- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Πάρης Μόρτης από το Κεραυνό Πλατάνου στο Φωστήρα...

 Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και να ευχηθούμε καλή τύχη στο Πάρη Μόρτη που από τον Ιανουάριο να αγωνίζεται και επίσημα με τα χρώματα του "Φονέα τον γιγάντων", τον ιστορικό Φωστήρα. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το ποδοσφαιριστή μας δήλωσε τα εξής:

 "Είμαι πολύ χαρούμενος διότι από αύριο ξεκινάω προπονήσεις με την ομάδα νέων του Φωστήρα και από το Ιανουάριο που θα είναι έτοιμα τα χαρτιά μου θα ενταχτώ επίσημα στο αντρικό τμήμα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να φορέσω τη φανέλα αυτής της ομάδας και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος για να δικαιώσω όλους όσους πίστεψαν σε μένα, επίσης να πω ότι ποτέ δε θα ξεχάσω την ομάδα μου το Πλάτανο και πάντα θα είναι για μένα κάτι ξεχωριστό. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους πρώην συμπαίχτες μου"
Εμείς από το samossport ευχόμαστε να δούμε και άλλα παιδιά να ανεβαίνουν σκαλοπάτια και να διαφημίζουν το Σαμιακό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :