- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΑΘΥΛΛΟΥ – ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ της Αθλητικής Ένωσης Βαθύλλου – Πανσαμιακού θα ήθελε να στηλιτεύσει για μια φορά ακόμα , τη κοροϊδία και την απαξίωση της Δημοτικής Αρχής για ότι έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Βασικά αναφερόμαστε στο θέμα του Δημοτικού Σταδίου Σάμου.
Εδώ και δύο χρόνια, οι ομάδες που χρησιμοποιούμε το γήπεδο μαζί με την ΕΠΣ Σάμου έχουμε κάνει προσπάθειες και ασ...κήσει πιέσεις προς το Δήμο ώστε να φτιαχτεί το γήπεδο όπως πρέπει. Αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών ήταν τέλος Ιανουαρίου να εγκριθεί ένα κονδύλι των 100.00 Ευρώ. Από τότε μέχρι την ημέρα που γράφεται αυτό το κείμενο ( 18/06/2012) δεν έχει γίνει το παραμικρό.
Όταν τέλος Απριλίου είχε ξεκαθαριστεί ότι θα ήμασταν πρωταθλητές Νομού Σάμου, στείλαμε έγγραφο στο Δήμο ζητώντας οικονομική ενίσχυση και θέταμε ξανά το θέμα του γηπέδου. Ουδεμία απάντηση πήραμε, και όχι μόνο αυτό αλλά ισχυρίσθηκαν ότι ουδέποτε το έλαβαν. Το έγγραφο το είχε παραδώσει ο γενικός γραμματέας του συλλόγου στο γραφείο του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τώρα εάν τα έγγραφα δεν δίνονται στους αποδέκτες, εκεί στο Δήμο θα πρέπει να το ερευνήσουν.
Όταν θέσαμε το θέμα προφορικώς σε παράγοντες μέσα στο Δήμο η απάντηση ήταν ότι θα τακτοποιούνταν άμεσα. Οι μέρες πέρναγαν χωρίς να γίνεται το παραμικρό και όταν ζητήσαμε τα φορητά κάγκελα του Δήμου για να τοποθετηθούν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου,μας είπαν στην αρχή ότι είναι χαμένα, μετά ότι είναι μάλλον στον Μαραθόκαμπο και τέλος ότι είναι καταστραμμένα. Μας υποσχέθηκαν ότι θα βάλουν συρμάτινο πλέγμα αλλά μετά θυμήθηκαν ότι πρέπει να γίνει σχέδιο από μηχανικό και ο οποίος μηχανικός του Δήμου άρχισε να λέει (σύμφωνα με λεγόμενα παράγοντα του Δήμου) ότι υπάρχει κάποιο μπέρδεμα στα οικόπεδα.
Εμείς θα ρωτήσουμε τα εξής:
Εάν υπάρχει μπέρδεμα με τα οικόπεδα πως έφτιαξαν πριν μερικά χρόνια το γήπεδο;
Πως ενέταξαν τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου στο πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ αξίας 55.000,00 Ευρώ;
Μιας και λέμε για τον περιβάλλον χώρο τι ακριβώς εννοούν; Τον άθλιο τάπητα στίβου που φεύγουν κομμάτια; Μήπως την «υπέροχη» δουλειά που έγινε για την ανακατασκευή των αποδυτηρίων; Αυτά κόστισαν 55.000,00 ευρώ; Είναι προφανές ότι κάποιοι έκαναν party με τα λεφτά της Δημοτικής Αρχής και των πολιτών. Επίσης απαράδεκτο είναι ότι κάποιοι υπέγραψαν για να παραλάβουν τα έργα . Προφανώς έμειναν ικανοποιημένοι από τις εργασίες.
Περιμένουμε απάντηση από τη Δημοτική Αρχή.
ΤΟ Δ.Σ.
ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
ΒΑΘΥΛΛΟΥ - ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :