- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΡΟΒΑΣΙΟΥ ΙΩΝΙΚΟΣ

ΠΡΟΣ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΟΑΚΑ , ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ
ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ Τ.Κ 15123 ΜΑΡΟΥΣΙ - ΑΘΗΝΑ
Υπόψην : Δ.Σ Ε.Ο.ΠΕ Κοιν- ΜΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝ

  Καρλόβασι 06/03/2013            
ΑΡ.ΠΡΩΤ. 03/2013
Κύριοι ,
Το σωματείο μας στα πλαίσια της ισονομίας μεταξύ των ομάδων της Α2΄ του 2ου ομίλου που αγωνίζεται ο Ιωνικός Σάμου έχει στείλει έγγραφο στον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ με αρ. Πρωτ. 01/17.01.2013. Έν συνεχεία , την Τετάρτη 20/01/2013 ο πρόεδρός μας κύριος Μαυρίκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ κύριο Μαυρομάτη , καθώς και με τον Β΄ αντιπρόεδρο κύριο Ψαρουδάκη. Όμως μέχρι σήμερα που γράφεται το παρόν έγγραφο το σωματείο μας δεν έχει λάβει καμιά προφορική ούτε γραπτή απάντηση.

Η μόνη ενημέρωση που είχαμε ήταν στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πριν μερικές εβδομάδες των δύο προέδρων ότι η Ε.Ο.ΠΕ δεν έχει χρήματα. Παρ’όλο αυτά , ο σύλλογός μας έκανε φιλότιμες προσπάθειες για να εξασφαλίσει χρήματα για τα εισιτήρια και τα οδοιπορικά για το εκτός έδρας παιχνίδι του 2ου γύρου με τον ΕΡΜΗ ΠΑΤΡΑΣ. Δυστυχώς όμως αυτό δεν κατέστει δυνατό και με λύπη και θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι η ομάδα Βόλλευ Ανδρών του Ιωνικού δεν θα ταξιδέψει στην πόλη της Πάτρας για να αγωνιστεί με την παραπάνω ομάδα.

Ειλικρινά , τα μέλη του Δ.Σ , οι παίκτες και οι πιστοί φίλαθλοι της Σάμου θλίβονται και αγανακτούν για άλλη μια φορά. Το Δ.Σ της Ε.Ο.ΠΕ καθώς και η πολιτεία ας αναλαβούν επιτέλους το μερίδιο των ευθυνών που τους αναλογεί.
Η ομάδα Βόλλευ Ανδρών του Ιωνικού Σάμου δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΚΗΣ                        ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΙΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :