- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ – ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΦΩΤΟ

Προημιτελικός Κυπέλλου Σάμου ( Του Κυριάκου Αγγελέτου)

     Δηλώσεις του προπονητή του Πυθαγόρα Ηλία Αναγνώστου 

Δηλώσεις του προέδρου του  Πολυκράτη Βαγγέλη Καρρά

Ο Πυθαγόρας στον τελικό τρίτη φορά στην ιστορία του   
Πυθαγόρας - Α.Ο.Πολυκράτης  1-1 ( στην παράταση 2-1)
Στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Σάμου ο Πυθαγόρας υποδέχτηκε την ομάδα του Πολυκράτη και πήρε την πρόκριση για τον τελικό( αφού αυτός που θα κέρδιζε το παιχνίδι  έχει ρεπό στην ημιτελική φάση). Στο πρώτο ημίχρονο ο Πυθαγόρας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και τις ευκαιρίες για να πετύχει  γκολ. Στο 13' εκτέλεση φάουλ Κατσίκα η μπάλα πάει στο κάθετο δοκάρι του Λύκου και άουτ.  Στο 26' βολέ του Σκουδριάνου η μπάλα πάει στον Κατσίκα εκείνος σουτάρει ασταθείς απόκρουση Λύκου και 1-0. Στο 43' η ομάδα του Α.Ο Πολυκράτη διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι που έκανε ο  Σκουδριάνου στον Φλώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πολυκράτης μπήκε δυνατά πίεσε και προσπάθησε να ισοφαρίσει. Στο 65' ο Βελάνης Στ.  πιάνει την μπάλα μέσα στην περιοχή ο διαιτητής δίνει το πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον παίκτη, Την εσχάτη των ποινών την εκτελεί ο Τσούκας και στέλνει τη μπάλα άουτ . Στο 77' εκτέλεση φάουλ του Αρχοντούλη Ι. από το κέντρο του γηπέδου η μπάλα στα δίχτυα του Σκουδριάνου και 1-1 . Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης ο Πυθαγόρας μπήκε δυνατά και στο 3΄ ο Βελάνης Στ. με προβολή έκανε το 2-1( στην φάση αυτή τραυματίστηκε  έγινε αλλαγή).  Στο δεύτερο ημίχρονο  ο Πολυκράτης είχε δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ αλλά  Ο Σκουδριάνος τις αποσόβησε ,στο 114' σε σουτ του Φλώρου και στο 118' σε  σουτ του Λάζη.
Πυθαγόρας( Αναγνώστου) : Σκουδριάνος, Σαπουνάς, Σαράντου, Βελονάκης, Σανίτσας, Μανιτσούδης,  Βαγιανός, Ευαγγέλου, Βελάνης Στ., Κατσίκας, Κοκκινάκης.
Πολυκράτης :Λύκος, Τζιώτης, Τσούκας, Χλέκος, Αναστασιάδης, Κακάνης, Βαλάνος, Λούτσος, Λάζη, Φλώρος, Αρχοντούλης .
                            
                                            Φωτό απο τον Κυριάκο Αγγελέτο
 








`



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :