- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας - ΑΟ Ζευγολατιού 0-1 (Φωτο)

Καλύτερη η ομάδα της Κορίνθου, δίκαια κέρδισε τον Πυθαγόρα με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Μυργιώτης στο 55΄ με κεφαλιά. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιγνίδι και στο 4΄ είχαν δοκάρι με τον Χρυσαφίδη,
στο 24΄ο Μυργιώτης από καλή θέση πλάσαρε αλλά η μπάλα φεύγει άουτ , μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν έγινε κάτι το σημαντικό μόνο που ο Πυθαγόρας ισορρόπησε κάπως το παιγνίδι . Στην επανάληψη το Ζευγολατιό μπήκε αποφασισμένο να πάρει τον αγώνα, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 52΄και στο 53΄ με τους αμυντικούς του Πυθαγόρα να διώχνουν σε κόρνερ την τελευταία στιγμή, αυτό που δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι στα προηγούμενα λεπτά το πέτυχαν στο 55΄ μετά από κόρνερ από δεξιά ο Μυργιώτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπακασέτα κάνοντας το 0-1.
Δυστυχώς αν και η μέρα ενδεικνύονταν για ποδόσφαιρο στο γήπεδο βρεθήκαν και παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των δύο ομάδων το πολύ 100 άτομα.
Διαιτητές: Ρατσιάτος (Αργολίδας), Δεληθοδωρή , Λυμπερόπουλο (Αθηνών)
.
ΑΨΕΣ Πυθαγόρας(Ηλίας Αναγνώστου) : Μπακασέτας, Σαπουνάς ,Μαστρογιάννης (85΄Ευγενικός), Βελονάκης ,Ιωαννίδης, Λεκιώτης, Σαράντου, Βαγιανός (72΄ Καραδήμος), Κατσίκας( Κουρλετάκης), Κάρσας ,Τσεβάς.
ΑΟ Ζευγολατιού(Τάκης Χριστόπουλος): Μητσόπουλος ,Μαλαχάτης ,Γκαρμιρης , Βελέντζας Κ , . Βελεντζας Δ., Καραϊνδρος (76΄Φουστέρης) , Παινέσης , Χατζησοφρωνίου( 64΄ Χουσελάς), Χρυσαφίδης , Γκολέμης (72΄Κλαδάκης) , Μυργιώτης .


Το άλλο παιγνίδι του ομίλου έληξε ισόπαλο 0-0
Βαθμολογία

Α/Α
Ομάδες
Αγ.
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ.
1
Θύελλα Ραφήνας
3
2
1
0
5-0
7
2
ΑΟ Ζευγολατιού   
3
2
0
0
4-4
6
3
Α.Ο. Ζωφριάς       
3
1
1
1
2-3
4
4
Πυθαγόρας Σάμου 
3
0
0
3
0-4
0
(Ρεπορτάζ Νικ. Οικονόμου )
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :