- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012


Επιστολή του ΔΣ του Α.Ψ.Ε.Σ Πυθαγόρα Κοντακαιϊκ​ων στη Βουλευτή Σάμου  
Κα Αγνή Καλογερή
Α.Ψ.Ε.Σ Πυθαγόρας  κοντακαιϊκων
Προς κα Βουλευτή Σάμου,
Κατ' αρχάς να σας συγχαρούμε για την εκλογική σας επιτυχία και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που σας περιμένει.
Είμαστε ένας σύλλογος αθλητικός και πολιτιστικός σε ένα χωριό που, ευτυχώς, ακόμα κρατά τη νεολαία στο τόπο μας, σε ένα χωριό αναπτυσσόμενο, προοδευτικό και πολλά υποσχόμενο για το μέλλον.
Το αθλητικό τμήμα του συλλόγου διαθέτει τρία τμήματα ποδοσφαίρου( Προπαίδων, Παιδικό και Ανδρών) . Το πολιτιστικό τμήμα έχει, ήδη, δρομολογήσει τη δημιουργία χορευτικού τμήματος και είναι σε διαβούλευση με τα μέλη του για τη δημιουργία και άλλων τμημάτων (όπως π.χ. ζωγραφικής).
Το μεγάλο μας πρόβλημα, για το οποίο σας θέλουμε δίπλα μας ως υποστηρικτή και πολύτιμο αρωγό, είναι οι γηπεδικές εγκαταστάσεις. Το "Γήπεδο-Όνειρο", έχει μεγάλη ιστορία και δυστυχώς για μικροπολιτικές πρακτικές του παρελθόντος, από τις εκάστοτε τοπικές αρχές "μπήκε" στο περιθώριο.
Στο γήπεδο αυτό επί σειρά ετών, και ειδικά από τη χρονιά που διεξήχθησαν οι Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες στο Καρλόβασι, φιλοξενεί πέντε ομάδες με οκτώ τμήματα ποδοσφαίρου [Πυθαγόρας (3 τμήματα ), Πλάτανος, Υδρούσα, Λέκα, Σχολή Θετικών επιστημών].
Δεν ζητάμε κάτι μόνο για μας, αλλά κάτι που το απαιτεί στο σύνολό της και η κοινωνία της Δυτικής Σάμου. Να παίζουν και να αθλούνται τα παιδιά μας σε κανονικές συνθήκες, όπως επιτάσσει ο αιώνας που ζούμε, και όχι να έχουμε εγκαταστάσεις περασμένων δεκαετιών.
Για να μην σας κουράσουμε με αοριστολογίες θα αναφερθούμε επιγραμματικά σε ορισμένα προβλήματα:
Δεν υπάρχουν τουαλέτες για το κοινό.
Δεν υπάρχει μέριμνα για τη καθαριότητα των αποδυτηρίων, καθώς ο δήμος δεν έχει διαθέσει ΠΟΤΈ προσωπικό και έτσι τα καθαρίζουμε μόνοι μας.
Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είναι ΧΩΜΑΤΙΝΟΣ. Είναι αδιανόητο να γίνονται καθημερινά προπονήσεις 4-6 ώρες και 60-70 άνθρωποι και οι περισσότεροι μικρά παιδιά να τρέχουν μέσα στο χώμα αναπνέοντας σκόνη. Όσες ομάδες αγωνίζονται σε αυτό το γήπεδο είναι άξιες συγχαρητηρίων. Στο νομό μας δεν υπάρχει κανένα άλλο γήπεδο με τόση προσέλευση αθλητών, καθημερινώς, αλλά και φιλάθλων κατά τη διεξαγωγή των αγώνων, και το παράλογο είναι πως είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΓΗΠΕΔΟ. Το στάδιο Καρλοβάσου δεν μπορεί να φιλοξενήσει παραπάνω από δύο ομάδες, καθώς το χόρτο είναι φυσικό και χρειάζεται συντήρηση και φροντίδα.
Πέρνοντας υπόψιν όλα τα προαναφερθέντα, ζητάμε να γίνει το γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα για να νιώσουμε και εμείς και οι αθλητές (τα παιδιά μας) ότι ο αγώνας που κάνουμε γίνεται επί ίσοις όροις και ότι δεν είμαστε β' κατηγορίας Σαμιώτες.
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας και σας θέλουμε συμπαραστάτισσα στο ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ.

Εκ μέρους του ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο Γραμματέας
Παπασταματίου Ιωάννης      Παπασταματίου Κωνσταντίνος

 Υ.Γ: Σύντομα θα σας επιδώσουμε προσωπικά το επίσημο έγγραφο αλλά επειδή δεν μπορούσε κάποιο μέλος του συλλόγου μας να έρθει στο γραφείο σας το αποστέλλουμε ηλεκτρονικώς.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων,
Με τιμή
Το ΔΣ του Α.Ψ.Ε.Σ Πυθαγόρα Κοντακαιϊκων

Δεν υπάρχουν σχόλια :