- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Η ΕΠΣ Σάμου  ανακοίνωσε τις ημερομηνίες έναρξης των Πρωταθλημάτων
 και του κυπέλλου  για τη σεζόν 2012-2013
Αγώνες Υποδομής:  έναρξη 8 και 9  Σεπτεμβρίου
Αγώνες  Κυπέλλου: έναρξη 15 και 16 Σεπτεμβρίου
Αγώνες Α΄ και  β΄ Κατηγορίας  Ανδρών: έναρξη 22 και 23 Σεπτεμβρίου

ΚΥΠΕΛΛΟ
Σωματεία που έχουν υποχρέωση - δικαίωμα συμμετοχή
1)Στους αγώνες της εν λόγω διοργάνωσης της ΕΠΣ Σάμου υποχρέωση συμμετοχής έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στην Δ΄ Εθνική Κατηγορία ΕΠΟ και στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία ΕΠΣ Σάμου κατά την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013.
2)Στους αγώνες της ίδιας διοργάνωσης δικαίωμα συμμετοχής προαιρετικά έχουν όλα τα Σωματεία, που ανήκουν στην Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία κατά την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013.
Επί πλέον η μη υποβολή Δήλωσης Συμμετοχής για τα Σωματεία που η συμμετοχή τους είναι υποχρεωτική στη διοργάνωση έχει ως συνέπεια την απώλεια του πρώτου επίσημου αγώνα του Πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχουν κατά την περίοδο 2012 – 13 καθώς και την επιβολή χρηματικής ποινής σε αυτά έως οχτακόσια (800)€.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ  ΑΝΔΡΩΝ
Τα σωματεία που έχουν  δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα  Α΄ και  Β΄ Κατηγορίας  της ΕΠΣ Σάμου για την αγωνιστική περιόδου 2012-2013 είναι τα παρακάτω:

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1)  Α Ο  ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ
2)  Α Ε ΒΑΘΥΛΛΟΥ – ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ
(αν δεν συμμετάσχει στην Δ΄ Εθνική )
3)  ΠΑΣ  ΙΚΑΡΟΣ
4)  ΑΓΣ   ΔΙΑΓΟΡΑΣ
5)  ΑΨΕΣΚ   ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ
6)  ΑΨΕΣ        ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ
7)  ΑΨΕΜΕΣ  ΑΝΑΤΟΛΗ
8)  ΑΟ   ΜΕΣΑΡΙΑΣ
9)  ΑΕ   ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ  
10) ΑΣ  ΛΑΙΛΑΠΑΣ
11) ΑΣ   ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ
Τα Σωματεία της α΄ κατηγορίας υποχρεούνται σε όλη τη διάρκεια των αγώνων τους να χρησιμοποιούν  τουλάχιστο δύο (2) ποδοσφαιριστές, από τους οποίους ο ένας γεννηθείς από το έτος 1995 και μετά και ο δεύτερος γεννηθείς από το έτος 1996 και μετά. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί πρέπει υποχρεωτικά να έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται σε ελληνικές εθνικές ομάδες (δεν συμπεριλαμβάνονται οι Ομογενείς).

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1)  ΑΟ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ
2)  ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  
3)  ΑΠΣ  ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
4)  ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠ/ΜΩΝ  
5)  ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ
6)  ΑΡΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ
7)  ΑΣΠΕΜΣ  ΣΠΑΘΑΡΑΙΩΝ
8)  ΑΕΣ  ΦΟΙΝΙΚΑΣ
9)  ΑΟ     ΣΑΜΟΥ
10) ΑΣ    ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
Τα Σωματεία της β΄ κατηγορίας υποχρεούνται σε όλη τη διάρκεια των αγώνων τους να χρησιμοποιούν  τουλάχιστο έναν (1) ποδοσφαιριστή γεννηθέντα από το έτος 1996 και μετά. Ο ποδοσφαιριστής αυτός πρέπει υποχρεωτικά να έχει δικαίωμα να αγωνίζεται  σε ελληνικές εθνικές ομάδες (δεν συμπεριλαμβάνονται οι Ομογενείς).

 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Σωματεία που έχουν υποχρέωση  - δικαίωμα συμμετοχής   Υποχρέωση συμμετοχής έχουν:
α) Το Σωματείο που ανήκει στη Δ΄ Εθνική Κατηγορία  ΕΠΟ κατά την αγωνιστική περίοδο 2012 – 13 .
β) Τα  Σωματεία που ανήκουν στην Α΄ Κατηγορία ΕΠΣ Σάμου
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Σωματεία που ανήκουν  στη Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία ΕΠΣ Σάμου της ίδιας αγωνιστικής περιόδου, όπως αυτά περιλαμβάνονται στο Άρθρο 1Ο της  Προκήρυξης του Πρωτ/τος Ανδρών Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  ΕΠΣ Σάμου αρ. οικ. 515/10 – 8 – 2012.
Δικαίωμα συμμετοχής (όχι υποχρέωση) θα έχει Σωματείο ή Σωματεία , που τυχόν θα κληθούν να συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ΕΠΣ Σάμου της ίδιας αγωνιστικής περιόδου μετά την υποβολή των Δηλώσεων Συμμετοχής των Σωματείων αυτού του Πρωταθλήματος, προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός των έντεκα (11) Σωματείων  που προβλέπεται στη Προκήρυξη αρ. οικ.514/10 – 8 – 2012 του Πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Ανδρών σε εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 4, παραγρ. 2 του ΚΑΠ/ΕΠΟ.     

Δεν υπάρχουν σχόλια :