- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Δηλώσεις του Παύλου Παυλή

(Του Κυρ. Αγγελέτου)

 
Μεγάλη νίκη στο τοπικό ντέρμπυ για την ομάδα του Καρλοβάσου που κέρδισε την ομάδα του Πυθαγόρα με το  4-0 και με αυτήν την νίκη έχει τον πρώτο βαθμό στην βαθμολογία,  καλύπτοντας και τους  μείων 19 βαθμούς  (τιμωρία από το πρωτάθλημα της  Δ΄ εθνικής κατηγορίας την περίοδο 2011-2012) . Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και με λίγες φάσεις. Η μοναδική φάση έγινε στο 34' όταν ο Ντάγια σέντραρε και η μπάλα πήγε στον  Α.Κατσιάνη και εκείνος με σουτ έκανε το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.  Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν με την φιλοξενούμενη ομάδα να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και πέτυχε άλλα 3 γκολ .  Στο 61' μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ του  Α. Κατσιάνη η μπάλα βρίσκει  στον  Σανίτσα  και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του και έτσι έγινε το 0-2 (αυτογκόλ).  Στο 72' πάσα του Καραμαρούδη μέσα στην μικρή περιοχή παραλήπτης της μπάλας γίνεται ο Τζιομπάι και με σουτ κάνει το 0-3. Στο  81' ο Σανίτσας  ανατρέπει τον  Μουρίκη , την εσχάτη των ποινών την εκτελεί ο Δριτσάκης και κάνει το τελικό 4-0 για το Καρλόβασι.

Πυθαγόρας (Αναγνώστου) Σκουδριάνος, Σαπουνάς, Σαράντου, Μανιτσούδης, Βελωνάκης, Βαγιανός, Σανίτσας, Ευγενικός, Βελάνης, Κατσίκας, Καριωτάκης.

Α.Ε Καρλόβασι (Μουτζούρης ) Καλατζής, Ταμβακολόγος,  Ζορμπάς,  Ντάγιας, Κοντάρας, Δριτσάκης, Τζιομπάι, Καραμαρούδης, Στασινής, Κατσιάνης Ι.  Κατσιάνης Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :