- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

video ο Μιχαλόπουλος με πέναλτι κάνει το 1-0



Ένωση - Πυθαγόρας:  2-1
 Το ντέρμπι των πρωτοπόρων βρήκε νικήτρια  την ομάδα της  Ένωσης  με 2-1 . Δυνατό παιγνίδι και από τις δυο ομάδες με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες και με σκόρερ το Μιχαλόπουλο να παίρνουν μια δίκαιη νίκη . Το σκορ άνοιξε  στο 42΄με πέναλτι που κέρδισε o Παπαχρήτου και εκτέλεσε εύστοχα ο Μιχαλόπουλος και στο 45΄ ο σκόρερ είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του αλλά το σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση έφυγε άουτ .Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Βελάνη Σ. στο 49΄για τον Πυθαγόρα , στο 52΄ο Μιχαλόπουλος βρίσκει πάλι τα δίχτυα αυτή τη φορά με σουτ και ενώ η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι καταλήγει στα δίχτυα. Στο 53΄ η Ένωση έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Θύμιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα . Στο 55΄κεφαλιά του Γιαννούλη άουτ, στο 60΄σουτ του Ευαγγέλου αποκρούουν οι αμυντικοί σε κόρνερ, στο 80΄ κεφαλιά του Κατσίκας ο Θηριανός δύσκολα σε κόρνερ , οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με αυτογκόλ του Φτενογιαννή με κεφαλιά στο 83΄.
Ένωση: Θηριανός, Χατζηκωνσταντής, Χατζηπαναγιώτης , Παπαχρήστου ,Φτενογιάννης, Σεβαστάκης,  Θύμιος,  Μπαλατσός , Μιχαλόπουλος, Ταουσάι, Γιαννούλης.
Πυθαγόρας : Σκουδριάνος, Σαπουνάς, Σαράντου, Σανίστας Θ, Μανιτσούδης, Βαγιανός,  Καρυωτάκης,  Ευγενικός, Βελάνης Σ .,  Κοκινάκης, Ευαγγέλου.

Δηλώσεις του προπονητή του Πυθαγόρα Ηλία Αναγνώστου μετά τον αγώνα
Ένωση-Πυθαγόρας



Δηλώσεις του ποδοσφαιρι​στή του Πυθαγόρα Βελονάκη Γώργιου για το ντέρμπι
Ένωση -Πυ​θαγόρας  2-​1
Ερώτηση: " Πώς είδες το σημερινό παιχνίδι κύριε Βελονάκη ;"
Απάντηση:" Καταρχάς θέλω να αναφερθώ στο γεγονός της επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους του Θ. Μιχαλόπουλου, θέλω να ευχηθώ να έχει πάντα υγεία και σιδερένιος καθώς είναι ένα παιδί με ήθος που κοσμεί τα Σαμιακά γήπεδα. Εν συνεχεία να συγχαρώ την Ένωση για τη νίκη της.
Όσον αφορά τον αγώνα η δική μου ομάδα ήρθε με στόχο να πάρει τη νίκη αλλά δεν σταθήκαμε τυχεροί διότι θα μπορούσαμε σε 3 φάσεις στο α' μέρος να προηγηθούμε και τότε θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Αν' αυτού δεχτήκαμε το 1-0 στο 42' και σχετικά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο το 2-0. Θεωρώ ότι δεν το παρατήσαμε το ματς αλλά το διεκδικήσαμε έως το τελευταίο σφύριγμα, μειώσαμε 2-1 αλλά δεν ευτυχήσαμε να κάνουμε το 2-2.. Η γνώμη μου είναι πως το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Επίσης θα ήθελα να συμπληρώσω το εξής το ποδόσφαιρο και κατ' επέκτασιν ο αθλητισμός δεν είναι χώρος για να έρχεται ο καθένας να ξεσπάει και να εκτονώνει τα νεύρα του,, εμείς είμαστε όλοι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που το μόνο μας κέρδος και αμοιβή είναι η συμμετοχή στο παιχνίδι. Αναφέρομαι σε μια μειοψηφία οπαδών που επειδή αμφισβήτησαν μερικά σφυρίγματα του διαιτητή έβριζαν...και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για λίγο προς το τέλος. Είμαι σίγουρος πως ουδεμία σχέση έχουν με τη ομάδα της Ένωσης και πως ούτε οι ίδιοι οι παράγοντες και ούτε οι ποδοσφαιριστές της Ενώσεως θέλουν τέτοιες συμπεριφορές. Σήμερα στο γήπεδο υπήρχαν πολλές γυναίκες και μικρά παιδιά, αν συνεχιστούν τέτοια φαινόμενα θα τους διώξουμε όλους από το γήπεδο. Θέλω όποιος έρχεται στο γήπεδο να χειροκροτεί και να αποδοκιμάζει αλλά σε κόσμια πλαίσια. Διότι επαναλαμβάνω ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ.
 
Κλείνοντας να συγχαρώ όλους μου τους συμπαίχτες (και αυτούς που έπαιξαν και που δεν έπαιξαν)και τον προπονητή που διεκδίκησαν τον αγώνα μέχρι τέλους. Χάσαμε μια μάχη...το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :