- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Α.Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ευχαριστήριο


Α.Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ    
Ράχες Ικαρίας 03-02-2012 
Ευχαριστήριο
ΠΡΟΣ
Την Ε.Π.Σ. Σάμου -Τα μέλη της Γεν. Συνέλευσης

Αγαπητοί φίλοι,
Εκ μέρους του Δ.Σ. και των αθλητών του Διαγόρα, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που τιμάτε σήμερα το σύλλογό μας για τις προσπάθειές του. Είναι γεγονός ότι τις πραγματικά δύσκολες μέρες που ζούμε, το να ξεκινήσει κάποιος έργα υποδομής μοιάζει σχεδόν σαν αυτοκτονία. Εμείς πριν από 15 μήνες το αποφασίσαμε, αφού βέβαια εξασφαλίσαμε πρώτα την συμπαράσταση (όχι ολόκληρου) του Δήμου μας, αλλά κυρίως την αμέριστη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Το θέμα λίγο πολύ είναι γνωστό. Καταφέραμε μέσα σε  χρόνο ρεκόρ να φτιάξουμε τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μας, τον φωτισμό, την περίφραξη και σήμερα που μιλάμε να έχουμε διαμορφώσει τα θεμέλια των αποδυτηρίων.

Για το έργο αυτό, εκτός της οικονομική υποστήριξη που είχαμε από τον Δήμο, φρόντισε δηλαδή για την προμήθεια των περισσότερων υλικών που χρειάστηκαν, βοήθησαν καθοριστικά ντόπιοι επαγγελματίες σε πολλούς τομείς. Όπως στην προμήθεια των υλικών που τα βρήκαμε σε τιμές κόστους. Π.Χ. Όλα τα υλικά του φωτισμού του γηπέδου κόστισαν περίπου 10.000 €. Ο σπόρος του χλοοτάπητα, για 5 στρέμματα κόστισε 4.500 €, η νέα περίφραξη 2.500 € . Αυτά είναι μερικά από τα υλικά που πήραμε σε τιμές κόστους, χωρίς να υπολογίζουμε τις προμήθειες που έγιναν εντελώς δωρεάν (όπως το χώμα για το οποίο  πληρώσαμε μόνο την μεταφορά).

Μα πέρα και πάνω από όλες τις βοήθειες που είχαμε, το έργο αυτό είναι δουλειά των αθλητών, των γονιών και των μελών του Συμβουλίου του Συλλόγου. Πολλές ώρες προσωπικής εργασίας σε όλες τις δραστηριότητες, από την τοποθέτηση του φωτισμού μέχρι την σπορά του χλοοτάπητα.

Υπολογίσαμε ότι στο έργο αυτό συμμετείχαν με προσωπική εργασία πλέον των 100 άνθρωποι. Φυσικά χωρίς αμοιβή. Η πληρωμή τους είναι η χαρά να καμαρώνουμε όλοι αυτό το στολίδι της Ικαρίας.

 Για τον λόγο αυτόν θεωρούμε ότι η τιμητική αυτή διάκριση δια μέσω του συλλόγου μας είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς που εργάστηκαν στην ανακατασκευή του γηπέδου Ραχών.

Εκτός από τις ευχαριστίες μας να δηλώσουμε ότι θα ήταν αναγνώριση του έργου μας,  αν κάποιο άλλο σωματείο στην Σάμο ή την Ικαρία να ξεκινούσε κάτι ανάλογο. Και φυσικά να δηλώσουμε ότι η γνώση και η εμπειρία που αποκτήσαμε  είναι στη διάθεση όλων.

Ευχαριστούμε για την διάκριση αυτή και ευχόμαστε σε όλους αθλητικές επιτυχίες.
Για το Δ.Σ. του συλλόγου
Ο Πρόεδρος 

Α. Πολίτης  

Δεν υπάρχουν σχόλια :