- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Βολεϊ


ΚΟΠΗ  ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ  ΤΟΥ  Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ Volleyball

      Το Σάββατο 21/1/2012 και μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα (3-1) για το  πρωτάθλημα Κορασίδων Ν. Σάμου με αντίπαλο την ομάδα του Π.Ε.Ψ.Α.Σ. Ρίβα το τμήμα  Βόλεϊ του συλλόγου μας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα  του για το 2012 στο  κλειστό Πυθαγορείου παρουσία πλήθος μικρών παιδιών από τα τμήματα υποδομής και των  γονέων τους, μεγάλων αθλητών και αθλητριών μας, καθώς επίσης και φίλοι του συλλόγου  μας !

      Την πίτα έκοψε ο έφορος του τμήματος μας κος Βαποράκης Ν. ο οποίος στον  πρόλογο του και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του αναφέρθηκε στο  ρόλο και το έργο του τμήματος μας ο οποίος είναι αναπτυξιακός, κοινωνικός,  εκπαιδευτικός, αθλητικός, και τελευταία  αγωνιστικός, ευχήθηκε καλή πρόοδο στα παιδιά  που τυγχάνει να είναι και μαθητές και έκλεισε ευχαριστώντας για μια ακόμα φορά τους χορηγούς του συλλόγου και της εκδήλωσης !    

      Τυχεροί της εκδήλωσης ήταν, Νικολαίδου Ζαφειρία, Βαλωμένου Εμμανουέλα, Βοϊκου Αντα-Ελένη, Νικολαϊδης Λευτέρης και Μυλωνά Δέσποινα.

      Επίσης πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση για την οικονομική ενίσχυση του τμήματος με την τυχερή Πυργιώτη Βασιλική (αριθμός 391) να κερδίζει το δώρο, ένα πλυντήριο whirlpool 6045 !

      Η ωραία αυτή εκδήλωση έκλεισε με τον καθιερωμένο πια  αγώνα, όπου  συμμετείχαν  οι γονείς των παιδιών-αθλητών του συλλόγου μας οι οποίοι διασκέδασαν και πρόσφεραν  ένα ευχάριστο θέαμα !    

      Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους χορηγούς της εκδήλωσης : βιβλιοπωλείο Χαρτεκδοτική Αθ. Γιαννουλόπουλος Α.Ε., φαρμακείο  ‘’ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ  ΚΩΝ/ΝΑ’’  Χώρα  Σάμου, καταστήματα αθλητικών ειδών’’ Volley Store ’’ Θεσσ/νίκη  -  Αθήνα.                                    

      

Δεν υπάρχουν σχόλια :