- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Τουρνουά ποδοσφαίρου μικρών ηλικιών 2014 – 2015 (Προκήρυξη)

Τουρνουά ποδοσφαίρου μικρών ηλικιών, δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα έχουν όλα τα Σωματεία μέλη της ΕΠΣ.
Οι ηλικιακές κατηγορίες που θα αγωνιστούν στο τουρνουά είναι οι εξής:
Κατηγορία Τζούνιορ - γεννημένοι 2004-2005 (8x8

Κατηγορία Προτζούνιορ – γεννημένοι 2006-2007 (8x8)
Κατηγορία Bambini – γεννημένοι 2008-2009-2010 (6x6)

Δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 23/4/2015

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ 2014 – 2015 με τους εξής όρους :
1.  Δικαίωμα συμμετοχής :

Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα έχουν  όλα τα Σωματεία μέλη της ΕΠΣ.
2.  Ηλικιακές κατηγορίες:
Οι ηλικιακές κατηγορίες που θα αγωνιστούν στο Τουρνουά είναι οι εξής:

Ø  Κατηγορία Τζούνιορ - γεννημένοι 2004-2005 (8x8) (Στην κατηγορία αυτή επιτρέπεται να αγωνίζονται και μέχρι 3 αθλητές γεννημένοι 2003 με την βασική οχτάδα).

Ø  Κατηγορία Προτζούνιορ – γεννημένοι 2006-2007 (8x8)

Ø  Κατηγορία Bambini – γεννημένοι 2008-2009-2010 (6x6)

3.  Δήλωση συμμετοχής:

Κάθε Σωματείο για να δηλώσει συμμετοχή στο Τουρνουά έχει την υποχρέωση να υποβάλει στην ΕΠΣ κανονικά συμπληρωμένο το έντυπο Δήλωσης που επισυνάπτεται στη παρούσα το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 23/4/15 (η υποβολή γίνεται και με Fax).

Τα Σωματεία έχουν το δικαίωμα εφόσον το επιθυμούν να δηλώσουν και περισσότερα γκρουπ ώστε να αγωνιστούν εάν έχουν μεγάλο αριθμό αθλητών σε συγκεκριμένη κατηγορία ώστε να απασχολήσουν όλους τους αθλητές τους.
 
4.  Σύστημα διεξαγωγής - Ημ/νία έναρξης αγώνων – Ημέρες/Πρόγραμμα αγώνων:

Το Τουρνουά θα διεξαχθεί σε τρεις ή τέσσερις γύρους στις έδρες των Σωματείων και με μονούς αγώνες μεταξύ τους ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής.

Η ημ/νία έναρξης των αγώνων θα καθορισθεί με νεότερη απόφαση και επικοινωνία με τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Οι ημέρες των αγώνων θα είναι Σάββατο ή Κυριακή και θα καθοριστούν μετά τις δηλώσεις συμμετοχής βάσει Προγράμματος, που θα καταρτιστεί από την Επιτροπή Διεξαγωγής του Τουρνουά (η οποία θα ορισθεί μετά τις δηλώσεις συμμετοχής) και θα κοινοποιηθεί έγκαιρα στα Σωματεία.

5.  Γήπεδα τέλεσης τουρνουά:

Τα γήπεδα τέλεσης του τουρνουά θα είναι οι έδρες των Σωματείων που θα δηλώσουν συμμετοχή αρκεί να διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για την τέλεση των αγώνων (μικρές εστίες και μπάλες μεγέθους Νο 4).

6.  Υποχρεώσεις γηπεδούχων Σωματείων – Διοργανώτριας (Γιατροί, Διαιτητές):

Τα γηπεδούχα Σωματεία έχουν την υποχρέωση διάθεσης των Γηπέδων που έχουν δηλώσει ως έδρα τους με δική τους μέριμνα και ευθύνη.

Επίσης τα γηπεδούχα Σωματεία έχουν υποχρέωση ύπαρξης φαρμακευτικού υλικού καθώς και φορείου για μεταφορά τραυματιών ποδ/στών.

Σε κάθε αγώνα θα παρευρίσκεται γιατρός , με ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου . Η αμοιβή του γιατρού θα καταβάλλεται εξ’ ολοκλήρου από την Ε.Π.Σ.. Ο γιατρός θα αναγράφεται υποχρεωτικά στο Φ.Α. και θα το υπογράφει πριν την έναρξη του αγώνα.

Όταν δεν παρουσιάζεται Γιατρός για οποιονδήποτε λόγο πριν την έναρξη του αγώνα, αυτός δεν διεξάγεται και η μη διεξαγωγή αποτελεί ευθύνη του Διαιτητή. Η μη παρουσία γιατρού και η μη διεξαγωγή του αγώνα για το λόγο αυτό αποτελεί ευθύνη της γηπεδούχου.

Η διοργανώτρια Ε.Π.Σ. έχει την υποχρέωση ορισμού ενός (1) Διαιτητή της για τη διεύθυνση του αγώνα με δική της μέριμνα και δαπάνη.

7. Προσέλευση ομάδων στο Γήπεδο – Μπάλες :

Οι ομάδες υποχρεούνται να παρουσιάζονται στο Γήπεδο τουλάχιστο 30΄πριν από την καθορισμένη ώρα έναρξης των αγώνων.

Κάθε αγωνιζόμενο Σωματείο υποχρεούται να διαθέτει κατά την διάρκεια του αγώνα τουλάχιστο τέσσερις (4) μπάλες μεγέθους Νο 4 (4άρες).

Όλοι οι αγώνες θα αρχίζουν μετά την λήξη του προηγούμενου αγώνα με 10λεπτη διακοπή για χρήση του γηπέδου για ζέσταμα των ομάδων.

Μέσα στον χώρο του γηπέδου επιτρέπεται να βρίσκονται αυστηρώς μόνο οι υπεύθυνοι , οι προπονητές και οι αθλητές που αγωνίζονται την συγκεκριμένη χρονική στιγμή καθώς και οι ομάδες που  ετοιμάζονται να αγωνιστούν και θα κάνουν προθέρμανση σε συγκεκριμένο χώρο που θα έχει οριοθετηθεί.

8. Φύλλα αγώνων – Δήλωση ποδ/στών σε αυτά – Καταστάσεις Υγείας:

Σε κάθε παιχνίδι θα ισχύει φύλλο αγώνα στο οποίο θα αναγράφονται οι διαγωνιζόμενες ομάδες , η ημερομηνία , το αποτέλεσμα , το όνομα του διαιτητή , τυχόν κάρτες και άλλες γενικές παρατηρήσεις που έχουν να κάνουν με αντιαθλητικές ενέργειες από ποδοσφαιριστές , προπονητές , παράγοντες ή ακόμα και γονείς/φιλάθλους των διαγωνιζόμενων ομάδων.

Για τη δήλωση ποδ/στή στο Φ.Α υποχρεωτικά απαιτείται ή Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας ΕΠΟ ή Πιστοποιητικό Γέννησης με φωτογραφία και θεώρηση πάνω  σ’ αυτό για την ταυτοπροσωπία (από Δήμο ή ΚΕΠ).

Απαγορεύεται η δήλωση ποδ/στη – ποδ/στών χωρίς ύπαρξη ενός από τα δύο παραπάνω δικαιολογητικά, ενώ ο έλεγχος αποτελεί υποχρέωση του Διαιτητή καθώς και η απαγόρευση συμμετοχής αν επιχειρείται η δήλωση χωρίς δικαιολογητικό.

Επίσης η συμμετοχή των ποδ/στών απαγορεύεται αν δεν συμπεριλαμβάνονται σε Κατάσταση Υγείας, που θα καταθέτει υποχρεωτικά το Σωματείο στον Διαιτητή πριν από την έναρξη κάθε αγώνα.

Οι διοργανωτές θα μπορούν να προβούν σε έλεγχο ηλικίας ανά πάσα στιγμή , είτε πριν , είτε κατά την διάρκεια ή και αμέσως μετά το τέλος του κάθε αγώνα.

9. Βαθμολογία – Βαθμολογική Κατάταξη Ομάδων – Πρωταθλήτρια ομάδα:

Δεν θα υπάρξει βαθμολογία των ομάδων ούτε βαθμολογική κατάταξη.

10. Έπαινοι 

Μετά τη λήξη των αγώνων του Τουρνουά θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα σε κάθε ποδοσφαιριστή που συμμετείχε στους αγώνες με μέριμνα της διοργανώτριας.
Οι εν λόγω απονομές θα πραγματοποιηθούν κατά τον τελευταίο γύρο του τουρνουά και στο γήπεδο στο οποίο θα τελούνται οι αγώνες την συγκεκριμένη ημέρα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος 
 
Ο Γενικός Γραμματέας
 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΚΑΛΗΣ 
 
 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΛΩΡΟΥΣ

………………………………………………………                      

               (Επωνυμία Σωματείου                                          

ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.: ………………….  (Σωματείου)              …………………../……………..

                                                                                 (τόπος)      (ημ/νια)         
 
ΘΕΜΑ: «Δήλωση Συμμετοχής στο Τουρνουά Μικρών Ηλικιών 2014-2015»

Προς:   Την Ε.Π.Σ.ΣΑΜΟΥ                                                 

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Σωματείου μας, σε απάντηση του εγγράφου σας  αριθμ. Oικ 129/8-4-15 με το οποίο μας κοινοποιήσατε την Προκήρυξη του Τουρνουά του θέματος, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ συμμετοχή του Σωματείου μας στο Τουρνουά αυτό  και επί πλέον:

  1. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ τους όρους της Προκήρυξης αυτής, των  Καταστατικών της Ε.Π.Ο.  της Ε.Π.Σ.ΣΑΜΟΥ., και τις διατάξεις των Κανονισμών της Ε.Π.Ο.
  2. Στο Τουρνουά θα συμμετέχουμε στις εξής Κατηγορίες (συμπληρώστε με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ και σε περίπτωση συμμετοχής με περισσότερα γκρουπ στην ίδια κατηγορία να το συμπληρώσετε δίπλα) :

Ø  Κατηγορία Τζούνιορ …………………………………………………………….

Ø  Κατηγορία Προτζούνιορ ……………………………………………………….

Ø  Κατηγορία Bambini ……………………………………………………………..

  1. Ως έδρα στο Τουρνουά αυτό θα χρησιμοποιήσουμε το Γήπεδο ……………………… (συμπληρώστε την έδρα της ομάδας εφόσον στο γήπεδο υπάρχουν μικρές εστίες απαραίτητες για την διεξαγωγή των αγώνων)
  2. Τα χρώματα της στολής της ομάδας μας  είναι: 

Α)ΦΑΝΕΛΑ:…………………………………… ή εναλλακτικά………………………….   

Β)ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ: ………………………… ή εναλλακτικά………………………….

Γ)ΚΑΛΤΣΕΣ: …………………………………  ή εναλλακτικά………………………….

  1. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας της ομάδας μας για το Τουρνουά είναι:  Υπεύθυνος λειτουργίας ομάδας (κιν.)…………………..(σταθ.)…………………

Προπονητής ομάδας (κιν.)…………………….(σταθ.)…………………….

 

Για το Δ.Σ.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

              (Υπογραφή & Ονοματεπώνυμο)             (Σφραγίδα)                                (Υπογραφή & Ονοματεπώνυμο)

Δεν υπάρχουν σχόλια :