- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Αρίσταρχος – ΑΕ Καρλόβασι: 0-0

Μέτριο παιγνίδι με τους γηπεδούχους να παίζουν έξυπνα φέρνοντας τον αγώνα εκεί που ήθελαν δηλαδή σε αργούς ρυθμούς και στις αντεπιθέσεις να είναι πολύ επικίνδυνοι και στο τέλος να τον αδικεί το 0-0 μιας και είχαν και δυο δοκάρια . Οι φιλοξενούμενοι ήταν ασύνδετοι και μόνο με ατομικές προσπάθειες επιχειρούσαν να μπουν στην περιοχή του Αρίσταρχου . Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα στο 5΄φάουλ του Κάρσα άουτ την ίδια τύχη είχε και κεφαλιά του Τσομπαϊ στο 22΄ όπως και η κεφαλιά του Ψιψίνη στο 34΄.Στο 50΄το σουτ του Μόρτου απόκρουσε σε κόρνερ ο Καλατζής, στο 60΄ το σουτ του Μπακόλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Καλατζή , ο Αρίσταρχος στο 65΄έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ψιψίνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα , στο 69΄σουτ του Κάρσα απόκρουσε σε κόρνερ ο Καλατζής, στο 72΄κεφαλιά του Κατζιλιέρη απόκρουσε σε κόρνερ ο Μακρής, στο 78΄ δεύτερο δοκάρι πάλι με τον Μπακόλα. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κατζιλιέρης από τους φιλοξενούμενους για χτύπημα αντίπαλου εκτός φάσης .
Αρίσταρχος : Μακρής, Μιχελιός, Μονάντερος, Γαλανής, Μόρτος, Κότσιαρης, Σούλιας,Κουρλετάκης, Ψιψίνης, Κάρσας, Μπακόλας.
Καρλόβασι: Καλατζής,Τσιτσικλής, Ζάγκας, Κοντάρας ,Κατζιλιέρης, Στασινής, Τζιομπάϊ, Καραμαρούδης,Κουφογιάννης, Κατσιάνης Γ., Κατσιάνης Α.
 






Δεν υπάρχουν σχόλια :