- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Τα μάτια στραμένα στο Πυθαγόρειο:

 Πολυκράτης-Εργοτέλης  εξ αναβολής,
Ακόμη ένας αγώνας «φωτιά» για την ομάδα του Πολυκράτη αυτή την Κυριακή (26/02) στη μία το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου, με αντίπαλο την ομάδα του Εργοτέλη. Όπως έχουμε ξαναγράψει είναι το 2ο παιχνίδι από την πρώτη σειρά των αγώνων στην έδρα του, που θα πρέπει να κερδίσει, αν θέλει να βλέπει καλύτερα το μέλλον του στην κατηγορία. Κάτι που είναι εφικτό αφού οι μέχρι τώρα εμφανίσεις στην έδρα του, μας έχουν δείξει ότι μπορεί να καταφέρει άσχετα από το όνομα του αντιπάλου.Όποιος και αν είναι αυτός.

Οι παίκτες του Πολυκράτη για ακόμα έναν αγώνα καλούνται να υπερβάλουν εαυτούς και να οδηγήσουν την ομάδα στη νίκη, παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει (αγωνιστικά – οικονομικά). Είναι πλέον χρέος όλων να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να βοηθήσουν την προσπάθεια που κάνει.

Απέναντι στον Πολυκράτη η ομάδα του Εργοτέλη. Μία σοβαρή ομάδα που μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Θέλει προσοχή γιατί η ομάδα της Κρήτης θα παίξει για τη φανέλα και την ιστορία της, αφού το τρένο της ανόδου στη μεγαλύτερη κατηγορία το έχει χάσει. Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα και η ομάδα ου Εργοτέλη αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, γεγονός που έχει φέρει «ψιθύρους» στην ομάδα και οι προπονήσεις να μη γίνονται κανονικά, επειδή κάποιοι παίκτες απέχουν ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Εκτός του Τζελέπη που θ’ απουσιάσει για ακόμη έναν αγώνα (λόγω τραυματισμού), όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του κ. Ρουμελιώτη που με τη σειρά του οφείλει να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ και τις δυνατότητες των παικτών του.

Ο κόσμος οφείλει να είναι εκεί. Να βοηθήσει την ομάδα του Πολυκράτη. Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η μοναδική εκπρόσωπος του Αιγαίου στην κατηγορία.

Ο αγώνας είναι ο μόνος που γίνεται στην κατηγορία, επειδή είναι εξ αναβολής, λόγω ότι η ομάδα του Εργοτέλη πρίν 15 περίπου μέρες δεν μπόρεσε να έρθει στο νησί λόγω απεργίας των ναυτεργατών.
 Πηγή   http://samosbasket.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :