- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Α. Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ Ανακοινώσεις

  Α. Ο.  ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ
ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ
Προς : T.E. Ε.Ο.ΠΕ. Σάμου                                                  Πυθαγόρειο: 13 / 2 / 2012
Κοιν. : Ε.Ο.ΠΕ.                                                                                     Aριθμ. Πρωτ. : 155
 Σωματεία δύναμης Τ.Ε. Σάμου
Μ.Μ.Ε.
Θέμα : Ανακοίνωση σχετικά με την ένσταση του Α.Ψ.Ε.Σ. Αρίσταρχος για τον μεταξύ μας αγώνα κορασίδων .
         Κύριε πρόεδρε βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να εκδώσουμε ανακοίνωση σχετικά με την ένσταση που κατέθεσε το σωματείο Α.Ψ.Ε.Σ. Αρίσταρχος κατά του κύρους του εν λόγω αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 11/2/2012 στο Δ.Α.Κ. Βαθέως για το πρωτάθλημα Ν. Σάμου 2011-12 .

       Στον παραπάνω αγώνα Διαιτητές είχαν οριστεί ο κος Πετυχάκης Ευάγγελος και η κα Καραμανή Ειρήνη, όπως μάθαμε εκ των υστέρων, σύμφωνα πάντα με τον ορισμό, από τον κο Περρή Δημήτριο. Ο πρώτος διαιτητής του αγώνα κος Πετυχάκης θεώρησε σωστό, να καλέσει πριν την έναρξη του αγώνα τον κο Ρακόπουλο Κωνσταντίνο, ο οποίος βρισκόταν στο γήπεδο, ώστε να εκτελέσει καθήκοντα δεύτερου διαιτητή, θεωρώντας όπως μας είπε τηλεφωνικά την επόμενη του αγώνα, ότι θα το βοηθούσε σημαντικά στην διεξαγωγή του αγώνα. Φυσικά κάτι τέτοιο θα ήταν προτιμότερο κατά την άποψη μας, να έχει την σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων και να γραφτή στο φύλλο αγώνος  πριν την έναρξή του, αφού υπογράψουν οι αρχηγοί τους. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και δεν γνωρίζουμε τον λόγο εμείς. Να σας θυμίσουμε ότι κάτι ανάλογο ξαναέγινε στο παρελθόν, μάλιστα αρκετές φορές και χωρίς την συγκατάθεση των δύο ομάδων, και για αυτό τον λόγω δεν μας κίνησε την περιέργεια.

        Στο σημείο αυτό να σας δηλώσουμε κατηγορηματικά, ότι καμία σχέση δεν έχουμε με τον ορισμό του δεύτερου διαιτητή και σε αυτό επικαλούμαστε την μαρτυρία του πρώτου διαιτητή.

        Επίσης να σας θυμίσουμε ότι, το ότι δεν προβλέπεται δεύτερος διαιτητής στο πρωτάθλημα κορασίδων δεν σημαίνει ότι δεν είναι και απαραίτητος. Φυσικά κάτι τέτοιο ισχύει και στα άλλα πρωταθλήματα όπως π.χ. στο γυναικείο αλλά εκεί μιας και πληρώνουν τα σωματεία υπάρχει ορισμός τριών διαιτητών.

        Αυτό που εμείς δεν καταλαβαίνουμε είναι το αν το αντίπαλο μας σωματείο αισθάνεται ότι αδικήθηκε από το αποτέλεσμα και κατ επέκταση από τον δεύτερο διαιτητή του αγώνα (κο Ρακόπουλο Κ.) ώστε να προβεί σε αυτήν την ενέργεια. Επίσης εντύπωση μας προκαλεί ότι μετά το τέλος του αγώνα δεν υπήρξε διαμαρτυρία για την διαιτησία από μέρους του Α.Ψ.Ε.Σ. Αρίσταρχου κάτι το οποίο φανερώνεται και από το ότι δεν υποβλήθηκε καμία ένσταση από μέρους του στο φύλλο αγώνα.

         Για τους τύπους να σας ενημερώσουμε ότι το σκορ του αγώνα ήταν 1-3 υπέρ της ομάδας μας και τα σετ : 16-25, 8-25, 25-20, 19-25. !!!!!!! Πάντως το σωματείο μας που έμπρακτα έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν ασχολείται με την διαιτησία όσον αφορά το αποτέλεσμα ενός αγώνα, με ένα τέτοιο σκορ όπως το παραπάνω, με τον μόνο που δεν θα ασχολούνταν θα ήταν η διαιτησία !!!!!!!!
(2
      Παρόλα αυτά σας ενημερώνουμε ότι αν η επιτροπή ενστάσεων της Ε.Ο.ΠΕ. κάνει δεκτό το αίτημα του Α.Ψ.Ε.Σ. Αρίσταρχου και επαναλάβει τον εν λόγω αγώνα, επιθυμία μας θα ήταν την ημερομηνία και ώρα του αγώνα, καθώς επίσης και την τριάδα ή δυάδα των διαιτητών να τους

ορίσει το παραπάνω σωματείο, με το οποίο μέχρι και σήμερα διατηρούμε άριστες φιλικές σχέσεις.
Απο το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια :