- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ιωνικός Σάμου-Α.Κ Ζωγράφου 2-3

του Κυρ.Αγγελέτου
Στα πλαίσια της 10ης Αγωνιστικής της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ελλάδος  Βόλεϊ  ο Ιωνικός Σάμου παρότι έπαιξε το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν έχασε στις λεπτομέρειες  στο τάι μπρέικ. Στο πρώτο σετ η φιλοξενούμενη ομάδα έπαιξε καλύτερα και υποχρέωσε τους γηπεδούχους σε πολλά λάθη και έτσι είχαμε το 0-1 (18-25). Στο δεύτερο σετ ο Ιωνικός  εκμεταλλεύτηκε  τις κακές υποδοχές του Ζωγράφου και κέρδισε το σετ με 25-19 και έκανε το 1-1. Στο 3 σετ τα πράγματα δεν άλλαξαν και πολύ με την ομάδα του Ιωνικού να φτάνει ακόμα και τους 8 πόντους τη διαφορά το κέρδισε εύκολα με (25-18).  Στο 4 σετ οι φιλοξενούμενοι πήραν από την αρχή τα ινία του αγώνα και κατάφεραν έστω και δύσκολα να κάνουν το 2-2(21-25) και το παιχνίδι να πάει στο τάι μπρέικ. Στο τάι μπρέικ  η ομάδα του ζωγράφου είχε ποιό καθαρό μυαλό και πήρε την νίκη και τους  2 πολύτιμους βαθμούς στον αγώνα που κάνει για την παραμονή τις στα σαλόνια της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Τέλος να αναφέρουμε πως πριν από την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής για τον άδικο χαμό του '' Αετού " του βόλεϊ Νίκου Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :