- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Πυθαγόρας- Κουρσάρος 3-0&Άγιος Αθανάσιος-Κέρκης :2-2 του Κυρ. Αγγελέτου


Πυθαγόρας- Κουρσάρος 3-0
Με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα του Πυθαγόρα που νίκησε την ομάδα του Κουρσάρου με 3-0. ο Πυθαγόρας έπαιξε πολύ καλα στο πρώτο ημίχρονο έβαλε τρία γκολ και απλώς στο δεύτερο έριξε το ρυθμό του παιχνιδιού.
Στο 25' ο Ευαγγελου χάνει μεγαλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στέλνοντας την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Μαρκάκη,στο 28' ο Βελάνης κερδίζει πέναλτι το εκτελεί ο ίδιος και κάνει το 1-0 ,στο 34' σέντρα Κοκκινάκη κέφαλιά Σανίτσα και 2-0 και στο 38' ο νεαρός Σαράντου μεπλασέ κάνει το τελικό Πυθαγόρας-Κουσάρος3-0.

Πυθαγόρας(ΑναγνώστουΗλ.) . Σκουδριάνος, Σαπουνάς,. Σαράντου, .Χατζημανώλης,. Σανίτσας, Βελάνης, .Κοκκινάκης, .Ευαγγέλου, .Βελάνης, .Ευγενικός,. Κατσίκας.

Κουρσάρος (Βαρθάλης) Μαρκάκης, Γλάρος, Σκλάβος, Διαμαντίδης,Γλάρος, Μαούνης, Σκλάβος, φλυτζάνης, Μαρκάκης, Φλυτζάνης, Μίτικας.

Άγιος  Αθανάσιος-Κέρκης :2-2
πολύ καλή πρεμιέρα για τον Κέρκη που βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρις στα γκολ που έβαλαν ο Καλβίνος στο 7' με πλασέ και του Χιώτη στο 50' ,ο Άγιος Αθανάσιος μείωσε  στο 53' με τον Ιατρόπουλο να κερδίζει το πέναλτι και να το εκτελεί εύστοχα και στο 83'ο Τριανταφύλλου με πλασέ κάνει το τελικό 2-2 παρότι η ομάδα του έπαιζε με 10 παίκτες ύστερα από την απευθείας κόκκινη που έδειξε ο διαιτητής του αγώνα στον Στασινή.

Άγιος  Αθανάσιος (Λατσάρας Στ.) . Μουρίκης,.Χατζηνικολάου, Πετρου,. Στασινής, Γιασκουλίδης, Ιατρόπουλος, Τριαντφύλου,. Κοντοβίλης, Πηττας,. Βushati,.Ταισόπουλος

Κέρκης .Καλβίνος,.Βαγιανός,Καλαβούρης,Χατζημανώλης,,Παπαγεωργίου,,Κουτσοδόντης,. Χιώτης,. Παπαγεωργίου, Χατζημανώλης., Καλβίνος, Παπαγεωργίου

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :