ 3 τμήματα).
Ακόμα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τι έχουν προσφέρει στον Σαμιώτικο αθλητισμό και σε ποιες κατηγορίες αγωνίζονται.
Η κ.Κτίστου ανέφερε ότι οι 13 ώρες προπόνησης που δόθηκαν στο Α.Σ. Λαίλαψ είναι πολύ λίγες έναντι των 30 ωρών που δόθηκαν στο Α.Σ. Πολυκράτη.
Μετά μίλησε ο κ.Αρχοντούλης και έκανε γνωστό ότι ο Δ.Ο.Π.Ο.Ν.Α.Σ. πρέπει να συνεδριάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα  και όχι όπως πριν από ένα χρόνο που έγινε η προηγούμενη συνεδρίαση. Ανέφερε την τραγική κατάσταση του Δημοτικού γήπεδο Βαθέος και ότι στο Κλειστό γήπεδο Πυθαγορείου πρέπει να ληφθεί υπόψη αν οι ομάδες αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες.
Τελευταίος πήρε το λόγο ο κ.Μαυρατζιώτης που ανέφερε ότι ο Δήμος Σάμου  έχει μόνο χρήματα για να πληρωθούν οι υπάλληλοι του μέχρι τέλη Νοεμβρίου. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα.
Τελικά βγήκε η απόφαση οι δυο  προπονητές και η επιτροπή του Δ.Ο.Π.Ο.Ν.Α.Σ. το Σαββατοκύριακο να μεταβούν στο Κλειστό γήπεδο Πυθαγορείου και επιτόπου να λυθεί η διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δύο σωματείων.
Γερολύμου Δημήτρης

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012


Επιστολή του ΔΣ του Α.Ψ.Ε.Σ Πυθαγόρα Κοντακαιϊκ​ων στη Βουλευτή Σάμου  
Κα Αγνή Καλογερή
Α.Ψ.Ε.Σ Πυθαγόρας  κοντακαιϊκων
Προς κα Βουλευτή Σάμου,
Κατ' αρχάς να σας συγχαρούμε για την εκλογική σας επιτυχία και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που σας περιμένει.
Είμαστε ένας σύλλογος αθλητικός και πολιτιστικός σε ένα χωριό που, ευτυχώς, ακόμα κρατά τη νεολαία στο τόπο μας, σε ένα χωριό αναπτυσσόμενο, προοδευτικό και πολλά υποσχόμενο για το μέλλον.
Το αθλητικό τμήμα του συλλόγου διαθέτει τρία τμήματα ποδοσφαίρου( Προπαίδων, Παιδικό και Ανδρών) . Το πολιτιστικό τμήμα έχει, ήδη, δρομολογήσει τη δημιουργία χορευτικού τμήματος και είναι σε διαβούλευση με τα μέλη του για τη δημιουργία και άλλων τμημάτων (όπως π.χ. ζωγραφικής).
Το μεγάλο μας πρόβλημα, για το οποίο σας θέλουμε δίπλα μας ως υποστηρικτή και πολύτιμο αρωγό, είναι οι γηπεδικές εγκαταστάσεις. Το "Γήπεδο-Όνειρο", έχει μεγάλη ιστορία και δυστυχώς για μικροπολιτικές πρακτικές του παρελθόντος, από τις εκάστοτε τοπικές αρχές "μπήκε" στο περιθώριο.
Στο γήπεδο αυτό επί σειρά ετών, και ειδικά από τη χρονιά που διεξήχθησαν οι Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες στο Καρλόβασι, φιλοξενεί πέντε ομάδες με οκτώ τμήματα ποδοσφαίρου [Πυθαγόρας (3 τμήματα ), Πλάτανος, Υδρούσα, Λέκα, Σχολή Θετικών επιστημών].
Δεν ζητάμε κάτι μόνο για μας, αλλά κάτι που το απαιτεί στο σύνολό της και η κοινωνία της Δυτικής Σάμου. Να παίζουν και να αθλούνται τα παιδιά μας σε κανονικές συνθήκες, όπως επιτάσσει ο αιώνας που ζούμε, και όχι να έχουμε εγκαταστάσεις περασμένων δεκαετιών.
Για να μην σας κουράσουμε με αοριστολογίες θα αναφερθούμε επιγραμματικά σε ορισμένα προβλήματα:
Δεν υπάρχουν τουαλέτες για το κοινό.
Δεν υπάρχει μέριμνα για τη καθαριότητα των αποδυτηρίων, καθώς ο δήμος δεν έχει διαθέσει ΠΟΤΈ προσωπικό και έτσι τα καθαρίζουμε μόνοι μας.
Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είναι ΧΩΜΑΤΙΝΟΣ. Είναι αδιανόητο να γίνονται καθημερινά προπονήσεις 4-6 ώρες και 60-70 άνθρωποι και οι περισσότεροι μικρά παιδιά να τρέχουν μέσα στο χώμα αναπνέοντας σκόνη. Όσες ομάδες αγωνίζονται σε αυτό το γήπεδο είναι άξιες συγχαρητηρίων. Στο νομό μας δεν υπάρχει κανένα άλλο γήπεδο με τόση προσέλευση αθλητών, καθημερινώς, αλλά και φιλάθλων κατά τη διεξαγωγή των αγώνων, και το παράλογο είναι πως είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΓΗΠΕΔΟ. Το στάδιο Καρλοβάσου δεν μπορεί να φιλοξενήσει παραπάνω από δύο ομάδες, καθώς το χόρτο είναι φυσικό και χρειάζεται συντήρηση και φροντίδα.
Πέρνοντας υπόψιν όλα τα προαναφερθέντα, ζητάμε να γίνει το γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα για να νιώσουμε και εμείς και οι αθλητές (τα παιδιά μας) ότι ο αγώνας που κάνουμε γίνεται επί ίσοις όροις και ότι δεν είμαστε β' κατηγορίας Σαμιώτες.
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας και σας θέλουμε συμπαραστάτισσα στο ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ.

Εκ μέρους του ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο Γραμματέας
Παπασταματίου Ιωάννης      Παπασταματίου Κωνσταντίνος

 Υ.Γ: Σύντομα θα σας επιδώσουμε προσωπικά το επίσημο έγγραφο αλλά επειδή δεν μπορούσε κάποιο μέλος του συλλόγου μας να έρθει στο γραφείο σας το αποστέλλουμε ηλεκτρονικώς.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων,
Με τιμή
Το ΔΣ του Α.Ψ.Ε.Σ Πυθαγόρα Κοντακαιϊκων

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Αγώνες Α΄ Β΄ Κατηγορια Ανδρων και Υποδομής

Το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι εξής  αγώνες  Πρωταθλήματος  Α΄ Β΄ Κατηγορια Ανδρων και Υποδομής
Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ   ΚΥΡΙΑΚΗ 30/09/2012
  ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
  ΩΡΑ
   ΓΗΠΕΔΟ
  ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ –   ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ
  15:30
  Χ΄΄ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ
ΑΣ ΛΑΙΛΑΨ – ΑΟ ΜΕΣΑΡΙΑΣ
  12:45
  B. ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ
ΑΕ ΒΑΘ. ΠΑΝΣ/ΚΟΥ –ΔΙΑΓΟΡΑΣ
  13:00
  ΣΑΜΟΥ
ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ – ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ
  13:00
  ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ
  ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ – ΑΣ ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ
  13:00
  ΚΟΝΤΑΚΑΙΪΚΩΝ
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΥΡΙΑΚΗ 30/09/2012
  ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ   ΩΡΑ   ΓΗΠΕΔΟ
ΑΠΣ ΑΓ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ
15:30
 ΚΟΝΤΑΚΑΙΪΚΩΝ
ΣΠΑΘΑΡΑΙΟΙ – ΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΛΑΤ.  15:30
 ΣΠΑΘΑΡΑΙΩΝ
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ – ΑΠΣΦ. ΣΧ. ΘΕΤ. ΕΠ/ΜΩΝ 15:30
B. ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ
ΑΟ ΣΑΜΟΥ – ΑΕΣ ΦΟΙΝΙΞ
  15:30
  ΣΑΜΟΥ
ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
  ΡΕΠΟ

ΥΠΟΔΟΜΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΔΙΚΟ)
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ   ΣΑΒΒΑΤΟ 29/09/2012
ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΩΡΑ   ΓΗΠΕΔΟ
  ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ – ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ
  15:30
  ΚΟΝΤΑΚΑΙΪΚΩΝ
 ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ – ΑΕ ΒΑΘ. ΠΑΝΣ/ΚΟΥ
  15:30
  ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ
 ΑΣ ΛΑΙΛΑΨ – ΑΟ ΣΑΜΟΥ
  15:30
  ΧΩΡΑΣ
  ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ – ΑΝΑΤΟΛΗ
  13:00
  ΣΑΜΟΥ
  ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ– ΑΕΣ ΦΟΙΝΙΞ
  15:30
  ΣΑΜΟΥ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ–ΑΕ ΒΑΘ. ΠΑΝΣ/ΚΟΥ

Κύπελλο Σάμου
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ–ΑΕ ΒΑΘ. ΠΑΝΣ/ΚΟΥ
Κανονικός αγώνας 2-2  Παράταση 3-3  Πέναλτι 3-4
Στις 23/9/2012 το απόγευμα έγινε το τοπικό ντέρμπι και εξελίχθηκε σε ένα πολύ καλό αγώνα με  το σκορ να αλλάζει συνέχεια και φτάσαμε στα πέναλτι.
Οι δυο ομάδες στον 1ο ημίχρονο παρουσιάστηκαν παίζοντας πολύ αμυντικά. Η Ένωση είχε τον έλεγχο του αγώνα και ο Μιχαλόπουλος έχασε πολλές ευκαιρίες (στο  27΄σουτάρει αποκρούει το τερματοφύλακας,στο 29΄σουτάρει αποκρούει  ο Δήμος της Αναγέννησης πάνω από την γραμμή τέρματος , στο 32΄σουτ  αποκρούει σε κόρνερ ο τεματοφύλακας)
Στο 36΄ ο Γεωργαντάς της Αναγέννησης με σουτ  κάνει το 1-0.
Στο 2ο ημίχρονο παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες . Στο 72΄γίνεται το 1-1 από τον Παπαχρήστου.
Το 1-2 στο 74΄ μετά από  φάουλ που εκτελεί ο Βούρος  , ο τερματοφύλακας δεν αποκρούει σταθερά και ο Μιχαλόπουλος κάνει το 1-2
Στο 79΄κεφαλιά του Τάτση το 2-2.
Στην παράταση οι ομάδες φάνηκαν κουρασμένες και παίχτηκε λίγο σωστό ποδόσφαιρο.
Στο 108΄ η Αναγέννηση προηγείται με 3-2 με κεφαλιά του Αλιμέμα.
Στο 116΄ ο Μιχαλόπουλος ισοφαρίζει με κεφαλιά 3-3.
Στο 118΄ με σουτ του Βούρου  βρίσκει το δοκάρι.
Οι ομάδες έφτασαν στα πέναλτι:
1-0  Δήμος
1-1  Μιχαλόπουλος.
Το πέναλτι του Τσιρίκη  αποκρούει ο τερματοφύλακας της Ένωσης.
1-2 Θύμιος 
2-2 Αλιμέμα
2-3 Τσεσμελής 
Το πέναλτι του Πανιτζίδης  άουτ 
Το πέναλτι του Σεβαστάκη αποκρούει ο τερματοφύλακας. της Αναγέννησης
3-3 Ποζίδης 
3-4 Βούρος  τελευταίο πέναλτι και η πρόκριση στην Ένωση

Η διαιτησία πολύ καλή με πάρα πολύ λίγα λάθη που δεν επηρέασαν τον αγώνα.

Αναγέννηση: Ζαχαριόγλου, Πανιτίδης , Αλιμέμα , Τάτσης , Τσιρίκης , Ποζίδης , Βλαχογιάννης , Γρυπέος ,  Δήμος , Λαναράς , Γεωργαντάς.

ΑΕ ΒΑΘ. ΠΑΝΣ/ΚΟΥ: Θηριανός, Τσεσμελής ,Λυγνός ,Παπαχρήστου , Χατζηπαναγιώτης , Μπαλατσός , Αζιζάι (στο 68΄Θύμιος) , Τσαουσάι (στο 65΄Σεβαστάκης) ,Μιχαλόπουλος ,Βούρος , Φραντζέσκος (στο 78΄ Χατζηκωνσταντής).
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΡΟΛΥΜΟΥ