- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012


ΑΟ Σάμου –Φοίνικας  : 3-0
Ο  νεοφώτιστος  ΑΟ Σάμου στην στο πρωτάθλημα της β΄  κατηγορία Σάμου  αν και δεν ικανοποίησε τον προπονητή του με την απόδοση του  πήρε τη νίκη και τους  τρεις βαθμούς με αντίπαλο το Φοίνικα  με σκορ 3-0 . Το σκορ άνοιξε ο Καζνακίδης με σουτ  στο 18,΄  στο 40΄ ο Τσελίλης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του με εύστοχο  χτύπημα  πέναλτι  που κέρδισε ο Καζνακίδης ,  Το  σκορ έκλεισε ο Τσελίλης στο 43΄με πλασέ.

Σπαθαραίοι – Κεραυνός Πλατάνου:  1-0
Με γκολ του Κονταξή  στο 58΄ η ομάδα των Σπαθαραίων  συνεχίζοντας και φέτος την καλή περσινή πορεία στο πρωτάθλημα της β΄κατιγοριας κέρδισε την ομάδα του Πλατάνου με 1-0 ο οποίος  από το 17΄  έπαιζε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Μπεάϊ  με απευθείας κόκκινη κάρτα  . Να  σημειώσουμε  ότι πριν την έναρξη του αγώνα κράτησαν ενός λεπτού σιγή για στη μνήμη του Γιώργου Τραγάρη που έφυγε από τη ζωή από τροχαίο ατύχημα  και στο τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές  της ομάδας των Σπαθαραιων πήγαν στο κέντρο του γηπέδου και χάρισαν τη νίκη στο Γιώργο φωνάζοντας  το ονομά του .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :