- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Νέος πρόεδρος στον ΑΟ Πολυκράτη ο Βαγγέλης Καρράς

Δημοσιευμένο Τετάρτη, 13 Ιούνιος 2012 23:19  www.Radiocafe.gr
Έπειτα από αρκετά χρόνια στην προεδρική καρέκλα του Πολυκράτη για τον κ. Βαγγέλη Χατζηελευθεριάδη ήρθε η ώρα της αλλαγής για το ιστορικό σωματείο του Πυθαγορείου. Έπειτα από τη γενική συνέλευση των μελών του Πολυκράτη τη Κυριακή 10/06 στο ξενοδοχείο LABITO στο Πυθαγόρειο, όπου εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός του συλλόγου, στη συνέχεια διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου (εννεαμελές). Οι πρώτοι εννέα σε σταυρούς προτίμησης ήταν οι εξής:
1.   Καρράς Βαγγέλης 18
2.   Φουντουλάκος Σπύρος 18
3.   Χατζηελευθεριάδης Βαγγέλης 16
4.   Μανωλιός Γιώργος 15
5.   Αντωνούσος Γιώργος 15
6.   Σπηλιόπουλος Μαρίνος 14
7.   Ταγκλής Ηλίας 14
8.   Παρασκευής Γιάννης 11
9.   Κυριαζής Κώστας 11
10. Βαποράκης Νίκος 10 (αναπληρωματικός)
Στη συνέχεια οι εννέα πρώτοι συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα 11/06 στο γήπεδο του Πυθαγορείου, όπου ψήφισαν μυστικά για την εκλογή νέου προέδρου. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (5 - 4) επικράτησε ο Βαγγέλης Καρράς, του Βαγγέλη Χατζηελευθεριάδη.

Τίτλοι τέλους λοιπόν για τον έως τώρα πρόεδρο του ΑΟ Πολυκράτη κ. Χατζηελευθεριάδη, όπου μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στην ομάδα (από το 1996 σύμφωνα με πληροφορίες), παραδίδει τις τύχες της ομάδας σ’ έναν άνθρωπο του αθλητισμού, τον καθηγητή φυσικής αγωγής τον Βαγγέλη Καρρά.

Γνώστης του αθλητισμού ο νέος πρόεδρος του Πολυκράτη Βαγγέλης Καρράς, αναμένεται να οδηγήσει σε επιτυχίες όλα τα τμήματα του συλλόγου, εφόσον και η καταγωγή του από τη περιοχή, του επιτρέπει να είναι γνώστης όλων των προβλημάτων που απασχολούν το σύλλογο. Και είναι τιμή για ένα σύλλογο να μπαίνουν νέοι άνθρωποι στις διοικητικές θέσεις.

Τη Τετάρτη (13/06) είχε προγραμματισθεί να συγκεντρωθούν τα νεοεκλεγέντα μέλη για την κατανομή των αξιωμάτων των μελών στο ΔΣ του συλλόγου, αλλά λόγω ενός προσωπικού προβλήματος του νέου πλέον προέδρου του Πολυκράτη Βαγγέλη Καρρά, αναβλήθηκε η συγκέντρωση των μελών για κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον.

 Η είδηση της εκλογής του Βαγγέλη Καρρά, προκάλεσε τα ευμενή σχόλια από πολλές περιοχές του νησιού, λέγοντάς μας ότι άνθρωποι του αθλητισμού με όρεξη και μεράκι και προπάντων νέοι, πρέπει να είναι οι κεφαλές των συλλόγων. Μεταφέροντας τις ευχές αυτών των ανθρώπων του αθλητισμού, ευχόμαστε στον κ. Βαγγέλη Καρρά υγεία και δύναμη έτσι ώστε ν’ αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ομάδας και να γράψει το όνομά του στη λίστα των προέδρων του Πολυκράτη, ως ένας επιτυχημένος πρόεδρος.

Στον απερχόμενο πρόεδρο κ. Βαγγέλη Χατζηελευθεριάδη ευχόμαστε να βρίσκεται όσο γίνεται πιο κοντά στο σωματείο και με την εμπειρία του, να βοηθά το έργο των νέων μελών της διοίκησης.


Σημείωση για τους γνωρίζοντες:
Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού. Κεντρικό χαρακτηριστικό της δημοκρατίας, είναι η λήψη αποφάσεων με ψηφοφορία: των πολιτών, στην άμεση δημοκρατία, ή κάποιων αντιπροσώπων τους, στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία.

9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Πολυκρατης χωρις γιατρο,θαλασσα χωρις αλατι. Τουλαχιστον για το ποδοσφαιρικο τμημα ,θα σημανει κ το τελος του. Κ εχω και καποιες ενστασεις νομικης φυσεως για την νομιμοτητα της συνθεσης του νεου Δ/Σ. Οψομεθα....

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωή έχετε μάθει στα συνηθισμένα. Τα ίδια και τα ίδια. Οι ίδιες κλίκες. Αν έχεις κάποιες ενστάνσεις για τη νομιμότητα της σύνθεσης του νέου ΔΣ, θα έπρεπε να σ' έχει λούσει κρύος ιδρώτας για όλες τις παρανομίες του ποδοσφαιρικού τμήματος τόσα χρόνια. Αλλά εκεί ξέρουμε... "Ο γιατρός"....

Ανώνυμος είπε...

οποιος εχει κατι να πει,ασ το πει κ ας μη πεταει λασπη. Κ εσεις οι νεοκοποι, εραστες της σπυριαρας....το μονο που θα καταφερετε ειναι να διαλυσετε την ομαδα. Τπτ αλλο.

Ανώνυμος είπε...

Να πώ ότι φαίνεσαι πόσο "κομπλεξικός" είσαι αποκαλώντας όλους αυτούς (νέα μέλη) νεόκοπους και εραστές της σπυριάρας. Κάτι τυπάκια σαν και σένα δυστυχώς πάνε πολλά χρόνιο πίσω τον αθλητισμό στο νησί. Το είπες και μόνος σου. Σ' ενδιαφέρει μόνο το ποδόσφαιρο. Και να πλήρωνες κάποιο εισιτήριο να το δείς πάλι καλά. Μία δεν δίνεις. Άρα το λάθος είσαι εσύ που διαχωρίζεις τα αθλήματα. Ο σύλλογος είναι ένας, πράγμα που δεν φαίνεται να γνωρίζεις...

Ανώνυμος είπε...

ο συλλογος οντως ειναιενας ,Μονο που μ εσας....θα γινει κανενας. Ολοι μαζι, ουτε το δεξι του γιατρου...δεν..... κ γιατι ρε φιλε καποιος ειναι κομπλεξικος οταν σας λεει νεοκοπους κ εραστες της σπυριαρας? ειναι ετσι η δεν ειναι? οσο για το τι πληρωνει κ το τι οχι κανεις....καλυτερα αστο. Δεν θα πω για μενα γιατι δεν εχει σημασια. Για το Γιατρο μιλαμε. Κ οποιος πει οτι δεν εχει ματωσει ο Βαγγελης ...ε τοτε δεν χρειαζεται να μιλαμε. Δεν θα υπηρχε Πολυκρατης χωρις αυτον,κατι που το ξερουν ολοι.Ακομα κ εσεις.

Ανώνυμος είπε...

Θα γραψω κατι,επειδη υπαρχουν πολλοι με κοντη μνημη. Οσοι λοιπον ασχολουμαστε με το μπασκετ,σιγουρα θα θυμομαστε,αυτο που θα πω.Περιοδος 2001-2002 αν θυμαμαι καλα. Αγωνες μπαραζ,κλειστο καρλοβασου,αντιπαλοι Καρλοβασι-Πολυκρατης.Διαιτητης Καρρας.Προπονητης Πολυκρατη ο αειμνηστος Βαλλης Γιωργος.Οσοι παρακολουθησαν αυτο το παιχνιδι ειδαν μια αθλια διαιτησια εις βαρος του Πολυκρατη.Δεν μιλαμε για ανθρωπινα λαθη. Απο εκει κ περα την πορεια των πραγματων την ξερουμε ολοι. Ο διαιτητης εγινε...προπονητης του Πολυκρατη,,(κατι που ειχε μαντεψει ο συγχωρεμενος ο Γιωργος στο ημιχρονο του αγωνα που ανεφερα),κ τωρα ...παει κ για προεδρος μετα ...βαιων κ κλαδων. Μερικοι ομως....δεν ξεχναμε......

Ανώνυμος είπε...

ton giatro ton vlepame k sto basket k sto volley k pantoy. ton kainoyrgio.....proedro ektos mpasket....poios ton xerei? kai den iparxi podosferistis poy na ton goystari ap thn omada, As katsei sto mpasketaki toy k as mas paratisi isixoys giati den ua katevi kanenas. Fortza POLYKRATARAAAAAA......

Ανώνυμος είπε...

Αρθρο 6 ,του κανονισμου προπονητων καλαθοσφαιρας,το οποιο ειναι κ αρθρο του αθλητικου νομου (ορφανου). Γιατι θελει ο καρρας να βαλει σε περιπετειες την ομαδα? Σε καθε αγωνα , ειτε ποδοσφαιρου ειτε μπασκετ θα τρωει ενσταση ,λογω μη νομιμης συνθεσης Δ/σ. Δεν το ξερει? Ας το μαθει λοιπον. Κ δεν θα παιξει κανενα ρολο αν καταθεσει ΤΩΡΑ, την αδεια ασκησεως επαγγελματος προπονητη στην ΓΓΑ, η την καρτα προπονητη στην ΕΟΚ. Σημασια εχει οτι δεν το ειχε κανει πριν καταθεσει την υποψηφιοτητα του. Αυτα ειναι βασικα πραγματα που θα πρεπει να τα γνωριζουν ολοι οσοι βρισκονται στον χωρο κ θελουν να λεγονται υπευθυνοι. Εκτος κ αν τα ξερουν κ κανουν τα παπακια για να κανουν κακο. Με λιγα λογια ειναι ακυρες οι εκλογες στον Πολυκρατη.Η θα πρεπει να ξαναγινουν εκλογες η να παραιτηθουν ο Καρρας κ ο αλλος που ηταν διαιτητης στο ποδοσφαιρο. Ουτε αυτος εχει διακαιωμα να βαλει υποψηφιοτητα σε δ/σ αθλητικου συλλογου.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο κακομοίρηδες είστε εκεί στο Πυθαγόρειο. Έχετε κάνει την ομάδας τσιφλίκι. Να την πείτε καλύτερα ΑΟ Χατζηελευθεριάδη??? Το καλύτερο.... Ένας εισαγγελέας σας χρειάζεται εκεί. Για να δεί τι κάνατε τόσα χρόνια. Με όλες τις "εικονικές" εκλογές και τα "εικονικά μέλη". Όλοι εσείς οι έξυπνοι που γράφετε...