- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Πολυκράτης- Λιβαδειά: 79-74

Ο Πολυκράτης από την αρχή πίστεψε ότι μπορεί να πάρει το παιχνίδι. Ήταν πρώτα οι δύο πόντοι που ήθελε να πάρει και να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Θα μπορούσε να πάρει και τη διαφορά (+11) που είχε χάσει στη Λιβαδειά αλλά δεν τα κατάφερε, αφού οι κούραση είχε καταβάλει τους παίκτες του Πολυκράτη που έδωσαν τα πάντα και στον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι φίλαθλοι στο γήπεδο του Πυθαγορείου για άλλη μια φορά ο 6ος παίκτης της ομάδας και με όλα αυτά που έχουμε παρακολουθήσει φέτος, ίσως είναι από τα ελάχιστα γήπεδα της κατηγορίας που κάθε φορά όταν έχει αγώνα γίνεται «πανηγύρι». Παρά τις καταπληκτικές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, ο κόσμος προσήλθε αυθόρμητα για να ενισχύσει την ομάδα του νησιού. Και τα πήγε πολύ καλά για άλλη μια φορά. Ήταν αυτός που έσπρωξε την ομάδα όχι μόνο στην πολύτιμη νίκη, αλλά βοήθησε και οικονομικά προσφέροντας ότι είχε ο καθένας από το υστέρημά του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η πολύ καλή άμυνα εγκλώβισε τους παίκτες της Λιβαδειάς, έκαναν πολλά νευρικά σουτ που δεν έβρισκαν το στόχο τους, ενώ από την αντίθετη πλευρά το συνεχές τρέξιμο των παικτών του Πολυκράτη, ήταν αυτό που αποσυντόνισε και εκνεύρισε τους αντιπάλους του, αφού όταν έφευγαν στον αιφνιδιασμό πολλές φορές βλέπαμε και μέχρι 4 παίκτες του Πολυκράτη.

Ο Πολυκράτης σήμερα είχε την πολυτέλεια να έχει 4 παίκτες που σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά ταυτόχρονα όλοι τους να παίζουν και καταπληκτική άμυνα. Το έχουμε ξαναγράψει ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα (οικονομικές – ελλιπές ρόστερ), θα μπορούσε να είχε άλλους δύο βαθμούς τουλάχιστον βαθμολογικά και να είχε τελειώσει η υπόθεση παραμονή εδώ και 2 αγωνιστικές περίπου.

Σήμερα που ο ήλιος έλαμπε στη Σάμο, η ομάδα του Πολυκράτη «ακτινοβολούσε» στο παρκέ με την απόδοσή της. Ήταν όλοι τους υπέροχοι. Ήταν όλοι τους παλικάρια. Από τον προπονητή Ρουμελιώτη που διατηρεί αυτή την ομάδα σε αγωνιστική ετοιμότητα, μέχρι τον τελευταίο που χρησιμοποιήθηκε έστω και για ένα λεπτό. Και το κυριότερο. Κανέναν δεν ένοιαξε που δεν πάρθηκε η διαφορά των 11 πόντων. Το ζητούμενο σήμερα ήταν η νίκη. Και ήρθε με πολύ καλή προσπάθεια.

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 42-29, 64-48, 79-74.
Α
Ο Πολυκράτης (Ρουμελιώτης): Αλεξίου 21 (1), Πρόκος 16 (2), Καραβασίλης 5 (1), Μυτιληνού 17 (1), Τζελέπης, Καποτάς, Τσουρής, Κρασόπουλος 20.

ΑΕ Λιβαδειάς (Χρυσόγελος): Ταμπίτσικας 7 (1), Ρουμελιώτης 3 (1), Κατσαρός 6, Τσολάκης 10 (3), Δελέγκος, Κουλουριώτης 18 (2), Τζέμης 2, Δημητριάδης 28 (1).
Διαιτητές: Παυλόπουλος - Παπαθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :