- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Αναγέννηση-Σπαθαραίοι 2-0

Μέτριο ποιοτικά παιγνίδι με την Αναγέννηση να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να παίρνει μια δίκαια νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησαν να πετύχουν γκολ και οι δυο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι με αντεπιθέσεις χωρίς αποτέλεσμα και οι γηπεδούχοι με οργανωμένες επιθέσεις, αλλά δεν μπορούσαν να πετύχουν γκολ γιατί ο τερματοφύλακας των Σπαθαραίων απέκρουε ότι πήγαινε για μέσα τελικά νικήθηκε στο 37 ΄ όταν από λάθος της άμυνας η μπάλα έφτασε στο Γεωργιάδη και αυτός μόνος την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 .
Στην επανάληψη και στο 47΄η Αναγέννηση κέρδισε πέναλτι όταν ο Κονταξής σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Γρυπαίος κάνοντας το 2-0.
Μετά το 47΄ και μέχρι το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ αλλά ο Βασίλενας είπε όχι και έτσι έμεινε το 2-0 .
Οι Σπαθαραίοι από το 65΄αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κονταξη .
Αναγέννηση : Παπαδάκης, Λαναράς, Αλιμέμα, Τάτσης, Παπαθεοδώρου, Τσενεκίδης, Γρυπαίος, Γεωργούλας, Σκούρας, Γεωργιάδης, Πανυτσίδης. Σπαθαραίοι : Βασίλενας, Κοτόρρι, Παναγιώτου, Γεωργιάδης, Χατζηκυριακού, Σαρρηγεωργίου, Μόρτος, Κονταξής, Κρητικός, Αποστόλου, Τσάτσος.














 





Δεν υπάρχουν σχόλια :