- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Νέα από τον ΑΣ Κέρκη

(του Σταύρου Μακρή)
Βόλεϊ Ανδρών
H Επιστροφή του Κέρκη
Ένα εξαιρετικό παιχνίδι έγινε στο κλειστό Γήπεδο του Βαθέως μεταξύ της Αναγέννησης  και του Κέρκη  για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ανδρών στο Βόλεϊ. Νικήτρια  ήταν η  ομάδα του Μαραθοκάμπου με 3-1 σετ.
Η ομάδα της Αναγέννησης εκμεταλλευτικέ το μουδιασμένο ξεκίνημα , καθώς έδινε το πρώτο του επίσημο παιχνίδι, της  αντίπαλης ομάδας και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 25-17. Ο Κέρκης στο υπόλοιπο του αγώνα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες και κατάφερε ν πάρει τα υπόλοιπα σετ με 16-25 , 23-25 , 19-25.
Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Λ. Βουρονικου στο τέλος του 3 σετ.


Ποδόσφαιρο
Πυθαγόρας – ΑΣ Κερκης 1-4 (Φιλικός αγώνας)
Μεγάλη νίκη για την ομάδα του ΑΣ Κερκη, στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Κοντακαιικων, με 4-1 την ομάδα του Πυθαγόρα( ομαδα Α κατηγοριας). Και οι δυο ομάδες παρά το ότι η αναμέτρηση ήταν Φιλική παρέταξαν βασικές 11αδες και μπήκαν στον παιχνίδι  με σκοπό την νίκη.
Η ομάδα τους Ας Κερκή πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και στα 90΄ του αγώνα και δεν άφησε την ομάδα του Πυθαγόρα να κάνει το παιχνίδι της. Το σκορ άνοιξε στο 34΄ ο Χιώτης για την ομάδα του Κερκή με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Στο 40΄ η ομάδα του Πυθαγόρα ισοφάρισε με τον Δ.Ιωαννίδη.  Στο 54΄ ο Κερκής έκανε το 2-1 με τον E. Gini.
Το 3-1 έγινε στο 70΄ με τον Π. Μυτιληνιού. Ενώ το σκορ έκλεισε στο 87΄ με εξαιρετική κεφάλια του Δ. Καπρέλη. Ο Πυθαγόρας έχασε ευκαιρίες ώστε να πετύχει περισσότερα τέρματα αλλά από την μια τα δοκάρια ,όπου τα σημάδευσα 3 φόρες, όσο και 2 εξαιρετικές επεμβάσεις από τον τερματοφύλακα του Κέρκη Μ. Κιάσσο δεν τους άφησαν να πανηγυρίσουν ξανά.
Πολύ καλή  ομαδική εμφάνιση για όλοι την ομάδα του  ενώ από τον Πυθαγόρα ξεχώρισαν ο Ιωαννίδης και ο Κάρσας .

Βίντεο από τον αγώνα
https://www.facebook.com/video.php?v=10206063434410652&pnref
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :