- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Βαθμολογία
Πρωτάθλημα Κορασίδων ΤΕ Σάμου
αα
Ομάδα
ΑΓ
Ν
Η
ΣΕΤ
Β
1.
Αναγέννηση Σάμου
1
1
0
3-0
2
-.
Ερμής Βαθέως
1
1
0
3-0
2
3.
Πολυκράτης
1
1
0
3-1
2
4.
Ιωνικός Καρλοβάσου
1
0
1
1-3
1
5.
Λαίλαψ Χώρας
1
0
1
0-3
1
-.
Ρίβα Καρλοβάσου
1
0
1
0-3
1
7.
Αρίσταρχος Κοκκαρίου
.
.
.
.
.
Βαθμολογία
Πρωτάθλημα Νεανίδων ΤΕ Σάμου
αα
Ομάδα
ΑΓ
Ν
Η
ΣΕΤ
Β
1.
Πολυκράτης
1
1
0
3-0
2
2.
Ρίβα Καρλοβάσου
1
0
1
0-3
1
3
Ιωνικός Καρλοβάσου
0
0
0
0
0
 

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Φωτογραφίες απο τον Αγώνα Αρίσταρχος –Ίκαρος

Αρίσταρχος –Ίκαρος:  2-2
Μέτριο παιγνίδι για 65΄ με τον Αρίσταρχο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων  και τον Ίκαρο να παίζει έξυπνα και να κλείνει όλους τους διάδρομους  του  αντιπάλου του από το 65΄και μετά άνοιξε το παιγνίδι και όσοι ήταν στο γήπεδο  είδαν καλό ποδόσφαιρο..
Φάσεις και γκολ.: Στο 32΄ φάουλ του  Κάρσα αποκρούει  σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ίκαρου Κουλουμπής το κόρνερ εκτελεί  ο Κάρσας ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα και στη συνέχεα τον κίνδυνο διώχνουν οι αμυντικοί . Στο 40΄σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Μανουσάκης με σουτ κάνει το 0-1,  στο 53΄σε σουτ του Κάρσα από καλή θέση η μπάλα φεύγει άουτ, ο Μόρτος με σουτ στο 65΄ ισοφάρισε σε 1-1,  στο  67΄ τετ α τετ Σούλια η μπάλα άουτ,   στο 69΄ο Ίκαρος μπαίνει πάλι μπροστά στο σκορ με γκολ του Μανουσάκη μετά από σέντρα του Πούλου. Στο 71΄σουτ του Κάρσα ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα  Κουλουμπή στην επαναφορά η μπάλα πάει στον Κουρλετάκη το σουτ που επιχειρεί φεύγει  άουτ, στο 77΄σουτ του Τσαμπή  η μπάλα άουτ, το τελικό 2-2 έγινε στο 85΄ όταν σε χέρι του Τσαμπή ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα , το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κάρσας.
Αρίσταρχος  (Γαλανής) :  Μακρής, Γαλανής, Ηλιάδης  Μονάντερος, Μόρτος, Παρασκευόπουλος ,  Σούλιας, Κότσιαρης, Κουρλετάκης,  Κάρσας, Μιχελιός
Ίκαρος (Λακιός  Στρ. )  Κουλουμπής, Πλούτης, Καρναβάς, Τριπόδης, Τσαμπής,  Κοτσορές,  Πούλος,  Τσαρνάς,  Μανουσάκης,  Κουτσόγιαννος, Μπρατσής.

 



 


 



 


ΝΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣ​Η

Επειδή ,τουλάχιστον εγώ,(αλλά πιστεύω και ο κ. Νταλαμανής) ,έχω σοβαρότερα θέματα για να ασχοληθώ και επειδή κουράζουμε τον κόσμο και ζητώ συγγνώμη για το μερίδιο ευθύνης μου, δηλώνω ότι είναι η τελευταία μου επιστολή και δεν θα ανταπαντήσω σε ενδεχόμενη νέα του επιστολή, οτιδήποτε και αν γραφεί σε αυτή. Άλλωστε ,αν πράγματι είχε αποκατασταθεί η αλήθεια ,δεν θα χρειάζονταν να ξαναγράψω, αλλά.......δεν υπήρξε αποκατάσταση.
Πάμε λοιπόν. Ξεκινώ με το ότι λειτούργησα αυτεπάγγελτα ,όπως αναφέρει. Η απόφαση είναι της επιτροπής και φέρει τρεις υπογραφές και όχι μια. Πάμε τώρα στο περιβόητο τηλεφώνημα ,το όποιο ήταν με εντελώς φιλική διάθεση εκ μέρους μου και στο όποιο ΠΟΤΕ δεν αρνήθηκα να του πω το πως λειτούργησε η επιτροπή. Του ανέφερα το βίντεο που είχε αναρτηθεί .Κάτι ειπώθηκε εκ μέρους του για το άρθρο 15 Π.Κ ,(γενική αρχή) και του ανταπάντησα ότι υπάρχουν δεδικασμένα με αυτεπάγγελτες διώξεις από βίντεο. Απαίτησε να του τα αναφέρω και απάντησα ότι δεν είμαι υποχρεωμένος να τα θυμάμαι και ας επικαλείστε την ύπαρξη τους η όχι, σε ενδεχόμενη έφεση που θα κάνει αν νιώθει αδικημένος. Καμία σχέση λοιπόν με όσα αναφέρει. Εδώ να συμπληρώσω για να μην θεωρηθεί υπεκφυγή, ότι στο στάδιο Σάμου ήμουν και εγώ παρών, όπως και άλλοι διακόσιοι περίπου θεατές μάρτυρες του γεγονότος. Εκείνος δεν ήταν παρών.

Όσο για το αν φοβάμαι κάτι και τι είναι αυτό, ομολογώ ότι δεν ξέρω τι εννοεί. Κάνω όσο μπορώ καλυτέρα την δουλειά μου, έχω ήσυχη την συνείδηση μου και αν υπάρχει κάτι η κάποιος που πρέπει να φοβάμαι και δεν το ξέρω, ας μου το πει. Πάντως σίγουρα δεν είναι αυτός. Και για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα , θα επικαλεστώ τι αναφέρουν τα άρθρα 13 και 14,4 του Δικονομικού Κανονισμού λειτουργίας των Πειθαρχικών Επιτροπών. 13. Αποδεικτικά μέσα είναι η ομολογία, η πραγματογνωμοσύνη, τα έγγραφα, η εξέταση διαδίκων και οι μάρτυρες. Η επιτροπή όμως έχει την ευχέρεια να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό μέσο κρίνει σκόπιμο. Και 14.Πραγματικά γεγονότα, τα όποια είναι πασίγνωστα, ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία ότι είναι αληθινά, λαμβάνονται υπ όψιν αυτεπάγγελτα και χωρίς απόδειξη. Στα περί σεβασμού, θα πω μόνο ότι για μένα  σεβασμός είναι αμφίδρομη σχέση.

Σειρά έχει τώρα (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ), το αστείο του θέματος, η ωριμότητα και η σοβαρότητα ορισμένων να παραδέχονται τα λάθη τους ,ενώ κάποιοι άλλοι (δλδ εγώ),όχι , το ότι γελάνε κάποιοι μαζί μου τα λάθη εκ παραδρομής που εσείς παραδέχεστε και οι πρότεροι βίοι μας. Κατ αρχάς, εδώ σ αυτό το blog, στις 21/6/2012, είπα ότι έχω αναγνωρίσει πολλά λάθη του παρελθόντος και η ενασχόληση μου με την Ε.Π.Σ με έχει βελτιώσει σαν άνθρωπο. Εσείς κ. Νταλαμανή ,που αναγνωρίζεται και τα εκ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ λάθη σας, εσείς που είστε σοβαρός ,εσείς που σέβεστε τα θεσμικά όργανα, πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα καταλάβετε, πότε θα κατανοήσετε ότι εσείς ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ. Τόση πια απαξίωση σ ένα τόσο σημαντικό όργανο της ΕΠΣ ,αλλά και σε όλους αυτούς που ψήφισαν ? Είμαι σίγουρος πως όχι. Απλά, ακόμα ένα λάθος!
Με τιμή   Νίκος Βακάλης.

Επιστολή Απάντησης Βασίλη Νταλαμανή

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και την αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων και ερμηνειών θα ήθελα να δηλώσω τα παρακάτω:
Ουδέποτε αμφισβήτησα το δικαίωμα της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. να λειτουργεί αυταπάγγελτα σε περιπτώσεις που δεν έγιναν αντιληπτές από τους διαιτητές ή τους παρατηρητές. Δικαιωμά της είναι και οφείλει να το πράξει. Μιλώντας για απαξιωτική συμπεριφορά αναφέρομαι στο ότι ο Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής δεν απάντησε στο πώς λειτούργησε αυταπάγγελτα. Του το είπαν, είδε βίντεο, ήταν παρών;  Όταν τον ρώτησα απάντησε ότι δεν είναι υποχρεωμένος να μου πεί. Φοβάται κάτι και δεν απαντά; Εάν μας έλεγε εξ αρχής ότι ήταν παρών και τα είδε δεν θα δημιουργούνταν κανένα θέμα.   Όσο για το πρόστιμο των διακοσίων Ευρώ ας κοιτάξει σε άλλες Ε.Π.Σ για την είσοδο φίλαθλων στον αγωνιστικό χώρο τι πρόστιμα επιβάλουν οι ανάλογες Πειθαρχικές Επιτροπές.  
Από λάθος και εκ παραδρομής στην επιστολή παραίτησης αναφέρθηκε και ο Νταλαμανής Νικόλαος ο οποίος όντως δεν ήταν υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές της Ε.Π.Σ. (εδώ έχετε δίκιο κ. Πρόεδρε).  Τουλάχιστον εμείς έχουμε την ωριμότητα και την σοβαρότητα να παραδεχόμαστε τα λάθη μας σε αντίθεση με κάποιους άλλους.    Όσον αφορά τον σεβασμό που λέτε προς το Σωματείο μας, τον Πρόεδρο του, τον προπονητή του και τους παίκτες θέλω να πιστεύω ότι απλώς ξεχάσατε τον σεβασμό προς το Δ.Σ.  Όσον αφορά τα ταπεινά σωματειακά συμφέροντα που δεν εξυπηρετήθηκαν όπως λέτε, όσοι άνθρωποι του Σαμιακού Ποδοσφαίρου που  με γνωρίζουν τα χρόνια που ασχολούμαι, αυτή τη στιγμή γελάνε μαζί σας.  Διότι ποτέ δεν έχω δώσει αφορμή για το παραμικρό. Το αίσθημα δικαίου ποτέ δεν με εγκατέλειψε. Ούτε πριν ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο αλλά ούτε και μετά. Ουδέποτε έκανα  τσαμπουκάδες προς τους διαιτητές και παράγοντες άλλων ομάδων. Δεν είναι του χαρακτήρα μου.
ΝΤΑΛΑΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Απάντηση του Νίκου Βακάλη προέδρου της ΕΠΣ Σάμου για τις παραιτήσεις των δυο παραγόντων της Ένωσης.

Οφειλόμενη  απάντηση  ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
Σχετικά με την δημοσίευση του εγγράφου της παραίτησης των δυο παραγόντων της Ένωσης θα ήθελα ν απαντήσω σε όλα όσα μου καταμαρτυρούν. ΠΟΤΕ στην ζωή μου δεν έχω απαξιώσει σωματεία ή πρόσωπα. Έχω όμως απαξιώσει συμπεριφορές και θα συνεχίσω να το κάνω.
Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι σέβομαι ΑΠΟΛΥΤΑ τον πρόεδρο της Ένωσης, το σωματείο της Ένωσης (το όποιο είμαι υπερήφανος που το έχω υπηρετήσει ανιδιοτελώς επί σειρά ετών),τον προπονητή της Ένωσης και τους ποδοσφαιριστές της, όπως τιμώ και σέβομαι το κάθε σωματείο και τον κάθε ποδοσφαιριστή που ανήκει στην Ε.Π.Σ Σάμου. Τιμώ όμως και σέβομαι και το αξίωμα το όποιο υπηρετώ, κάτι που σημαίνει, ότι υποχρεούμαι την πιστή τήρηση των κανονισμών (έστω και  αν δεν συμφωνώ και  εγώ ο ίδιος με την αυστηρότητα τους),και ΙΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.-
Όσο δε, αναφορά τα αναφερθέντα περί άδικης τιμωρίας και στην μη εξίσωση των χρηματικών προστίμων, στο δε πρώτο, θα πω μόνο ότι όσοι ήταν παρόντες μπορούν να κρίνουν, στο δε δεύτερο....θα πω το αυτονόητο. Ότι δεν είναι όλα τα παραπτώματα ίδια, ούτε φυσικά και οι ποινές.
Τέλος δε, σε ότι αφορά στην πράξη της παραίτησης των δυο κυρίων από ένα θεσμοθετημένο όργανο της Ε.Π.Σ ,με σοβαρότατο αντικείμενο, δηλαδή της εξελεγκτικής επιτροπής, εδώ......δυστυχώς , έχουμε και το κωμικό της υπόθεσης, και το δείγμα της σοβαρότητας που διακατέχει κάποιους. Και εξηγούμαι.
Ο ένας απ τους δυο παραιτηθέντες......ΔΕΝ ήταν ΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ώστε να έχει εκλεγεί και να ζητά να παραιτηθεί. Από που λοιπόν παραιτείται?
Όσο δε για τον δεύτερο κύριο, έχω να πω ότι είναι δικαίωμα του η παραίτηση, από μια θέση που έχει εκλεγεί με την ψήφο των σωματείων, επειδή δεν εξυπηρετηθήκαν, τα ταπεινά σωματειακά συμφέροντα του. Καλώς έπραξε. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.
Σχετικά τώρα με όσα γραφτήκαν σε ένα άλλο blog, (στο γνωστό ανορθόγραφο),μόνο τούτο. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρει ο κύριος αυτός δεν με αγγίζουν. Δεν με απασχολούν αυτά που γραφεί για μένα. Είτε καλά είναι αυτά, είτε άσχημα. Είναι γνωστός, και δεν είμαι εγώ αυτός που θα του δώσει ρόλο, ούτε φυσικά είμαι εγώ αυτός, που θα τον κάνει << μάγκα>>._
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΝΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΗΣ.

Α.Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Α.Γ.Σ.  ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΡΑΧΕΣ ΙΚΑΡΙΑΣ         Ικαρία  22-10-2012
                                                     ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
To Διοικητικό Συμβούλιο οι γονείς και οι αθλητές του  «Διαγόρα» , επιθυμούν  να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους,  στο δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ικαρίας που σχεδόν ομόφωνα αποφάσισαν την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας με το ποσό των 7.000 €.
Η βοήθεια αυτή στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, είναι καθοριστική για την συνέχιση της λειτουργίας του συλλόγου μας.
                                                Για το Δ.Σ.
  Ο Πρόεδρος                                                 Πολίτης Αργύρης

Α.Γ.Σ.  ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΡΑΧΕΣ ΙΚΑΡΙΑΣ      Ικαρία  22-10-2012
                                                ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
To Διοικητικό Συμβούλιο οι γονείς και οι αθλητές του  «Διαγόρα» , επιθυμούν  να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους,  στους παρακάτω συλλόγους για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας και την σταθερή έμπρακτη συμπαράστασή τους.
Η βοήθεια αυτή στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, είναι σίγουρο ότι θα πιάσει τόπο στο πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας, την νεολαία.
1.Σύλλογος Αγ. Δημητρίου Ραχών
2.Σύλλογος Αγ. Πολυκάρπου
3.Σύλλογος Χριστού
4.Σύλλογος Καρρών
5.Σύλλογος Πρ. Ηλία
Επίσης ευχαριστούμε τους συμπατριώτες μας
α)Σάκη Φαρασόπουλο για την προσφορά του,  μία πλήρη εμφάνιση της ποδοσφαιρικής ομάδας και
β)Βούλα Καζάλα για την προσφορά της σε μία πλήρη σειρά από (30) φόρμες  της ομάδας μας. 
Για το Δ.Σ.    Ο Πρόεδρος        Πολίτης Αργύρης