- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ακαδημία Βόλεϊ Αναγέννησης Σάμου


Ακαδημία Βόλεϊ  Αναγέννησης Σάμου
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία Βόλεϊ της Αναγέννησης Σάμου.
 Οι προπονητές και καθηγητές φυσικής αγωγής κ. ΒΑΛΗΣ Ευάγγελος και κ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Αντριάνα.
Η Αναγέννησης Σάμου ενημερώνει τα μέλη του και τους φιλάθλους ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία Βόλεϊ.
Αγόρια και κορίτσια, έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά της πετοσφαίρισης στην Ακαδημία Βόλεϊ του μεγαλύτερου πολυαθλητικού "οργανισμού της Σάμου".

Τους στόχους της Ακαδημίας αναλύει ο κ. Αβραμίδης Γεώργιος γενικός έφορος Βόλεϊ Αναγέννησης Σάμου:

Καταρχήν εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σχολική χρονιά.
Στην Αναγέννησης Σάμου παράλληλα με τις αγωνιστικές επιδόσεις, επιθυμούμε οι μικροί αθλητές και οι μικρές αθλήτριες να δίνουν μεγάλη βαρύτητα και στα μαθήματά τους.
Με τη βοήθεια της Διοίκησης, που βρίσκεται δίπλα μας και τη συμπαράσταση και καθοδήγηση των προπονητών της Ακαδημίας Βόλεϊ είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε στην Αναγέννησης Σάμου όσα αγόρια και κορίτσια θέλουν να φορέσουν την αθλητική μας φανέλα.
Αυτά θα αποτελέσουν το μέλλον της Αναγέννησης Σάμου και γενικότερα του νησιού μας.
Έχουμε ετοιμάσει  το πρόγραμμα όλων των μικρών ομάδων και ευελπιστώ πως και η φετινή χρονιά θα είναι γεμάτη με χαρά και όρεξη για προπονήσεις.
Ο αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό! σε μια δύσκολη περίοδο για τις ελληνικές οικογένειες και όσοι βρισκόμαστε στην Αναγέννησης Σάμου νιώθουμε την υποχρέωση να δώσουμε στα παιδιά αυτό που τους αξίζει.
Χαμόγελο και αισιοδοξία μέσα από το παιχνίδι.
Θέλω από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και να ευχηθώ καλή επιτυχία στους συναδέλφους μου των άλλων αθλημάτων της Αναγέννησης Σάμου.
Στόχος είναι τα παιδιά να διδαχθούν το βόλεϊ …παίζοντας.
Με τους έμπειρους προπονητές και καθηγητές φυσικής αγωγής κ. ΒΑΛΗ Ευάγγελο και την κ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Αντριάνα.
Οι προπονήσεις γίνονται στα δυο κλειστά γήπεδα της πρωτεύουσας στο Βαθύ της Σάμου σε ολιγομελή τμήματα, με τη δυνατότητα ταυτόχρονης προπόνησης τμημάτων διαφόρων ηλικιών.
Πληροφορίες για τις εγγραφές αγοριών και κοριτσιών στην Ακαδημία Βόλεϊ της Αναγέννησης Σάμου στα τηλέφωνα: 697 69 53 134 κ. ΒΑΛΗ Ευάγγελο και  697 61 10 746 κ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Αντριάνα.

 Γεώργιος  Αβραμίδης γενικός έφορος Βόλεϊ Αναγέννησης Σάμου:

Δεν υπάρχουν σχόλια :