- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Πυθαγόρας επικράτησε 3-0 του Κουρσάρου στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος


Ο Πυθαγόρας επικράτησε 3-0 του Κουρσάρου στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
 
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πυθαγόρας προσπαθούσε να βάλει τη μπάλα κάτω και να κάνει παιχίδι όμως η ομάδα των φούρνων σωστά στημένη δεν άφηνε κενά στην άμυνα και έτσι κάθε επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων έμενε ατελέσφορη, καθώς ο Σέντερ φόρ Σταμάτης Βελάνης, κάθε φορά που έπαιρνε τη μπάλα ήταν εγκλωβισμένος ανάμεσα σε 3 και 4 αμυντικούς. Όλα αυτά μέχρι το 25' στη συνέχεια η ομάδα του Κουρσάρου ανέλαβε τα ηνία μέχρι το 38', είχε τη κατοχή της μπάλας , όμως δεν απείλησε ουσιαστικά.
Στο 38' μετά από "γέμισμα" του Π. Βελάνη και απόκρουση των αμυντικών η μπάλα έφτασε 6 μέτρα έξω από την περιοχή εκεί την υποδέχτηκε ο Ευγενικός και με μονοκόματο αριστερό βολέ απείλησε την αντίπαλη εστία, πρίν η μπάλα καταλήξει στα δύχτια, ώς από μηχανής θεός, αμυντικός του Κουρσάρου έδιωξε πάνω στη γραμμή, η μπάλα έφτασε έξω από τη περιοχή και ο Ευαγγέλου με καταπληκτικό γυριστό αριστερό κουτουπιέ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα αναπήδησε στη γραμμή του τέρματος. Ο έμπειρος Στ. Βελάνης χώθηκε στη φάση, τσιμπώντας τη μπάλα και έτσι ανάγκασε το τερματοφύλακα του Κουρσάρου να τον ανατρέψει, ο διαιτητής Ιορδανίδης υπέδειξε Πέναλτι και ο Στ. Βελάνης το μετουσίωσε σε γκόλ.(1-0).
Δύο λεπτά αργότερα ο Πυθαγόρας κέρδισε φάουλ ο Πυθαγόρας κέρδισε φάουλ 10 μέτρα , δεξιά κάτω από το κέντρο. Μετά την εκτέλεση του φάουλ ο Σανίτσας με κεφαλιά κεραυνό έκανε το 2-0. Στο 44 Σαράντου απο θέση αριστερού εξτρεμ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και φτάνοντας από αριστερά στη μικρή περιοχή "έκοψε" τη μπάλα στη μικρή περιοχή και επερχόμενος αμυντικός του Κουρσάρου με αυτογκόλ έκανε το 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα ήταν κάκιστο. Ο Κουρσάρος είχε τη ατοχή της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει, παρά μόνο στο 70' όταν το νούμερο 8 ξέφυγε απο θέση δεξιού εξτρέμ και στο σουτ που επιχείρησε ο Σκουντριάνος με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ. Ο Πυθαγόρας έκανε τη μοναδική αξιόλογη φάση στο 83' όταν ο Βελονάκης πήρε τη μπάλα απ' την άμυνα ανένηκε προς το κέντρο, έδωσε στο Βαγιανό, αυτός αμέσως πάσαρε αριστερά στον Ευαγγέλου και αυτόςέβγαλε τετ ατετ τον Βελάνη ο οποίος πλάσαρε ιδανικά αλλά ο τερματοφύλακας του Κουρσάρου με καταπληκτική επέμβαση έστειλε τη μπάλα στην αριστερή δοκό και στη συνέχεια κόρνερ.
Το τέλος του αγώνα βρήκε και τους δύο προπονητές μη ικανοποιημένους καθώς ο μεν Ηλ. Αναγνώστου έμεινε ικανοποιημένος μόνο από την νίκη αλλά περίμενε καλύτερο θέαμα από τους παίχτες του ο δε του Κουρσάρου επειδή δεν κατάφερε να κλέψει ,τουλάχιστον, την ισοπαλία.
Πυθαγόρας (ΑναγνώστουΗλ.) . Σκουδριάνος, Σαπουνάς,. Σαράντου, .Χατζημανώλης,. Σανίτσας, Βελάνης, .Κοκκινάκης, .Ευαγγέλου, .Βελάνης, .Ευγενικός,. Κατσίκας.


Κουρσάρος  (Βαρθάλης Γ.)  Μαρκάκης, Γλάρος, Σκλάβος, Διαμαντίδης,Γλάρος, Μαούνης, Σκλάβος, φλυτζάνης, Μαρκάκης, Φλυτζάνης, Μίτικας.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :