- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Συνέντευξη Του Γιώργου Αλεξίου στο infobasket.gr


Γ' ΕΘΝΙΚΗ  ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ
2ος ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ
«Οι Αθηναίοι μας υπολογίζουν πλέον σοβαρά»
Για πολλούς η Σάμος είναι η “ζούγκλα” της Ελλάδας (λόγο της βλάστησης του νησιού) και ως… είθισται, εκεί επικρατούν άλλοι νόμοι! Ένας απο αυτούς φαίνεται ότι βρίσκει την εφαρμογή του στο κλειστό του Πυθαγορείου, όπου ο Πολυκράτης καταφέρνει να… δαμάσει τα θηρία της Γ’ Εθνικής και συνάμα να προσθέσει επιπλέον “χρόνο ζωής” για πρώτη φορά σε ομάδα του Αιγαίου. Γι αυτό ανέλαβε να μιλήσει, στο infobasket.gr ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (και όχι μόνο), ο Γιώργος Αλεξίου, ο οποίος έδωσε τις απαντήσεις του σε τέως και νυν αντιπάλους…

 Περιμένατε να νικήσετε τόσο εύκολα τη Λιβαδειά;
«Στην αρχή δυσκολευτήκαμε λίγο όμως μετα το πρώτο δεκάλεπτο περάσαμε μπροστά και δεν αργήσαμε να πάρουμε το ματς. Παίξαμε ομαδικό μπάσκετ και με σωστές επιλογές καταφέραμε να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα στο να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο αγώνα. Οφείλω να ομολογήσω ότι το παιχνίδι με τη Λιβαδειά εξελίχτηκε πιο εύκολα απ’ ότι το περιμέναμε».

 Ποιος είναι ο… συνδυασμός που δεν μπορούν να “λύσουν” οι αντίπαλοι του Πολυκράτη στο Πυθαγόρειο;
«Ο ενθουσιασμός της ομάδας και η βοήθεια του κόσμου που κατακλύζει σε κάθε εντός έδρας ματς το γήπεδο είναι το μυστικό. Η θετική αύρα που επικρατεί μέσα στο Πυθαγόρειο είναι για εμάς πολύ σημαντική μιας και έτσι στεκόμαστε στα πόδια μας και παρά τις δυσκολίες προχωράμε ακάθεκτα για την υλοποίηση των στόχων μας».

 Είσαι πρώτος σκόρερ στην κατηγορία, που οφείλεται αυτό;
«Η εμπιστοσύνη του προπονητή μου αλλά και των συμπαικτών μου, μου δίνουν τη δυνατότητα να σουτάρω και ανάλογα με το παιχνίδι να συμβάλλω και εγώ για το σύνολο».

 Ποιος είναι ο στόχος του Πολυκράτη, έχει αλλάξει από την αρχή της χρονιάς ή παραμένει ο ίδιος;
«Ο στόχος μας δεν έχει αλλάξει. Παραμένει ο ίδιος από την αρχή της χρονιάς. Δηλαδή να παραμείνει ο Πολυκράτης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία. Γι αυτο και θέλουμε να κατακτήσουμε όσες περισσότερες νίκες μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Αυτό όμως που καταφέραμε να διαφοροποιήσουμε σε σχέση με το πρώτο γύρο είναι ότι, όσοι Αθηναίοι και μη μας είχαν ξεγραμμένους, τώρα πια μας υπολογίζουν σοβαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια :