- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ         
ΒΑΘΥΛΛΟΥ – ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ       
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Το Δ.Σ της Αθλητικής Ένωσης Βαθύλλου – Πανσαμιακού θα ήθελε να επανέλθει  στο θέμα του Δημοτικού Γηπέδου Σάμου, καθώς μέχρι σήμερα ουδεμία πρόοδος όσον αφορά τις εργασίες που πρέπει να εκτελεστούν έχει γίνει.

Σε προφορική μας ερώτηση προς μέλη του ΔΟΠΠΟΝΑΣ και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου μας απάντησαν την χιλιοειπωμένη ατάκα «ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ». Απλώς προσπαθούν και κάνουν σχέδια επί χάρτου για το πώς θα αξιοποιηθούν καλύτερα. Προφανώς εμείς οι άσχετοι μάλλον δεν γνωρίζουμε ότι χρειάζεται χρόνος να γίνουν τα σχέδια,να εγκριθούν, να γίνει διαγωνισμός, ανάληψη έργου κ.τ.λ.

Μπορεί αυτή η άγνοια  και η βιασύνη μας να οφείλεται στο ότι το γήπεδο κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο επικύνδυνο για μικρούς και μεγάλους. Στον αγωνιστικό χώρο υπάρχουν λακούβες, χορτάρι σε πολλά σημεία δεν υπάρχει πια αλλά μόνο καουτσούκ, ο περιβάλλων χώρος άθλιος όπως ήταν όσο για τα αποδυτήρια δεν το συζητάμε. Γι αυτό το λόγο πήραμε τη πρωτοβουλία και βάψαμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, με ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ τα αποδυτήρια που χρησιμοποιούμε.

 Αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα για τους υπεύθυνους της Τοπικής Δημοτικής Αρχής που έχουν αφήσει τον αθλητισμό γενικότερα στην τύχη του. 

Για να μην είμαστε άδικοι, έβαλαν δύο υπεύθυνους Γηπέδου, με σύμβαση που λήγει τον Νοέμβριο ( και μετά ποιος;) αλλά και αυτούς απλήρωτους τους έχουν όπως και πολύ άλλο κόσμο.

Kύριοι του Δήμου και του ΔΟΠΠΟΝΑΣ.  Είναι πιο τίμιο και αντρίκιο να βγείτε και να πείτε ότι δεν υπάρχει φράγκο τσακιστό, ότι δίνετε προτεραιότητα σε πιο σημαντικά πράγματα, παρά να μας δουλεύετε όλους ψιλό γαζί με υποσχέσεις για έργα που δεν έχετε ιδέα εάν θα γίνουν και πότε θα γίνουν. Γιατί εάν νομίζετε ότι θα ξεχάσουμε το δούλεμα πλανάστε οικτρά.

 

                                                      ΤΟ Δ.Σ.

                                       ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :