- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΕΠΣ Σάμου οικονομικού έτους 2012

Εν μέσω «έντονων αντιδράσεων και διαξιφισμών», από εκπροσώπους των Σωματείων και μελών της ΕΠΣ Σάμου – που δεν είχαν να κάνουν με θέματα του προϋπολογισμού - ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2012 με ψήφους εννέα (9) υπέρ και πέντε (5) κατά. Ο προϋπολογισμός της ΕΠΣ Σάμου για το οικονομικό έτος 2012 προβλέπει έσοδα 167.123,79 ευρώ και έξοδα 167.123,79 ευρώ.

Κατά τη διαδικασία ανάλυσης του προϋπολογισμού σε διάφορες κατηγορίες αυτού τόσο στα έσοδα όσο και στα έξοδα από τον κ. Καρύδα, ο εκπρόσωπος του σωματείου ΑΕ Καρλοβάσου (κ. Μαχαιράς), κατέθεσε την πρόταση να επιχορηγείται με το ποσό των 4.000 ευρώ η ομάδα που μετέχει στη Δ΄Εθνική κατηγορία. Η πρόταση τέθηκε σε ψηφοφορία και με ψήφους 7-6 αποφασίσθηκε όπως το συγκεκριμένο ποσό διατίθεται από τον κωδικό αποθεματικό, σύμφωνα με την πρόταση του σωματείου Άγιος Αθανάσιος.

Επίσης σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του σωματείου Αρίσταρχος (κ. Μπαξεβάνου), τέθηκε η πρόταση να διατίθεται από την ΕΠΣ Σάμου ποσό 3.000 ευρώ από τις απρόβλεπτες δαπάνες του προϋπολογισμού για τις μετακινήσεις των παιδικών ομάδων, κάτι που ψηφίστηκε ομόφωνα.

Για τη ψήφιση του προϋπολογισμού παρών ήταν δεκατέσσερα (14) σωματεία και ψήφισαν ως εξής: ΝΑΙ στον προϋπολογισμό είπαν 9 σωματεία (Ανατολή, Αρίσταρχος, Ένωση, Ίκαρος, Καρλόβασι, Πυθαγόρας, ΑΟ Σάμου, Σπαθαραίοι, Λυκούργος) ενώ ΟΧΙ (Άγιος Αθανάσιος, Λαίλαπας, Άρης Πλατάνου, Πολυκράτης, Φοίνικας).  

Φυσικά δεν έλειψαν και κάποιες ιδιαίτερα σοβαρές «λογομαχίες» μεταξύ μελών της ΕΠΣ Σάμου (κ. Βακάλη και κ. Κιουλάφα) με τον πρόεδρο του Λαίλαπα κ. Γεωργίου σχετικά με τα γνωστά γεγονότα είχαν καταγραφεί στον αγώνα Λαίλαπα – Πυθαγόρα. Με την παρέμβαση όμως των ψυχραιμότερων η κατάσταση εκτονώθηκε.

Επίσης στη πρώτη συγκέντρωση των σωματείων για το 2012 η ΕΠΣ Σάμου τίμησε σωματεία και ανθρώπους του Σαμιακού ποδοσφαίρου.

* Τιμητική πλακέτα επέδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου κ. Καρύδας στο σωματείο Διαγόρας Ραχών για τις ενέργειες που έκανε ώστε να αποκτήσει η ομάδα του Διαγόρα δικό της γήπεδο με τη συμμετοχή απλών πολιτών στην κατασκευή του κάτι που μείωσε τα έξοδα κατασκευής του. Δυστυχώς όμως δεν ήταν παρών κάποιος εκπρόσωπος του σωματείου να παραλάβει την πλακέτα.

* Τιμητική πλακέτα επέδωσε ο κ. Καρύδας στον κ. Νίκο Χατζημανώλη που για πολλά έτη πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στο Δημοτικό Στάδιο Σάμου, αναπληρώνοντας πολλές φορές την απουσία του Δήμου.

* Τιμητική πλακέτα επέδωσε ο κ. Καρύδας στον κ. Γιώργο Σπανούλη μέλος του σωματείου Ίκαρος που πολλές φορές εις βάρος του προσωπικού του ελεύθερου χρόνου συνοδεύει τους μικρούς αθλητές των ομάδων της Ικαρίας για τις ανάγκες των Μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Σάμου.

Στο τέλος της ψηφοφορίας αλλά και της συζήτησης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου έκοψε την πίτα της Ένωσης, όπου τυχερό σωματείο ήταν ο Άγιος Αθανάσιος που κέρδισε πέντε (5) μπάλες ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :