- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Πυθαγόρας- Ένωση 3-3

(Του Κυριάκου Αγγελέτου)
Το ντέρμπι των πρωτοπόρων μεταξύ του Πυθαγόρα και της  Ένωσης  παρουσία  400 και πλέον  φιλάθλων  έληξε ισόπαλο 3-3. Στο 4΄ σουτ του Θεοδωρίδη έξω από την μικρή περιοχή και 1-0 για τους φιλοξενούμενους , η ομάδα του Πυθαγόρα αντέδρασε πολύ γρήγορα και στο 6΄ ο Ευαγγέλου από πλάγια θέση μέσα στην μικρή περιοχή έκανε το 1-1, στο 23’ η ομάδα τις Ένωσης έφτασε κοντά στο 1-2  όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Μπαλατσού ο Σιαφίλιος έπιασε  κεφαλιά  η μπάλα κτύπησε στο  οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πυθαγόρας μπήκε δυνατά και στο 48΄ ο Σαράντου με σουτ από κοντά έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους με  2-1. Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους  ήρθε στο 56΄ με γκολ που πέτυχε ο Μούτσος με σουτ αξιοποιώντας τη σέντρα του Μπαλατσού .Το  3-2 έκανε ο  Σανίτσας στο 71΄ με σουτ μετά από  σέντρα του  Σαράντου και το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Σιαφίλιος  στο 78΄ με σουτ .
Πυθαγόρας (Αναγνώστου) Σκουδριάνος, Σαπουνάς, Σαράντου ,Μανιτσούδης (Βελονάκης), Σανίτσας, Βαγιανός, Ευαγγέλου, Καριωτάκης, Χατζημανώλης, Κατσίκας, Κοκκινάκης(75’Βελάνης)
Ένωση (Κουλουρης) Θυργιανός,  Χατζηκωσταντής, Λυγνός( 90’Ευφραιμίδης). Παπαχρήστου.  Σεβαστάκης,  Σιαφίλιος, Μούτσος, Κουλούρης, Χατζηκωσταντής,  Μπαλατσός, Θεωδωρίδης(79’Ταουσάι)

Δηλώσεις του προπονητή της  ΑΕ Βαθ. Πανσ/κου Σταμάτη Κουλούρη 

Δηλώσεις του προπονητή  του  Πυθαγόρα  Ηλία Αναγνώστου 
 

 




 



Δεν υπάρχουν σχόλια :