- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Πυθαγόρας-Ίκαρος: 2-2

 (Του Κυρ.Αγγελέτου)
Ένα πολύ κάλο παιχνίδι έγινε το  μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο των  Κοντακαιΐκων ανάμεσα στον Πυθαγόρα και την ομάδα του Ικάρου που πήρε δίκαια την ισοπαλία απο την δυνατή έδρα του Πυθαγόρα. Μόλις στο 2' λεπτό σέντρα Σανίτσα και από κοντά ο Βελάνης ΣΤ. με σουτ κάνει το 1-0,στην συνέχεια η γηπεδούχος ομάδα προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να βάλει κάποιο άλλο γκολ και το ημίχρονο βρήκε το Πυθαγόρα να προηγείται με το ρευστό 1-0. Στο 56' ο διαιτητής του αγώνα δίνει  απευθείας κόκκινη κάρτα στον Βελάνη Π. λόγω αντιαθλητικού φάουλ εκτός φάσης, στην συνέχεια ο Ίκαρος πίεσε και στο 65' ο Κουτσογιάννης που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο στο 58' με ατομική ενέργεια κάνει το  1-1 με σουτ, στο 75' απευθείας εκτέλεση φάουλ του νεαρού Σαράντου και 2-1 αλλά η χαρά για την γηπεδούχο ομάδα δεν κράτησε για πολύ διότι στην ακριβώς επόμενη φάση και συγκεκριμένα στο 76' ο Μανουσάκης με κεφαλιά διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Πυθαγόρας (Αναγνώστου) Σκουδριάνος, Σαπουνάς, Σαράντου, Μανιτσούδης, Βελωνάκης(78' Μακρόγλου), Βελάνης, Καριωτάκης(78' Χατζημανώλης), Σανίτσας, Βελάνης, Τριανταφύλου (Βαγιανός), Ευγενικός.
Ίκαρος (Λακιός) Αγγέλικας, Μπρατζής, Περρής, Τσαμπής,Παραλίμνος(Πλουτής), Κοτσορές, Πούλος, Τριπώνης, Μανουσάκης, Τσαρνάς, Καρνάβας(58' Κουτσογιάννης)


 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια :