- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΒΟΛΕΪ Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ Δελτίο τύπου

Πυθαγόρειο 14/5/2012
Θέμα :   Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Σάμου και Γυναικών Ζ΄ περιφέρειας !
Με το τέλος των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων στο Νομό για την σεζόν 2011-12, (χθες στο Καρλόβασι έγινε η απονομή του πρωταθλήματος των παγκορασίδων), ταυτόχρονα  ο σύλλογος μας πετυχαίνοντας το απόλυτο, δηλαδή σε τρεις συμμετοχές σε πρωταθλήματα κατέλαβε αντίστοιχες πρώτες θέσεις, είναι σε θέση να ευχαριστήσει τις αθλήτριες του και το προπονητικό team που όλα αυτά τα χρόνια δουλεύοντας ακατάπαυστα και μεθοδικά κατάφεραν τις παραπάνω επιτυχίες και τους γονείς των παιδιών που είναι πάντα δίπλα μας και τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και όρεξη που μας διακρίνει ! Παράλληλα ευχαριστεί τις αντίπαλες ομάδες που συμμετείχαν σε όλα τα πρωταθλήματα της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Σάμου, τους προπονητές τους και τον ΣΥΝ.ΔΙ.ΠΕ. Σάμου για την παρουσία του. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε επίσης την βοήθεια των χορηγών μας που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και πιστεύουμε ότι οι επιτυχίες μας είναι το πιο μεγάλο ευχαριστώ προς αυτούς και τους θέλουμε πάντα δίπλα μας ιδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς!
      Επίσης αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εμπνευστή και δημιουργό του sait μας δημοσιογράφο κο Ζαχαρία Νικολαΐδη ο οποίος με ζήλο και αστείρευτη όρεξη βοηθάει στην προβολή και ενημέρωση του συλλόγου και του αθλήματος μας στη Σάμο και όχι μόνο . 
       Όσον αφορά το θέμα των Γυναικών σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογος μας στα πλαίσια της Β΄ φάσης της Ζ΄ περιφέρειας θα συμμετέχει στο τουρνουά ανόδου για την Α2 Εθνική κατηγορία που θα διεξαχθεί στη Χίο 16-20 Μαΐου με αντιπάλους το Νηρέα Καρδαμύλλων (ΤΕ Χίου), το Φοίνικα Σύρου (ΤΕ Κυκλάδων), τον Τελχινί Ρόδου (ΤΕ Δωδεκανήσου) και το Παγγεραγωτικό Μυτιλήνης (ΤΕ Λέσβου).
 Η αποστολή της ομάδας μας απαρτίζεται από τις :
  1. Κοττόρου Μαρία, κεντρική,
  2. Μιχαλιού Σταυρούλα, πασαδόρος,
  3. Γεωργιάδη  Καλλιόπη, ακραία-λίμπερο, 
  4. 7.   Βουρλιώτη  Ανια, ακραία,
  5. 8.   Παπάζογλου Μαρία, ακραία,
  6. 10. Βαλιδάκη Μαρία, διαγώνια,
  7.  12. Χατζηκυριάκου Ιωάννα, ακραία,
  8. 13. Μυλιώτου  Ελένη, ακραία,
  9. 14. Κρητικού Δέσποινα, λίμπερο,
  10.  15. Νικολαϊδου Ζαφειρία, πασαδόρος,
  11. 16. Ευγενικού Εριφύλη, κεντρική-διαγώνια,
  12.   17.  Γιοκαρίνη- Καρπαθίου Μαρία- Ελένη, κεντρική.

  1. Α΄ προπονητής:   Νικολαΐδης Δημήτρης,
  2. Β΄ προπονήτρια:  Γκατζάκη Ζωγραφιά.
Θα πρέπει να επισημάνουμε επίσης ότι αποτελούν σημαντική απουσία οι αθλήτριες Βαποράκη Ευαγγελία και Αδάμου Νίκη οι οποίες δεν μπορούν να συμμετέχουν λόγω του ότι είναι Γ΄ Λυκείου και προετοιμάζονται για τις πανελλήνιες εξετάσεις τους .
     Μπορεί βέβαια να τελείωσαν τα πρωταθλήματα των <<μεγάλων>> ακολουθούν όμως των μικρών και συγκεκριμένα εντός των ημερών θα βγει ανακοίνωση που θα αφορά τα τουρνουά ΄΄ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ ΄΄ που θα διοργανωθούν από τον σύλλογο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :