- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Πολυκράτης Βόλεϊ


       Κύριε πρόεδρε με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος κορασίδων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αλλά και με την έναρξη του πρωταθλήματος παγκορασίδων παράλληλα με την έναρξη των play offs του πρωταθλήματος γυναικών θα πρέπει να σας επισημάνουμε κάποιους προβληματισμούς μας .

       * Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος κορασίδων το προηγούμενο Σάββατο 10 Μάρτη, το μεγαλύτερο από αριθμό συμμετοχής ομάδων, δημιουργήθηκε το εξής παράδοξο, κάποιες ομάδες είχαν ολοκληρώσει όλες τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και κάποιες άλλες όχι !!!! Και για να γίνουμε πιο σαφείς τρεις αγώνες, εκ των οποίων ο ένας του Α΄ γύρου, δεν έχουν διεξαχθεί και δεν γνωρίζουμε πότε θα διεξαχθούν. Το πιο ουσιαστικό στην υπόθεση είναι ότι από τα αποτελέσματα αυτά προκύπτει η δεύτερη και τρίτη θέση της τελικής βαθμολογίας. Φυσικά η ομάδα μας με την ολοκλήρωση του τελευταίου αγώνα της, στέφθηκε πρωταθλήτρια και της έγινε απονομή στο κλειστό του Καρλοβασίου, (όλος παραδόξως χωρίς την δική σας παρουσία και του Γ.Γ. της Τ.Ε.) αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιος είναι δεύτερος και τρίτος και πότε θα γίνει η απονομή τους ( παγκόσμια πρωτοτυπία ) !!!!!!! Και επειδή θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό μέσω του sait μας, σας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τον ορισμό και το αποτέλεσμα τους.

        * Μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος των γυναικών και ενώ έχει ξεκαθαρίσει η σειρά των ομάδων που συμμετέχουν στα play offs, ακόμα η Τ.Ε. δεν έχει βγάλει πρόγραμμα αγώνων, με τον κίνδυνο να μην προλάβουμε να τελειώσουμε πριν την Μ. Εβδομάδα (εκτός και αν παίξουμε την 25η Μαρτίου και μέσα στην Μ. Εβδομάδα)! Φυσικά για το θέμα αυτό η γνώμη μας είναι ότι θα έπρεπε να γίνει έγκαιρα μια σύσκεψη μεταξύ της Τ.Ε., εκπροσώπων των τεσσάρων ομάδων και των διαιτητών, ώστε να γίνει η όσο το δυνατόν ομαλή διεξαγωγή των αγώνων αυτών.

        * Και ερχόμαστε στο πρωτάθλημα παγκορασίδων το οποίο ενώ έχει βγει πρόγραμμα από την αρχή της περιόδου και ενώ έχει τελειώσει το κορασίδων ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει. Να σας θυμίσω ότι στην αρχή της περιόδου είχαμε πει ότι μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα των κορασίδων θα ξεκινήσει το παγκορασίδων και στη συνέχεια με το τέλος του πρωταθλήματος των γυναικών οι αγώνες παγκορασίδων θα γίνονται Σάββατο και Κυριακή. Επίσης σας εφιστούμε την προσοχή διότι η ομάδα των κορασίδων μας ως πρωταθλήτρια του Νομού  έχει να δώσει αγώνες για την Β΄ φάση της Ζ΄ περιφέρειας (λογικά πριν το Πάσχα) και με δεδομένο ότι απαρτίζεται από αρκετές αθλήτριες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα  παγκορασίδων ενδεχομένως να υπάρξουν αναβολές. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και στο πρωτάθλημα των γυναικών.

         Επίσης μιας και βρισκόμαστε πριν την έναρξη των play offs γυναικών και του πρωταθλήματος παγκορασίδων σας ενημερώνουμε ότι ως γηπεδούχοι στα προαναφερθέντα πρωταθλήματα τις Κυριακές οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων μας να είναι στις 15:00 !

(2)

         Θα θέλαμε να θεωρήσετε κάθε επισήμανση μας καλοπροαίρετη και για το σκοπό της αναβάθμισης του αθλήματος στο Νομό μας.  
Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση – συζήτηση !

 



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Με αθλητικούς  χαιρετισμούς
ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ   ΕΥΑΓ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :