- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Καρλόβασι- Μεσαριά 3-0

Καρλόβασι-  Μεσαριά 3-0
Του Κυρ. Αγγελέτου
Σε ένα πολύ '' βαρύ'' αγωνιστικό χώρο προσπάθησαν και οι δυο ομάδες να δημιουργήσουν φάσεις αλλά δεν τα κατάφεραν.  Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 32΄ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Μούλα μέσα στην μικρή περιοχή αλλά ο Καλατζής αποκρούει ενστικτωδώς . Στο 34' σέντρα του νεαρού Στασινή η μπάλα πάει στον Δριτσάκη και εκείνος με σουτ κάνει το 1-0, στο 36' σέντρα Μαρτζάβα και ο τζιομπάι με σουτ κάνει το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν και πολύ τα πράγματα με πολλές μονομαχίες σε έναν πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο , Στο 73' πάσα του Κατσιάννη Α. η μπάλα πάει στον Κατσιάννη Γ. και εκείνος με σουτ κάνει το τελικό 3-0.
Καρλόβασι( Λατσάρας): Καλατζής, Βιτσετζάκης, Κοντάρας, Στασινής, Δριτσάκης, Τζιομπάι, Ντάγιας, Μαρτζάβας, Κατσιάννης Ι. , Κατσιάννης Α.
Μεσαριά: Χλάχλας, Τζαντές Γ, Τζαντές Ζ.,  Τσιάντής Σ,  φουντούλης ,Μουλάς, Παγκράτης, Ευστρατουδάκης, Χατζηβασιλίου, Τζαντές Χ, φουντούλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :