- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3
Το Σάββατο 21/07 στο Δημοτικό σχολείο Πυθαγορείου ολοκληρώθηκε το διήμερο τουρνουά 3Χ3 που συνδιοργάνωσαν από κοινού η ΤΕ ΕΟΚ Σάμου και ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ.

Στους αγώνες πήραν μέρος έξι (6) ομάδες με παιδιά του Γυμνασίου και τρείς (3) ομάδες με παιδιά του Λυκείου. Στον όμιλο των ομάδων του Γυμνασίου δόθηκαν 15 προκριματικοί και 2 αγώνες τελικοί, ενώ στον όμιλο των παιδιών του Λυκείου δόθηκαν 6 προκριματικοί και τρείς (3) αγώνες τελικοί, οι οποίοι ήταν συναρπαστικοί και μας πήρε το βράδυ. Ήταν όμως κάτι που άξιζε τον κόπο και τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό… Στις τρείς πρώτες ομάδες δόθηκαν κύπελλα, καθώς και μετάλλια για όλους τους αθλητές – μαθητές.

Στον όμιλο του Γυμνασίου η κατάταξη είχε ως εξής:
1Η ΟΜΑΔΑ
BEASTIE BOYS
ΒΟΥΓΑΖΙΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΣΗΜΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

2Η ΟΜΑΔΑ
DREAM TEAM
ΒΟΜΒΟΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΣΙΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΚΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

3Η ΟΜΑΔΑ
LEADERS
ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΙΝΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Στον όμιλο του Λυκείου η κατάταξη είχε ως εξής:
1η ΟΜΑΔΑ
ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ
ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΟΣ
ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΘΥΜΙΑΝΙΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΣΠΑΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

2Η ΟΜΑΔΑ
 SABATON
ΒΟΥΓΑΖΙΑΝΟΣ ΑΡΗΣ
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

3Η ΟΜΑΔΑ
ΚΟΥΡΚΟΥΔΙΑΛΙΟΙ
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΝΙΤΗΣ ΜΑΝΟΣ
ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΤΑΓΚΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τα κύπελλα και τα μετάλλια επέδωσαν οι: κ. Γιάννης Δρίλλιας, πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου και ο κ. Βαγγέλης Καρράς, πρόεδρος του ΑΟ Πολυκράτη και μέλος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ.

Η ΤΕ ΕΟΚ Σάμου ευχαριστεί θερμά τον κ. Νίκο Τριανταφύλλου, αντιδήμαρχο Σάμου και πρόεδρο του ΔΟΠΠΟΝΑΣ για την οικονομική βοήθεια στη διεξαγωγή του τουρνουά, τον κ. Αντώνη Κακαγιάννη, Διευθυντή του Δημοτικού σχολείου Πυθαγορείου για την παραχώρηση του ανοικτού γηπέδου, τον διαιτητή κ. Μίλτο Βουδιώτη για την διαιτησία του αφιλοκερδώς στους τελικούς αγώνες, καθώς και τον κ. Βαγγέλη Καρρά για την αμέριστη βοήθειά του στην οργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων

Δεν υπάρχουν σχόλια :