- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Διαγόρας - Ίκαρος 1-2

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι σε άσχημες καιρικές συνθήκες έγινε στο γήπεδο Ραχών. Ο Ίκαρος κέρδισε το ματς γιατί ήταν πιο καλός, καλά οργανωμένος στην άμυνα και με αντεπιθέσεις φωτιά πέτυχε δύο γκολ. Ο Διαγόρας προσπάθησε αλλά δεν έκανε πολλές ευκαιρίες, αφού όλες οι προσπάθειές του σταματούσαν στην πολύ καλή άμυνα του Ικάρου. Τα γκόλ πέτυχαν ο Μανουσάκης με ωραία και γρήγορη προσπάθεια κινήθηκε προς την εστία του Διαγόρα στο 24ο λεπτό και έκανε από κοντά το 0-1. Στο 53ο ο Τσεπέρκας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και από κοντά με πλασέ ο Α. Καρίμαλης έκανε το  1-1.  Στο 56ο λεπτό αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Φ. Καρίμαλης του Διαγόρα. Στο 60ο λεπτό ο Πετσέτας ξέφυγε από τους αμυντικούς του Διαγόρα  και έκανε από κοντά το 1-2. στο 65ο λεπτό αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Τριπόδης του Ικάρου και οι ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίχτες. Μέχρι το τελικό σφύριγμα έγιναν κάποιες ευκαιρίες τόσο για τον Διαγόρα, όσο και για τον Ίκαρο που ήταν πάντα επικίνδυνος. Τελικό σκορ 1-2 και οι 3 βαθμοί στον Ίκαρο. Διαιτητές Σφέτσιας, Διαμάντης , Βλαχογιάννης.
Διαγόρας (Κόχιλας Α.) Καλογρίδης, Κουτσός, Καρούτσος Γ., Καρούτσος Α., Καρίμαλης Φ., Καρίμαλης Λ, Τσεπέρκας Γ,  Τσαμουδάκης Σ,, Καρίμαλης Α. Βρούλος, Καψής. (Καρίμαλης Γ, Καρίμαλης Μ Καττές Γ.)
Ίκαρος (Λακιός) Αγγέλικας, Μπρατσής, Τριπόδης, Τσαμπής, Κοτσορές, Χαζηλάμπρου, Πούλος, Κουτσόγιαννος, Μανουσάκης, Τσαρνάς, Πετσέτας, (Παράλαιμος, Τσαντίρης, Κατσαρδής).

Δεν υπάρχουν σχόλια :