- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Αναγέννησις Σάμου: τιμήθηκαν για την προσφορά τους!

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα το τμήμα βόλεϊ της Αναγέννησις Σάμου.
Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το βράδυ της Δευτέρας 21-1-2013 το τμήμα Βόλεϊ της Αναγέννησις Σάμου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου AEOLIS της πόλης μας, παρουσία των Αθλητριών και Αθλητών όλων των τμημάτων (Ακαδημιών, Βόλεϊ, Στίβου, Μπάσκετ και ποδοσφαίρου) του Συλλόγου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χειροκροτηθηκαν για την πολύχρονη προσφορά τους οι πρώην πρόεδροι της Αναγέννησις κ.κ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Γεώργιος και ΜΕΛΕΤΙΟΥ Ιωάννης με τον υπεύθυνο Στίβου και ιστορικό μέλος του συλλόγου κ. ΒΑΛΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Εμμανουήλ.
Ακόμη στην εκδήλωση παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σάμου κ. Στέλιος ΘΑΝΟΣ, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Σάμου Πύραρχος κ. Θεοδόσης ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, οι προπονητές βόλεϊ του συλλόγου Βαγγέλης ΒΑΛΗΣ και Ανδριάνα ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ο προπονητής Στίβου κ. Βαγγέλης ΠΕΤΥΧΑΚΗΣ, ο προπονητής ποδοσφαίρου κ. Αλέκος ΛΟΓΑΡΑΣ, ο προπονητής ποδοσφαίρου της ΕΝΩΣΗΣ και καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Σταμάτης ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της Αναγέννησις κ.κ Γιάννης ΛΑΜΠΟΥΡΑΣ και Κώστας ΚΙΟΥΛΑΦΑΣ.
Στην εκδήλωση παρέστησαν γονείς των αθλητριών και κάποιοι άνθρωποι που στηρίζουν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας την ομάδα του βόλεϊ.
Την πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος πατήρ φέρνοντας και της ευχές του σεβασμιότατου μητροπολίτη Σάμου κ.κ. ΕΥΣΕΒΙΟΥ.
Την πίτα έκοψε ο υπεύθυνος γενικός έφορος του τμήματος Βόλεϊ κ. Γεώργιος Αβραμίδης, ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα σε όλες της αθλήτριες και όλους τους αθλητές της ομάδας και να συνεχίσουν την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν φέτος, ενώ στην συνέχεια μοιράστηκε η πίτα...
Τυχερή της βραδιάς ήταν η αθλήτρια του Βόλεϊ Έφη Βογιατζή που της έπεσε το φλουρί κερδίζοντας μια επίσκεψη σε αθλητικό κατάστημα της πόλης μας και να διαλέξει το δώρο της αρεσκείας της.
Στην συνέχεια της εκδήλωσις τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον σύλλογο και την νεολαία της Σάμου οι: κ.κ. ΜΕΛΕΤΙΟΥ Ιωάννης, ΒΑΛΗΣ Βαγγέλης, ΡΙΖΑΚΗΣ Δημήτριος και ΠΕΤΥΧΑΚΗΣ Βαγγέλης.








 




Δεν υπάρχουν σχόλια :