- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Διαγόρας- Λαίλαπας : 4-1

Μετά από πολύ καιρό ο Διαγόρας νίκησε άνετα την νεανική ομάδα του Λαίλαπα με σκορ 4-1 στο γήπεδο των Ραχών. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 10΄ ο Παπαγγελής με ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή πέρασε και τον τερματοφύλακα γράφοντας το 1-0. Στο 20΄η ομάδα του Λαίλαπα παραλίγο να ισοφαρίσει, αλλά σε σουτ του Μούτσου, η μπάλα βρήκε τα χέρια του τερματοφύλακα, το οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς. Ο Διαγόρας συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 40΄ο Τσαμουδάκης Λ. από δεξιά έκανε ωραία σέντρα και με καρφωτή κεφαλιά ο Γ. Τσεπέρκας έκανε το 2-0. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ στο 48΄όταν σε σύγχυση στην άμυνα του Λαίλαπα ο Α. Καρούτσος από κοντά με κεφαλιά έγραψε το 3-0. Το 4-0 έκανε ο Γ. Τσεπέρκας στο 63΄αφού κινήθηκε ωραία μέσα στην περιοχή και πλάσαρε τον τερματοφύλακα. Η  ομάδα του Λαίλαπα μείωσε στο 70΄με δυνατή βολίδα του Α. Φάλαρη έξω από την περιοχή. Τελικό 4-1 για τον Διαγόρα.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ :  Καρούτσος Π., Καρίμαλης Γ., Καρούτσος Γ. Καρούτσος Α. ,Καρίμαλης Φ., Τσεπέρκας Γ. (Καρίμαλης Α.), Τσαμουδάκης Σ, Πολίτης Δ., Παπαγγελής Α (Βρούλος Ν.). Τσαμουδάκης Λ.Καρίμαλης Μ.(Καρίμαλης Ε)
ΛΑΙΛΑΠΑΣ:    Άννης Φ., Ψωφάκης Ε. Σλάγος  Γ., Βακιάρος Γ., Σμυρλάκης Γ., Βαρελάς Α., Σταύρου Ε., Κουλούρης Β., Μούτσος Π., Λιόγκας Α., Λούτσος Κ., (Φάλαρης Α.) (Δήμας Σ.), (Δημητρίου Δ)

Δεν υπάρχουν σχόλια :