- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Φωτογραφίες απο τον Αγώνα Αρίσταρχος –Ίκαρος

Αρίσταρχος –Ίκαρος:  2-2
Μέτριο παιγνίδι για 65΄ με τον Αρίσταρχο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων  και τον Ίκαρο να παίζει έξυπνα και να κλείνει όλους τους διάδρομους  του  αντιπάλου του από το 65΄και μετά άνοιξε το παιγνίδι και όσοι ήταν στο γήπεδο  είδαν καλό ποδόσφαιρο..
Φάσεις και γκολ.: Στο 32΄ φάουλ του  Κάρσα αποκρούει  σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ίκαρου Κουλουμπής το κόρνερ εκτελεί  ο Κάρσας ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα και στη συνέχεα τον κίνδυνο διώχνουν οι αμυντικοί . Στο 40΄σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Μανουσάκης με σουτ κάνει το 0-1,  στο 53΄σε σουτ του Κάρσα από καλή θέση η μπάλα φεύγει άουτ, ο Μόρτος με σουτ στο 65΄ ισοφάρισε σε 1-1,  στο  67΄ τετ α τετ Σούλια η μπάλα άουτ,   στο 69΄ο Ίκαρος μπαίνει πάλι μπροστά στο σκορ με γκολ του Μανουσάκη μετά από σέντρα του Πούλου. Στο 71΄σουτ του Κάρσα ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα  Κουλουμπή στην επαναφορά η μπάλα πάει στον Κουρλετάκη το σουτ που επιχειρεί φεύγει  άουτ, στο 77΄σουτ του Τσαμπή  η μπάλα άουτ, το τελικό 2-2 έγινε στο 85΄ όταν σε χέρι του Τσαμπή ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα , το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κάρσας.
Αρίσταρχος  (Γαλανής) :  Μακρής, Γαλανής, Ηλιάδης  Μονάντερος, Μόρτος, Παρασκευόπουλος ,  Σούλιας, Κότσιαρης, Κουρλετάκης,  Κάρσας, Μιχελιός
Ίκαρος (Λακιός  Στρ. )  Κουλουμπής, Πλούτης, Καρναβάς, Τριπόδης, Τσαμπής,  Κοτσορές,  Πούλος,  Τσαρνάς,  Μανουσάκης,  Κουτσόγιαννος, Μπρατσής.

 



 


 



 


Δεν υπάρχουν σχόλια :