- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Κατασκευή νέου και σύγχρονου αθλητικού κέντρου για το στίβο στη Σάμο;

E.A.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ
Προς  Δήμαρχο Σάμου   κ.Στυλιανό Θάνο
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Πρόεδρο ΣΕΓΑΣ κ. Παναγόπουλο Κων/νο
κ.Βαλαγεωργίου Μανώλη-Αθλητικό Σωματείο Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΜΟΥ
κ.Πετυχάκη Ευάγγελο-προπονητή Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΜΟΥ
Χίος,23 Οκτωβρίου 2012   Αριθ.Πρωτ:170
ΘΕΜΑ: Κατασκευή Σταδίου.
Κύριε Δήμαρχε,
Γνωρίζοντας το ενδιαφέρον σας για τα νέα παιδιά του Νομού σας και τον αγώνα σας για την απομάκρυνσή τους από τις διάφορες κακές συνήθειες της εποχής μας σας προτρέπουμε να προσανατολιστείτε στην εξεύρεση λύσης άθλησης της νεολαίας του κλασικού αθλητισμού σε συγκεκριμένο χώρο με κατάλληλες και σύγχρονες προδιαγραφές.

Όπως γνωρίζετε στο Βαθύ δραστηριοποιείται ένα ιστορικό Σωματείο στίβου η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, που έχει  παρουσιάσει ένα αξιόλογο αθλητικό έργο στο χώρο του στίβου. Μέσα από το Σωματείο αυτό έχουν αναδειχθεί πολύ αξιόλογοι Πρωταθλητές Ελλάδος όπως ο ΖΑΝΝΗΣ, η ΚΑΡΣΑ, ο ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ και άλλοι.
Στο πλαίσιο λοιπόν της στήριξης που οφείλει τόσο ο  ΣΕΓΑΣ, όσο και η τοπική  κοινωνία της Σάμου προς αυτά τα παιδιά είναι η δημιουργία ενός νέου και σύγχρονου αθλητικού κέντρου για το στίβο.
Με αφορμή λοιπόν το γεγονός ότι όπου τελούνται ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ  κατασκευάζεται και μία νέα αθλητική υποδομή, εκεί που δεν υπάρχει, εμείς ως ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ, προτείνουμε την τέλεση των ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΩΝ  ΑΓΩΝΩΝ  ΣΤΙΒΟΥ  του 2014 στο Βαθύ της Σάμου.΄  Άλλωστε, το Βαθύ της Σάμου έχει αδικηθεί στο θέμα αυτό, διότι είναι η μοναδική πρωτεύουσα νησιού, που δεν διαθέτει σύγχρονες υποδομές για την καλλιέργεια του στίβου. Προς  επίρρωση  των ανωτέρω αξίζει να αναφέρουμε ότι στους ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ που έγιναν στη Νάξο τον Οκτώβριο του 2012, το  Σωματείο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  κατέλαβε βαθμολογικά  την  10η θέση στο σύνολο των 32 συμμετεχόντων Σωματείων.
Εμείς σαν ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ, θα είμαστε συμπαραστάτες σας για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.
                                                            Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Πέτρος  ΦΛΑΜΟΣ                                                          Μιλτιάδης  ΣΟΥΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :