- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ψυχικό- Πολυκράτης::84-71 O Πολυκράτης ήθελε, κάποιοι «άλλοι» δεν τον ήθελαν

ΜΠΑΣΚΕΤ 
Γ' ΕΘΝΙΚΗ 2ος ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ
18η Αγωνιστική
Ψυχικό- Πολυκράτης::84-71
Απο το www.samosbasket.gr
O Πολυκράτης ήθελε, κάποιοι «άλλοι» δεν τον ήθελαν
Για άλλη μια φορά ο Πολυκράτης ήθελε να παίξει το μπάσκετ που ξέρει, το μπάσκετ που μπορεί να παίξει, άσχετα με το ποια ομάδα έχει απέναντί του. Δεν τον άφησαν όμως να το κάνει. Ο Πολυκράτης στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα έχει αποδείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Άλλωστε το λίγο του ρόστερ, έχει μάθει όλους τους παίκτες να δίνουν κάθε Κυριακή τον καλύτερό τους εαυτό για την κατάκτηση της νίκης.


Μέχρι στιγμής δεν ήθελε κανείς από την ομάδα, την εύνοια των διαιτητών. Απαιτούσε το δίκαιο και το σωστό. Το σφύριγμα 50-50 είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Και όπως τουλάχιστον γνωρίζει όλη η κατηγορία ο Πολυκράτης είναι από τις λίγες ομάδες που δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία, κάτι που άλλες ομάδες το κάνουν, αφού η ανακοίνωση για κακή διαιτησία είναι σχεδόν έτοιμη πριν καν τελειώσει ο αγώνας τους.


Στο σημερινό παιχνίδι με το Ψυχικό ο Πολυκράτης, πήγε να το χτυπήσει, πήγε να πάρει τη νίκη που θα τον έφερνε χρονικά πιο γρήγορα στη σωτηρία του. Σεβάστηκε το Ψυχικό, αφού είναι καλύτερη ομάδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όταν είσαι καλύτερος δεν μπορείς να μην βρεθείς σε κακή μέρα και να χάσεις. Μπορεί να γίνει. Και αυτή είναι η ομορφιά του αθλητισμού. Ο ισχυρός να μπορεί να χάσει κάποια στιγμή από τον αδύνατο.
Αυτό όμως σήμερα (τη νίκη του Πολυκράτη), δεν το ήθελαν οι δύο διαιτητές του αγώνα, όχι για να βοηθήσουν το Ψυχικό, αλλά για να εξυπηρετήσουν προφανώς κάποιες άλλες «καταστάσεις». Είναι πολύ άδικο να παλεύεις μόνος σου, με ότι δυνάμεις έχεις, να προσπαθείς να πετύχεις το καλύτερο και να έρχονται κάποιοι από το πουθενά και με ένα σφύριγμα να σου γκρεμίζουν τα πάντα. Τους κόπους σου, τις οικονομικές σου θυσίες, τα όνειρά σου. Να γκρεμίζουν τα όνειρα των «αγνών» φιλάθλων του αθλήματος, του μοναδικού νησιού του Αιγαίου που εκπροσωπείται στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Οι παίκτες και ο προπονητής του Πολυκράτη σήμερα υπερέβαλαν εαυτούς. Έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να γίνει. Δεν τα κατάφεραν, απλά γιατί εμποδίστηκαν, απλά γιατί κάποιοι δεν ήθελαν.
Σε αυτούς τους κυρίους όλος ο φίλαθλος κόσμος και ο αγνός μπασκετικός κόσμος του νησιού λέει ότι ο Πολυκράτης δεν θα πέσει. Θα παλέψει μέχρι το τέλος και θα τα καταφέρει. Γιατί το αξίζει. Γιατί αυτά τα παιδιά που φέρουν τη φανέλα του Πολυκράτη μοχθούν για το καλύτερο.
Τα δεκάλεπτα:17-24, 36-35, 57-50, 84-71.
ΑΕ Ψυχικού (Ρεμεντέλας): Μπάρμπας 15 (5), Αχής, Κορακίτης 2, Ψαθάς 15, Δορκοφίκης 10 (2), Κεφαλάς 11 (1), Ντάσης 6 (1), Γκίκας, Μιχόπουλος 13, Κορίζης 8, Μουρίκης 4.
ΑΟ Πολυκράτης (Ρουμελιώτης): Αλεξίου 23 (1), Πρόκος 16 (1), Καραβασίλης, Μυτιληνού 21 (2), Τζελέπης 1, Καποτάς 5, Σημαντήρας, Τσουρής 5 (1)
Διαιτητές: Κυριακόπουλος - Λιότσος.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα
Ηρόδοτος - Χαλκίδα 65-72
Πόλις Καλλιθέας - Έσπερος Λαμίας 76-59
Ένωση Ιλίου - Αετός 81-69
Νίκη Αμαρουσίου - Εργοτέλης 56-48
Λιβαδειά - Πορφύρας 73-79
Η βαθμολογία
Χαλκίδα 32, Ένωση Ιλίου 32, Ψυχικό 31, Αετός 31, Πόλις Καλλιθέας 28, Εργοτέλης 27, Νίκη Αμαρουσίου 27, Λιβαδειά 25, Πολυκράτης 25, Πορφύρας 24, Έσπερος Λαμίας 23, Ηρόδοτος 19.
Οι υπόλοιποι 4 αγώνες των 5 τελευταίων ομάδων της βαθμολογίας. Υποβιβάζονται οι τρείς τελευταίοι.

ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘ.
19Η
20Η
21Η
22Η
ΛΙΒΑΔΕΙΑ
25
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (*)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΨΥΧΙΚΟ
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (*)
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ
25
ΗΡΟΔΟΤΟΣ
ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (*)
ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ
ΑΕΤΟΣ (*)
ΠΟΡΦΥΡΑΣ
24
ΨΥΧΙΚΟ
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (*)
ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (*)
ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
23
ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ
ΑΕΤΟΣ (*)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (*)
ΧΑΛΚΙΔΑ
ΗΡΟΔΟΤΟΣ
19
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ (*)
ΠΟΡΦΥΡΑΣ
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (*)
ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Με * οι αγώνες των ομάδων που θα δώσουν εκτός έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :