- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Δ.Ο.Π.Ο.Ν.Α.Σ.

Στις 29/09/2012 και ώρα 9:00 πμ συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του Δ.Ο.Π.Ο.Ν.Α.Σ.  στα γραφεία τους (πρώην ΙΚΑ) με θέμα τις προπονήσεις των ομάδων στο Κλειστό γήπεδο Πυθαγορείου .
Δεν υπήρχε απαρτία (Δ. Μαυροτζιώτης, Μ. Κτίστου, Μ. Φρατζής, Ε. Καρράς, Ι. Αρχοντούλης) και οι εκπρόσωποι σωματείων αποτελούνταν από την κ. Γεωργίου από Α.Σ. Λαίλαψ και ο κ.Νικολαΐδης από α Α.Σ. Πολυκράτη.
Ξεκίνησε η συνεδρίαση με απόντα τον πρόεδρο κ. Τριανταφύλλου Νικόλαο (ειδοποίησε για σοβαρή δουλειά που είχε και θα ερχόταν σύντομα).
Πρώτος μίλησε ο Ευάγγελος Καρράς που ανάφερε ότι το πρόβλημα του Κλειστού γυμναστηρίου έγινε σύμφωνα με τις ώρες και τα τμήματα που δόθηκαν και από τις δύο ομάδες. Συνέχισε με το ότι δεν υπάρχει φύλακας ούτε συντηρητής στο γήπεδο. Υπάρχουν μεγάλα προβλήματα θέρμανσης και ότι ένας καθαριστής υπήρχε και αυτός έφυγε.
Ο κ.Νικολαΐδης είπε πως ο πραγματισμός των ωρών των τμημάτων πρέπει να βγαίνει από τις πόσες ομάδες διαθέτει το κάθε σωματείο (Α.Σ. Πολυκράτης 13 τμήματα – Α.Σ. Λαίλαψ 3 τμήματα).
Ακόμα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τι έχουν προσφέρει στον Σαμιώτικο αθλητισμό και σε ποιες κατηγορίες αγωνίζονται.
Η κ.Κτίστου ανέφερε ότι οι 13 ώρες προπόνησης που δόθηκαν στο Α.Σ. Λαίλαψ είναι πολύ λίγες έναντι των 30 ωρών που δόθηκαν στο Α.Σ. Πολυκράτη.
Μετά μίλησε ο κ.Αρχοντούλης και έκανε γνωστό ότι ο Δ.Ο.Π.Ο.Ν.Α.Σ. πρέπει να συνεδριάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα  και όχι όπως πριν από ένα χρόνο που έγινε η προηγούμενη συνεδρίαση. Ανέφερε την τραγική κατάσταση του Δημοτικού γήπεδο Βαθέος και ότι στο Κλειστό γήπεδο Πυθαγορείου πρέπει να ληφθεί υπόψη αν οι ομάδες αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες.
Τελευταίος πήρε το λόγο ο κ.Μαυρατζιώτης που ανέφερε ότι ο Δήμος Σάμου  έχει μόνο χρήματα για να πληρωθούν οι υπάλληλοι του μέχρι τέλη Νοεμβρίου. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα.
Τελικά βγήκε η απόφαση οι δυο  προπονητές και η επιτροπή του Δ.Ο.Π.Ο.Ν.Α.Σ. το Σαββατοκύριακο να μεταβούν στο Κλειστό γήπεδο Πυθαγορείου και επιτόπου να λυθεί η διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δύο σωματείων.
Γερολύμου Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια :