- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Άγ. Αθανάσιος- Κεραυνός Πλατάνου: 6-1



Του Κυρ. Αγγελέτου
Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Αγ.Αθανασίου που κέρδισε τον Κεραυνό Πλατάνου με το ευρύ 6-1. Από την αρχή του παιχνιδιού η τυπικά γηπεδούχος ομάδα επέβαλλε τον ρυθμό της και στο 13’έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τριανταφύλλου να σουτάρει και η μπάλα να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
Στο 15’ ο Ματσικουρλής με πλασέ κάνει το 1-0 μετά από σουτ του Τασόπουλου και ασταθή απόκρουσητου τερματοφύλακα του Κεραυνού Μακρογιάννη και στην επαναφορά ο σκόρερ δεν δυσκολεύτηκε με πλασένα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 20’ εκτέλεση φάουλ Γιασκουλίδη η μπάλα πάει στον Μαρτσικουρλήκαι εκείνος με σουτ κάνει το 2-0.
Στο 34’ μεσουτ ο Τασόπουλος μέσα από την μικρή περιοχή ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 3-0 (σκορ ημιχρόνου).
Στο 55’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Τασόπουλου ο Κουκουβλής ανεβάζει και άλλο το σκορ στο4-0.
Στο 62’ σέντρα του Τριανταφύλλου η μπάλα πάει στον Τασόπουλο και εκείνος με σουτ κάνει το 5-0.
Στο 68’ σουτ του Μεσίρη μέσα στην μικρή περιοχή μειώνει για τον Κεραυνό σε 5-1.
Στο 69’ δεύτερη κίτρινη κάρταστον Σέφα και ο Κεραυνός μένει με δέκα ποδοσφαιριστές.
Το τελικό 6-1 έκανε ο Τασόπουλος στο 73’ με σουτ.
Στο 83’ ο Μιχάλαινας και ο Κάβουρας δέχονται την δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Κεραυνός τελειώνει το παιγνίδιμε οχτώ ποδοσφαιριστές .
Τέλος πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες του Αγίου Αθανασίου φορούσαν μαύρο περιβραχιόνιο για τον άδικο χαμό του Χρήστου Κίντερλη. Στις 9/12/012 και ώρα 17 00 η ομάδα του Αγ. Αθανασίου έχει εκλογές.

Άγιος Αθανάσιος ( Λατσάρας):Μουρίκης, Χατζηνικολάου, Τέγος, Καλατζής, Στασινής, Κουκουβλής, Τριανταφύλου, Ματσικουρλής,Τασόπουλος, Ιατρόπουλος, Γιασκουλίδης.
Κεραυνός Πλατάνου( Μόρτης): Μακρογιάννης, Σέφα, Τσεσμελής,Μιχάλαινας, Γαιτάνης, Αποστόλου, Κάβουρας, Σιτζίμης, Μουλασιώτης, Μοσχογιάννης,Χιώτης



.











                                      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΣΙΩΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :