- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Συνάντηση παλαιμάχων Α.Ο. Καρλοβάσου μετά από 30 χρόνια
Όλοι ήταν πιστοί στο ραντεβού της ομάδος του Α.Ο.Κ της περιόδου 1980-84 την Δευτέρα 21-1-2013 στην ταβέρνα του Δημητρίου Ν. στα Κοντακαιΐκα εκτός από δύο περιπτώσεις που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Ήταν μία βραδιά υπέροχη, γεμάτη αναμνήσεις, αφηγήσεις το γέλιο και η χαρά ήταν διάχυτα από όλους. Κάθε ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε να αφηγηθεί μία ιστορία για έναν συγκεκριμένο αγώνα ( οι ιστορίεςήταν ατελείωτες). Το κρασί και οιεκλεκτοί μεζέδες του ιδιοκτήτη Δημητρίου Ν.( μέλος της τότε ομάδος) ήταν ανεπανάληπτοι. Σε μια γωνιά του μαγαζιού υπήρχαν τα κύπελλα τα οποία είχε κατακτήσει η ομάδα φωτογραφίες και άλμπουμ όλα επιμελημένα από τον παίκτη τότε και φροντιστή-Γραμματέα σήμερα της ομάδας Α.Ε Καρλοβάσου Μαχαιρά Παναγιώτη. Η βραδιά κύλησε πάρα πολύ γρήγορα και ευχάριστα και στο τέλος μοιράστηκαν φανέλες σε όλους τους τότε ποδοσφαιριστές με το σήμα του Α.Ο.Κ τον αριθμό που είχαν τότε και τα ονόματα τους . Κόπηκε τούρτα που ήταν προσφορά καταστήματος που έγραφε « Α.Ο Καρλοβάσου 30 χρόνια ξανά μαζί».Φτάνοντας προς το τέλος της βραδιάς δόθηκε υπόσχεση ότι θα ξαναβρεθούν όλοι το2023


 

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Πυθαγόρας–Διαγόρας : 4-1 Ρεπορτάζ & φωτογραφίες

Ο καιρός έκανε το χατίρι στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έτσι κατά τη διάρκεια του αγώνα η βροχή που πέφτει ακατάπαυστα εδώ και δύο μέρες στη Σάμο σταμάτησε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στα Κοντακαίϊκα να απολαύσουν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι από τις δύο ομάδες και 5 υπέροχα γκόλ. Ο Πυθαγόρας είχε πάρει φόρα... από τους Φούρνους και έτσι στο 2ο κιόλας λεπτό ο Ευαγγέλου επιχείρησε σουτ "βόλ-πλανέ" από τα 27 μέτρα και η μπάλα κατέληξε στο δεξί "γάμα" του Διαγόρα. Ένα πραγματικά υπέροχο γκολ, όλοι έλεγαν κρίμα που δεν υπάρχει replay αλλά για αυτό φρόντισε ο ίδιος ο Ευαγγέλλου και έτσι στο 8ο λεπτό έβαλε το ολόιδιο γκολ "βολ-πλανέ" από τα 27 μέτρα, η μπάλα στο "γάμα" και Πυθαγόρας-Διαγόρας 2-0. Οι Κοντακιώτες έδιναν το Ρυθμό στο παιχνίδι με το Βαγιανό να κόβει το Βελάνη να πασάρει Καριωτάκη και Σαράντου να πλαγιοκοπούν από τα άκρα και το Κοκκινάκη (επέστρεψε μετά από 5 αγωνιστικές τιμωρίας) να σουτάρει σε κάθε ευκαιρία ήθελαν να τελειώσουν γρήγορα το παιχνίδι. Στο 18' Βαγιανός-Ευαγγέλλου- Βελάνης άλλαξαν τη μπάλα με το τελευταίο να βγάζει κάθετη πάσα στον νεαρό Καριωτάκη ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ στην αντίθετη γωνία έκανε το 3-0. Το παιχνίδι έδειχνε πως είχε τελειώσει αλλά από το 35-45 ο Διαγόρας ισορρόπησε και προσπάθησε να απειλήσει το θεατή μέχρι εκείνη την ώρα Σκουντριάνου, στο 35' και 42' Τσαμουδάκης Λ των Ικαριωτών επιχείρησε δύο καλά σουτ με το πρώτο να φεύγει μόλις άουτ και το δεύτερο να εξουδετερώνεται από το τερματοφύλακα του Πυθαγόρα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πυθαγόρας επαναπαύτηκε στο 3-0 και ο Διαγόρας που είχε και σύμμαχο τον αέρα που φύσαγε υπέρ του είχε τη κατοχή της μπάλας και έτσι στο 72' o Τσαμουδάκης Λ έκανε το 3-1 σε κενή εστία καθώς o Καρίμαλης Λ. πλαγιοκόπισε από αριστερά και πρόσφερε έτοιμο γκολ στον σκόρερ . Μετά από αυτό γκολ ο Πυθαγόρας ξύπνησε και είχε σουτ στο δοκάρι με το Κοκκινάκη στο 75'. Στο 84' ο Κατσίκας "έσπασε" τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο επερχόμενος Στ. Βελάνης έγραψε το τελικό 4-1 κεραυνοβολώντας τα δίχτυα της ομάδας των Ραχών. Με τη νίκη αυτή ο Πυθαγόρας ανέβηκε στη 2η θέση της Βαθμολογίας (με αγώνα περισσότερο) και έχοντας τη καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος με 30 γκόλ. Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι παίχτες των δύο ομάδων αλλά και οι παράγοντές τους συνεχάρησαν τη Διαιτητική τριάδα των Παπαδάμ-Σφέτσια και Ρίγλης για την άψογη διαιτησία τους.








 

Καρλόβασι- Μεσαριά 3-0

Καρλόβασι-  Μεσαριά 3-0
Του Κυρ. Αγγελέτου
Σε ένα πολύ '' βαρύ'' αγωνιστικό χώρο προσπάθησαν και οι δυο ομάδες να δημιουργήσουν φάσεις αλλά δεν τα κατάφεραν.  Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 32΄ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Μούλα μέσα στην μικρή περιοχή αλλά ο Καλατζής αποκρούει ενστικτωδώς . Στο 34' σέντρα του νεαρού Στασινή η μπάλα πάει στον Δριτσάκη και εκείνος με σουτ κάνει το 1-0, στο 36' σέντρα Μαρτζάβα και ο τζιομπάι με σουτ κάνει το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν και πολύ τα πράγματα με πολλές μονομαχίες σε έναν πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο , Στο 73' πάσα του Κατσιάννη Α. η μπάλα πάει στον Κατσιάννη Γ. και εκείνος με σουτ κάνει το τελικό 3-0.
Καρλόβασι( Λατσάρας): Καλατζής, Βιτσετζάκης, Κοντάρας, Στασινής, Δριτσάκης, Τζιομπάι, Ντάγιας, Μαρτζάβας, Κατσιάννης Ι. , Κατσιάννης Α.
Μεσαριά: Χλάχλας, Τζαντές Γ, Τζαντές Ζ.,  Τσιάντής Σ,  φουντούλης ,Μουλάς, Παγκράτης, Ευστρατουδάκης, Χατζηβασιλίου, Τζαντές Χ, φουντούλης.


Video απο την κοπή της πίτας της Αναγέννησις Σάμου( τμήμα μπάσκετ)