- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Α.Ο. Πολυκράτης βραβεύει τον Ζαχαρία Νικολαϊδη !
  
   Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον δημοσιογράφο και εκπρόσωπο τύπου της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. κο Ζαχαρία Νικολαϊδη, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ( 5 Σεπτεμβρίου ) κατά την διάρκεια των ολιγοήμερων διακοπών του στην όμορφη Σάμο. Ο Α.Ο. Πολυκράτης και συγκεκριμένα το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου τον βράβευσαν για την πολύτιμη και μακρόχρονη προσφορά του στο άθλημα και ιδιαίτερα στο σύλλογο του Πυθαγορείου χαρίζοντας του μία φανέλα του γυναικείου τμήματος με τις υπογραφές όλων των αθλητριών-των, προπονητών και διοίκησης ! Την βράβευση, παρουσία των αθλητριών στην προπόνηση της ομάδας, έκανε ο έφορος του τμήματος κος Βαποράκης Νικόλαος ο οποίος αφού τον ευχαρίστησε, του ευχήθηκε θερμά χρόνια πολλά, υγεία και κουράγιο για να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και αγάπη την προσπάθεια του αυτή για την αναβάθμιση του αθλήματος στην χώρα μας !

      Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος συγκινημένος από την ευχάριστη έκπληξη που του επιφύλαξαν τα μέλη του Πολυκράτη, αφού τους ευχαρίστησε τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στις μαθήτριες που ξεκινούν την σχολική χρονιά σε λίγες μέρες, τις αθλήτριες που πέρασαν σε διάφορες σχολές καλή προσαρμογή και να συνεχίσουν να παίζουν βόλεϊ εκεί που θα πάνε, καθώς επίσης από αγωνιστικής πλευράς η νέα σαιζόν να είναι πιο πετυχημένη από την περσινή και χωρίς τραυματισμούς !

      Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ζαχαρίας Νικολαϊδης είναι ο εμπνευστής και δημιουργός του sit : www.polykratisvolley.gr  μέσα από το οποίο προβάλλονται οι δραστηριότητες του συλλόγου μας και οι ομορφιές του νησιού μας.

 

Σε ευχαριστούμε Ζαχαρία και Χρόνια Πολλά !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :