- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Πολυκράτης –Πυθαγόρας : 2-1

Ανώτερη η ομάδα του Πυθαγορείου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ έκανε την ολική ανατροπή και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης . Ο Πυθαγόρας προσπάθησε μόνο στο πρώτο ημίχρονο και στις αντεπιθέσεις ήταν πολύ επικίνδυνος . Οι φιλοξενούμενοι  μπήκαν δυνατά στο παιγνίδι  και στο 6΄ σε μπάσιμο του Κοκκινάκη ο τερματοφύλακας του Πολυκράτη αναγκάστηκε να βγει από την περιοχή του και να του κάνει φάουλ για να αποσοβήσει τον διαγραφόμενο κίνδυνο της ομάδος του. Στη φάση αυτή ο Πυθαγόρας διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή γιατί του έδειξε κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα  εφόσον  ο Κοκινάκης ήταν σε προφανή θέση για γκολ .
Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 13΄με πλάσε  του Κατσίκα,
στο 17΄ το σουτ του Γιάνκου  απέκρουσε με υπερένταση ο Σκουδριάνος  σε κόρνερ , στο 23΄ σουτ  του Κοκκινάκη  άουτ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Κατσίκα στο 25΄. Στο 27΄ σουτ του Λάζη άουτ , στο 41΄σουτ του Γεωργιάδη αποκρούει  ο Σκουδριάνος , στο 45΄σουτ του Γεωργιάδη άουτ . Στην επανάληψη  ο Πολυκράτης πίεσε για την ισοφάριση και τη νίκη και το πέτυχε στο  54΄με το  Γιάνκο να  κάνει το 1-1 ,στο 56΄ σουτ του Κοκκινάκη  αποκρούει ο Λύκος , στο 57΄σουτ του Γεωργιάδη άουτ,  στο 68΄ο Λιόγκας με σουτ από το κέντρο κάνει  το 2-1. Στο 70΄σουτ του Καρύδη άουτ,  στο  76΄ πλασέ του Μαλάνου άουτ ,  στο 85΄το σουτ  του Καρύδη  σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι , η φάση του αγώνα έγινε στο 88΄όταν ο Πυθαγόρας  πέτυχε γκολ αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε δίνοντας επιθετικό φάουλ  εις βάρος του Κοκκινάκη ο τελευταίος διαμαρτυρήθηκε έντονα και ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα , η τελευταία φάση του αγώνα έγινε στο 90΄όταν ο Σκουδριάνος  έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Τσούκα.
Πολυκράτης:  Λύκος,  Σιδέρης Π. ,  Τσούκας,  Χλέκος, Αναστασιάδης,   Λιόγκας,  Σιδέρης  Ε.,  Καρύδης,  Λάζη,  Γεωργιάδης, Γιάνκο.
Πυθαγόρας: Σκουδριάνος, Σαπουνάς,Σαράντου,Σαδίτσας , Βαγιανός , Βελάνης Π.,Καρυωτάκης, Χατζημανώλης,Βελάνης Σ.,Κατσικάς, Κοκινάκης.







.

Δεν υπάρχουν σχόλια :