- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΓΕ Παναχαϊκή - ΑΠΣ Ιωνικός :3-0

Πρεμιέρα με ήττα 3-0 σετ (25-9, 25-11, 25-12) σήμερα για τον Ιωνικό Σάμου στη Πάτρα με αντίπαλο τη Παναχαϊκή. Παρά την ήττα η ομάδα της Σάμου είχε μια αξιοπρεπή παρουσία αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα των Πατρών διαθέτει το υψηλότερο μπάτζετ στη κατηγορία αλλά και παίκτες με πλούσιες παραστάσεις. Επίσης να επισημάνουμε ότι αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι για τον Ιωνικό καθώς δεν είχε παίξει ούτε φιλικό ελλείψει ομάδων στο νησί της Σάμου, αυτό και μόνο φτάνει για να συγχαρούμε τους πετοσφαιριστές αλλά και το προπονητή της ομάδας για τη προσπάθειά τους καθώς αντιστάθηκαν για μιάμιση ώρα στους "Πατρινούς". Αξιοσημείωτο ήταν ότι ο Ιωνικός προηγήθηκε με 2-7 στο δεύτερο σετ. Τέλος να αναφέρουμε ότι επικρατούσε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, στο ιδιόκτητο κλειστό γυμναστήριο της Παναχαϊκής, από 300 περίπου οπαδούς που υποστήριξαν την ομάδα τους με κόσμιο τρόπο και χωρίς βρισιές παρόλο που οι διαιτητές αναγκάστηκαν να διακόψουν τον αγώνα για μισή ώρα, μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα που άναψαν κάποιοι οπαδοί.

Δηλώσεις του Μανώλη Μάρκου παίκτη και Προπονητή του Ιωνικού Σάμου
 μετά το  τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή
Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου καθώς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πάλεψαν για το καλύτερο, επί μιάμιση ώρα, απέναντι σε μια ομάδα που είναι "από άλλο πλανήτη", δε θα μπορούσα να περιμένω και παραπάνω αφού κατά τη προετοιμασία δεν υπήρχε ούτε ομάδα να κάνουμε κάποιο φιλικό. Αποκομίσαμε αρκετές εμπειρίες από αυτό το παιχνίδι το ξεχνάμε όμως και κοιτάμε μπροστά καθώς το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, τη ΦΘΕΙΑ Λαμίας, που νομίζω ότι και μ' αυτή, θα διεκδικήσουμε τη παραμονή μας στη κατηγορία. Καλώ όλους του Σαμιώτες να γεμίσουν το Κλειστό Καρλοβάσου και να μας βοηθήσουν στο στόχο μας που θα είναι η νίκη στο ματς με την ομάδα της Λαμίας" 
Παναχαϊκή (Αγγελόπουλος): Ν. Ρουμελιώτης, Αγγελόπουλος, Βλαχοστάθης, Π. Ρουμελιώτης, Ντονάς, Πεφάνης, Αχιλλεόπουλος (λ), Γεωργακόπουλος, Χρηστιάς, Μούρτζης, Μαυραγάνης, Διονυσόπουλος
Ιωνικός Σάμου (Μάρκου):
Μάρκου, Κανελλόπουλος, Χατζηκώστας, Βινιεράτος, Τσουκαλάς (λ), Λεβογιάννης, Καταχιώτης, Κωνσταντάρας Ρεπορτάζ Γιωρ. )Βελονάκη)

Δεν υπάρχουν σχόλια :