- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Διαγόρας - Κουρσάρος : 5-2

Πλούσιο θέαμα πολλά γκολ και επικράτηση του Διαγόρα με σκορ 5-2 παρακολούθησαν οι θεατές το Σάββατο στο γήπεδο Ραχών. Η ομάδα του Κουρσάρου παρουσιάστηκε πολύ καλά στημένη, δεν κλείστηκε στην άμυνα και με λίγη τύχη ίσως να έπαιρνε καλύτερο αποτέλεσμα.
Οι κυριότερες φάσεις: Στο 2’ ο Γ. Τσεπέρκας με απευθείας κτύπημα φάουλ το 1-0. Στο 8’ Ο Ν. Μαούνης με δυνατό σουτ το 1-1. στο 18’ ο Λ. Τσαμουδάκης με κεφαλιά από κοντά μετά από σέντρα του Γ. Τσεπέρκα του 2-1. Στο 42’ ο Ν. Μαούνης επιτυγχάνει γκολ, αφού κινήθηκε προς την περιοχή,  που ακυρώθηκε από τον επόπτη ως οφσάιντ. Στο 50’ ο Α. Καρίμαλης από κοντά το 3-1. Στο 55’ ο Λ. Καρίμαλης με κεφαλιά το 4-1. Στο 62΄ ο Δ. Φλυτζάνης με σουτ το 4-2. Στο 65΄ο ίδιος παίχτης σουτ στο δοκάρι του Διαγόρα. Στο 67΄ δοκάρι και πάλι από τον Γ. Κάρλα μετά από ασθενή απόκρουση του Β. Καλογρίδη και απομάκρυνση των αμυντικών. Δύο πολύ καλές αποκρούσεις του Β. Καλογρίδη στο 70΄και 73΄ σε σουτ των Γ. Κάρλα και Γ. Μπαγατέλα, ενώ ανάλογες καλές εξόδους και αποκρούσεις  δύο φορές είχε και ο Δ. Μαρκάκης σε σουτ των Βρούλου και Τσεπέρκα.
Διαγόρας (Κόχιλας Α.) Καλογρίδης Β., Καρίμαλης Γ., Καρούτσος Γ. Καρούτσος Α. ,Καρίμαλης Φ., Τσεπέρκας Γ. (Τσεπέρκας Ν.) Σκρίνος Α.,(Καρίμαλης Α.).,  Καρίμαλης Λ., Βρούλος Ν.. Τσαμουδάκης Λ., Καψής Α. (Λομβαρδάς Ε)..
Κουρσάρος (Βαρθάλης Ι.) Μαρκάκης Δ., Παδιάς Κ., Σκλάβος Κ., Κάρλας Γ., Κοτταράς Γ., Βαρθάλης Ι., Μπαγατέλας Ν., Παδιάς Δ., Φλυτζάνης Δ., Μαούνης Ν., Φλυτζάνης Α. (Διαμαντίδης Σ.) (Καρύδας Δ.) (Μητσάτσος Γ.)
 Διαιτητές : Παπαδάμ Ε. Θεοδοσιάδης Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :