- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Σπαθαραίοι- Α.Σ. Κέρκης 0-1

(Του Δημ. Γερολύμου)
Σε ένα ήσυχο απόγευμα στο γήπεδο των Σπαθαραίων διεξήχθει  ο αγώνας Β’ κατηγορίας Σάμου μεταξύ των ομάδων  Σπαθαραίοι- Α.Σ. Κέρκης (Μαραθοκάμπου ) που βρήκε την φιλοξενούμενη ομάδα νικήτρια με 0-1.
Το νικητήριο γκολ το έβαλε στο 5’ του Α΄ ημίχρονου  ο Δημ. Καπρέλης  σουτάροντας μέσα από την μικρή περιοχή και βρίσκοντας τον τερματοφύλακα των Σπαθαραίων, Στρατή Βασίλενα χωρίς καλό ζέσταμα.

Από εκεί και ύστερα  μέχρι το τέλος του παιχνιδιού ήταν ισοδύναμο και από τις δυο ομάδες. Και οι μεν και οι δεν έχασαν αρκετές ευκαιρίες.

 Στο 28΄ο Δημ. Καπρέλης σε μια κάθοδο βγήκε τεα τετ  με τον τερματοφύλακα Βασίλενα  ο οποίος αποκρούει σε κόρνερ αποσοβώντας το 0-2.

Στο 32΄και στο 36΄ ο Χιμπράκος  χάνει κλασικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει.

Στην 1η ευκαιρία η μπάλα βρίσκει το δοκάρι και στην 2η  μπρος στον τερματοφύλακα σουτάρει άουτ.

 Στο 68΄πάλι ο Δημ. Καπρέλης μόνος του στην αντίπαλη περιοχή από θέση για γκολ ο τερματοφύλακας των Σπαθαραίων αποκρούει την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 73΄ ο Χιμπάκος  μπαίνοντας από τα αριστερά, περνώντας πολλούς παίχτες και φτάνοντας μπρος στον τερματοφύλακα σουτάρει άουτ.

Πολλή καλή η διαιτησία του κ. Τσιμπρίδη.
 
Από την ομάδα του Α.Σ. Κέρκης παραβρέθηκαν στον αγώνα περίπου 30-40 φίλαθλοι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :