- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012


Καρλόβασι-Ίκαρος  4-3
Το Καρλόβασι  ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι κάνοντας το 1-0 με την σέντρα του παιχνιδιού με τον Κατσιάνη Α. να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν και ο ίδιος παίκτης στο 12' έκανε το 2-0 με σουτ ύστερα από σέντρα του Κουφογιάννη. Στην συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν με τον Ίκαρο να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ και στο Καρλόβασι να φαίνεται καθαρά το αμυντικό πρόβλημα που έχει. Στο 40' λοιπόν ο Πετσέτας μειώνει σε 2-1 για την ομάδα του με σουτ μπροστά στην εστία του Πέτρου όπου και διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου.  Στο δεύτερο ημίχρονο  ο Ίκαρος πίεσε αρκετά δυσκόλεψε την γηπεδούχο ομάδα άλλο στο 71' ο Κατσιάννης Γ. με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-1 . Στο 76' ο Πετσέτας με σουτ από κοντά μειώνει και πάλι για τον Ίκαρο σε 3-2 όπου και προβλημάτισε τους  γηπεδούχους. Στο  80΄ ο Κατσιάννης Γ με σουτ έξω από την περιοχή κάνει το 4-2 και στο 90' ο Πούλος περνάει το τερματοφύλακα ύστερα από λάθος τις άμυνας του Καρλοβάσου και κάνει το τελικό 4-3 , οι τρεις βαθμοί για το Καρλόβασι αλλά τις εντυπώσεις της έκλεψε ο  Ίκαρος.

Α.Ε. Καρλόβασι (Λατσάρας Στ . )Πετρου,  Ζορμπάς, Τζερβενάκου, Κατσιλιέρης , Καραμαρούδης (80' Κωσταντινίδης), Ντάγιας, Μαρτζάβας (45' Πάνος) Τσιτζικλής, Κουφογιάννης(63' Πλατιγκος), Κατσιάννης Γ., Κατσιάννης Α.

Ίκαρος (Λακιός  Στρ. )  Κουλουμπής, Μπρατζής, Καρνάβας(45' Τριπόδης), Χατζηλάμπρου (75'Τσαρνάς), Τσαμπής, Κοτσορές, Πούλος, Παραλίμνος(63' Μανουσάκης)  Πετσέτας,  Περρης,  Κουτσογιάνος. 
Γιατρός αγώνα Βαγγέλης Χατζηελεθεριάδης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :